Homepagina » Binnenland » Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’
vaccin
Foto: CC0

Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’

In woonzorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk zijn in een maand tijd 26 bewoners overleden. Dat gebeurde vlak nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Het was één van de zwartste maanden uit de geschiedenis, schrijft het Noordhollands Dagblad. Een woordvoerder zegt: “Het kwam als een verrassing na de eerste vaccinatieronde. Veel bewoners zijn helaas overleden.”

Een oud-medewerker laat aan NineForNews weten dat ze het verzorgingstehuis nog gewaarschuwd heeft, maar ze kreeg te horen dat ‘wij ons als organisatie nu eenmaal te houden hebben aan de richtlijnen van de overheid’.


Dit soort berichten zie je bijna dagelijks langskomen. Medewerkers houden hun kaken stijf op elkaar. Autoriteiten zeggen dat er geen sprake is van een link. En we gaan weer over tot de orde van de dag. Vaccinmakers zijn er toch om ons te beschermen tegen dit virus?

In dit verband doet Tweede Kamerlid Leonie Sazias vandaag een interessante uitspraak in De Telegraaf. “Die farmaceuten zijn gewoon schoften. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen over de ruggen van mensen die ziek zijn.”

De verhalen sijpelen naar buiten

Wat doe je als blijkt dat een product waar je zoveel mogelijk aan wilt verdienen allerlei nare bijwerkingen heeft? Dan zorg je dat iedereen zijn mond houdt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen toch langzaam maar zeker naar buiten.

Jurist Isa Kriens, ook wel bekend als De Kleine Activist, plaatste op Instagram een verhaal over mensen die sterven na de coronaprik. “Ik lees en zie te veel berichten over oudere mensen die overlijden vlak na de injectie. Te veel,” schreef ze.

Haar inbox stroomde vervolgens over. Hieronder een kleine greep uit de talloze berichten die ze ontving:

“Bij mijn oma in het verzorgingstehuis twee mannen overleden met alleen een lichamelijke beperking. Beiden de prik op 25 januari gehad en overleden in de nacht van 30 op 31 januari. Verder geen onderzoek. ‘Toeval’.”

“Bij ons in het verpleeghuis ook. Zeven doden na eerste prik!!”

“Klopt helemaal dit! Bij ons in het tehuis ook zes overleden na de eerste prik en drie met spoed opgenomen. Het wordt ons op het hart gedrukt dit niet aan de grote klok te hangen bij familie en vrienden. Welcome to this toxic world!”

“Mijn oudtante van 96 was ok in het verzorgingstehuis, had wel een zwak hart. Ze kreeg de eerste prik met belofte op een langer leven. Twee dagen later doodziek. Dokter zei in eerste instantie dat het niet door de prik kwam, maar kwam daar later op terug. Anderhalve week later stierf ze.”

“Mijn vader van 92 ook, werd na drie dagen ziek en na twee weken overleden.”

“Ik werk op een huisartsenpost en je verhaal klopt. Het is ongelofelijk hoeveel mensen na het vaccin, ondanks dat ze al corona hebben gehad, ineens onderuit gaan. Het wordt toegeschreven aan onderliggend lijden.”

“Mijn oudtante van 95 is binnen een paar weken na haar eerste prik overleden. Wie het in zijn hoofd haalt een dame van 95 met een zwak hart te vaccineren? Ik kan er niet bij… Ik hou mijn hart vast voor mijn opa en oma van 75 jaar… Die zijn ook van plan het te nemen.”

“De moeder van mijn vriend is gevaccineerd. In de 80 was ze. Zij was al behoorlijk zwak en had enorm veel kwalen. We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten, maar hij gelooft er gewoon zo erg in door de NOS. Twee dagen na de prik is zijn moeder overleden. Nu voelt mijn vriend zich erg schuldig, naast de rouw. Wie laat nou iemand die al zo zwak is vaccineren? Daar zou een arts toch tegen moeten zijn?!”

“Bij mijn zus op het werk is ook kort na het vaccineren een cliënt overleden. En mocht niet naar buiten worden [gebracht].”

Volgens het Lareb zijn er tot nu 87 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins, maar als je al deze verhalen zo leest, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat het aantal sterfgevallen in werkelijkheid nog veel hoger ligt.

4.7 198 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

In WOII mochten er ook geen zaken van de Nazi’s naar buiten worden gebracht.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Die tegenreacties zijn onbegrijpelijk, zijn deze mensen struisvogels die hun hoofd in het zand steken?

Ikke
Ikke
Reactie op  De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
1 maand geleden

4hoezo , het is niet bewezen dat het vaccin vol met gif werkt ..en elk jaar vaccin spuiten voor een snotneus wat je lijf nodig heeft .je eigen immuum systeem om zeep helpen om een robot te worden ..hoe zot ben je dan om voor dat vaccin te gaan ,je eigen leven op spel zetten terwijl de regering zig indekt en speelt met jou leven en hun zigzelf Niet Inspuiten ,dat zogenaamde spuitje vd Kloon van Rutte in Koffietijd geloof je tog niet,is een fake spuit Kloonen hebben geen gevoel

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
1 maand geleden

En angstige wezels die vooraan de kerk zitten zondags…kuch

Kate
Kate
Reactie op  Trek eens aan mijn vinger?
25 dagen geleden

Wat bedoel je daar in vredesnaam mee? Ik moet lachen om mensen die denken dat wij die kerken angstige wezels zijn die al dan niet vooraan in de kerk zitten. Ten eerste zegt de Heere minstens 365 keer ‘wees niet bang’ op diverse plaatsen in Zijn Woord. Dat betekent dat wij iedere dag van het jaar zonder angst mogen leven. Ten tweede dienen wij de alwetende God die essentiële informatie voor ons in de Bijbel heeft laten optekenen, wanneer de rest van de wereld nog achter de feiten aan loopt, weten wij al heel lang van te voren wat er gebeuren zal, want het staat geschreven.

Butch
Butch
Reactie op  Trek eens aan mijn vinger?
3 dagen geleden

Ga lekker je spuit halen dan! Doe dan!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ook die gene die deze euvelledaad uitvoeren zijn schuldig, je hoeft dit werk niet te doen !!!

Allard
Allard
1 maand geleden

Er zijn circa 3 miljoen ouderen in Nederland [bron: Centraal Bureau voor de Statistiek]
Het  minst dodelijk vaccin heeft een dodelijke afloop binnen 3 maanden van 2,2 %; naast andere bijwerkingen die een gevaccineerde  kunnen krijgen. Massale vaccinatie bijvoorbeeld als
de helft van de ouderen zou worden ingeënt, zal resulteren  in 33.000 doden [1.500.000 x 2..2% ]. Afgezien van het aantal doden dat meer is dan de hele Corona-plaag heeft gekost, is de effectiviteit van het vaccin beperkt in het voorkomen van Corona zelf. Het vaccin-middel met een fatale afloop van circa 2% blijkt getalsmatig erger dan de kwaal, los van de feitelijke bescherming [de afname van de kans dat je geen corona meer krijgt), en de overige bijwerkingen.
Het beleid Corona alleen via vaccinatie te bestrijden roept verder vraagtekens op nu er steeds meer medicatie is gekomen die Corona in elke fase bestrijdt. 
Hoewel  dit wetenschappelijk   is onderzocht en  verschillende peer-review studies dit bevestigen zal iemand die Corona heeft zijn arts vaak niet bereid vinden hem die medicatie te geven omdat de behandel-proctollen dat niet toe laten. Als diegene dan vervolgens niet-behandeld in een ziekenhuis komt is het maar afwachten of hij dan niet in de controlegroep komt en ook dan onbehandeld blijft.  
Vandaar als je als persoon nog van Corona af wil als je immuun systeem wat zwak is, en  je als oudere het meer dan 2.0% risico van de vaccinatie niet wil aangaan,  ga dan naar zelfzorgcovid19.nl/arts. 

R j
R j
Reactie op  Allard
1 maand geleden

Heb je een link naar die 2.2%?

Chantal
Chantal
Reactie op  Allard
1 maand geleden

Ja de ouderen moeten beschermd worden nu 2.2. %………

oude man
oude man
Reactie op  Allard
24 dagen geleden

dit scheelt ook wel een leven, https://geneeskrachtigegroenten.nl/

zie , waterkers! en de rest natuurlijk

Steven
Steven
1 maand geleden

Vertrouwen we het Lareb met een rasechte socialist-communist aan het roer ? Voor mij is het helder.

R j
R j
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Je kunt zelf ook melding maken bij Lareb. Heeft iemand hier ervaring mee? Is het te checken of de melding werkelijk doorkomt?

apec
apec
Reactie op  Steven
1 maand geleden

@R j: Je zult te horen krijgen dat ze nog nooit zo’n melding of vraag hebben gehad.
Dat is een mainstream media tactiek om mensen eenzaam en onnozel in hun strijd te laten voelen. Of hoe anderen dit ‘gaslighting noemen’.
Net als dat al die telefonisten ‘mening’ opgooien.

Arnold
Arnold
1 maand geleden

De moordcampagne in Nederland is in volle gang !!!

Rob
Rob
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

“Wat doe je als blijkt dat een product waar je zoveel mogelijk aan wilt verdienen allerlei nare bijwerkingen heeft? Dan zorg je dat iedereen zijn mond houdt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen toch langzaam maar zeker naar buiten”.

Deze persoon is blijkbaar nog niet bekend met de agenda van de elite. Dat hij / zij denkt dat het bijwerkingen zijn geeft dat aan. Het is een doelgerichte agenda om juist het overgrote deel van de mensheid van de planeet te vagen. En ze weten precies wat ze aan het doen zijn. Het zijn geen ‘bijwerkingen’ maar gewenste uitkomsten. Dat ze hun mond dicht moeten houden is om ‘de score’ verborgen te houden.

Jack zeg ik liever niet.
Jack zeg ik liever niet.
Reactie op  Rob
9 dagen geleden

Ja precies. Lees de agenda over 2030 maar van de UN. De hele wereld moet gelijkgetrokken worden. Financieel en qua gelijkheid. Vrouwen moet uit de onderdrukking (wat echt goed is) en discriminatie moet uitgeband worden. De UN is in hun agenda duidelijk. Ze houden rekening met weerstand maar laten zich door niets weerhouden om hun doel te bereiken. Dat kost geld, veel geld en waar halen we dat vandaan? Uit de pensioenpotjes die opeens niet meer aangesproken worden. Ziektekosten die opeens niet meer betaald hoeven te worden. Dat telt allemaal lekker aan. Straks komt de coronataks (ik hoor het ze al zeggen: alleen samen kunnen we deze lasten dragen). Concurrentie is opgeruimd, we kunnen alleen nog bij de grote winkelketens inkopen of kleine bedrijven worden voor een prikkie opgekocht of ingelijfd. En dat allemaal om de rijken der rijken nog rijker te maken. Want als iedereen straks geld heeft kan iedereen het ook uit geven aan hun spullen want je kunt niks kopen of het komt wel in de portemonnee van een van die paar rijken terecht.
Dit stinkt echt.

Hermi
Hermi
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Links of rechts om deze desastreuse maatregelenmoeten worden gestopt!

Ruud
Ruud
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

En wij blijven achter ons toetsenbordje zitten op onze laffe kontjes.
We weten nu dat de Genocide in volle gang is
Maar niets doen maakt ons ook medeplichtig.

Ruud
Ruud
1 maand geleden

Geen goede reclame voor die vaccins. De kleren van de keizer, zoals in het gelijknamige sprookje. En dan moet je er nog je mond over houden ook!

rop
rop
1 maand geleden

Niet overleden, VERMOORD.

Tom
Tom
Reactie op  rop
1 maand geleden

Als er geen patholoog aan pas komt kunnen ze alles beweren over de doodsoorzaak van de ouderen!
Internationale Schande!

W waltman
W waltman
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Het is verboden om te onderzoeken of iemand aan COVID overleden is door de regering

Earthlady
Earthlady
1 maand geleden

Delen op fb en waar mogelijk. Het moet afgelopen zijn! Denk hieraan als je gaat stemmen. Die gasten moeten opgeborgen worden. Genocide wordt dit ook wel genoemd!

Philip
Philip
Reactie op  Earthlady
1 maand geleden

Lol delen op FB en andere sociale media haalt niets uit.
Het word gecensureerd en of het word verwijderd, samen met jou account.
De Big tech en Big farma werken onder een hoedje, net als zo vele politici.

Jacob
Jacob
Reactie op  Philip
1 maand geleden

Op Facebook word je zonder pardon verwijderd, ik kan er over meepraten. 2 maanden geschorst voor het vertellen van de waarheid.

Philip
Philip
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

juist, daarom moet iedereen weg blijven van die zgn sociale media.
Je mag er maar 1 kant van het verhaal vertellen en dat is het verhaal van in de pas te lopen.
Doe je dat niet, dan word je zonder pardon er afgegooid…maakt niet uit hoeveel volgers je hebt.

Dat is dus regelrechte censuur/dictatuur van de hoogste plank.
Wie dat nu niet in ziet, is zo dom als achterdeur en zo blind als een mol!!

R j
R j
Reactie op  Earthlady
1 maand geleden

En melden bij Lareb wanneer je familielid overleden is na de vaccinatie!

Elfin
Elfin
Reactie op  R j
1 maand geleden

Alsof die er iets mee doen.

R j
R j
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Kun je zelf checken want de gegevens worden (zeggen ze) op de site gepubliceerd. Als ze dat dan ook werkelijk doen (wat ik niet kan bevestigen) is de data in ieder geval beschikbaar voor een ieder die er wel wat mee wil doen. Als niemand de “vaccinatiedoden” meldt of bijhoudt verdwijnen deze uit de geschiedenis, doodzonde wat mij betreft. Het Lareb opperen in dit opzicht is wat mij betreft het meest kansrijk. Studies die daar uit volgen hebben een kans serieus genomen te worden. Hier op deze site melden wordt alleen door de “wappies” gedaan. Dat zal te weinig data opleveren. Tenzij iedere lezer hier elk vaccinatiegeval + uitkomst meldt. Als we dat bijhouden kunnen we ook een min of meer gedegen onderzoek doen. Dat zal alleen niet serieus genomen worden door de rest van de wereld.

Door te stellen dat het melden bij Lareb toch geen zin heeft speel je “Hugo” juist in de hand. Hij is blij als niemand wat meldt. Ik snap dat je belangenverstrengeling ziet aan de top van Lareb maar het is niet onmogelijk dat data alsnog fatsoenlijk verwerkt en geanalyseerd wordt. En zoals gezegd, als de data publiekelijk beschikbaar is kunnen ook derden dit analyseren. (Er worden trouwens sowieso al studies gedaan onafhankelijk van officiële meldinginstanties, ben nu ff te lui om links op te zoeken, maar deze site kennende zal alles, terecht of niet, in twijfel getrokken worden)

Zeiken doet iedereen, actie ondernemen doen maar enkelen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

En tóch moet je het melden. Anders verschuilen mensen zich achter hun onwetendheid zodat hun geweten niet begint te knagen.

Eva
Eva
Reactie op  R j
1 maand geleden

Lareb staat op de payroll van Big Pharma

R j
R j
Reactie op  Earthlady
1 maand geleden

Oh ja, en deel ook de oproep tot melding bij Lareb maar massaal op FB etc.

ster
ster
Reactie op  Earthlady
1 maand geleden

Gewoon hier plaatsen voor de gene die nog wel kloten hebben en om de mens geeft.

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

Ik las pasgeleden dat er al 27.000 bijwerkingen waren gemeld tot nu toe tegenover iets van 700 van de griepprik over het totaal van vorig jaar. Het aantal sterfgevallen zal dan waarschijnlijk ook veel hoger zijn dan gemeld. Maar dat zal de gekochte MSM niet vermelden. Die gaat lekker door met angst en paniek aanzaaien onder het gros van de bevolking, die nu toch al murf is gemaakt na 1 jaar lang continue de bangmakerij aan te horen.

Ik heb nog maar 1 woord: IMMUUNSYSTEEM.

mee 2
mee 2
1 maand geleden

reken maar x 3 aantal overlijdens aan vaccine
dit word bewust laag gehouden

Semper paratus
Semper paratus
1 maand geleden

Hugo Mengele en Mark Rutler zijn massamoordenaars iov het WEF en Gates

Ruud
Ruud
Reactie op  Semper paratus
1 maand geleden

Exact Adolf Rutte voert bewuste Genocide uit op eigen bevolking en dit hele corrupte klote kabinet doet net zo hard mee.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

176
0
We lezen graag je reactie!x