BinnenlandCorona

Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In woonzorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk zijn in een maand tijd 26 bewoners overleden. Dat gebeurde vlak nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Het was één van de zwartste maanden uit de geschiedenis, schrijft het Noordhollands Dagblad. Een woordvoerder zegt: “Het kwam als een verrassing na de eerste vaccinatieronde. Veel bewoners zijn helaas overleden.”

Een oud-medewerker laat aan NineForNews weten dat ze het verzorgingstehuis nog gewaarschuwd heeft, maar ze kreeg te horen dat ‘wij ons als organisatie nu eenmaal te houden hebben aan de richtlijnen van de overheid’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---


Dit soort berichten zie je bijna dagelijks langskomen. Medewerkers houden hun kaken stijf op elkaar. Autoriteiten zeggen dat er geen sprake is van een link. En we gaan weer over tot de orde van de dag. Vaccinmakers zijn er toch om ons te beschermen tegen dit virus?

In dit verband doet Tweede Kamerlid Leonie Sazias vandaag een interessante uitspraak in De Telegraaf. “Die farmaceuten zijn gewoon schoften. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen over de ruggen van mensen die ziek zijn.”

De verhalen sijpelen naar buiten

Wat doe je als blijkt dat een product waar je zoveel mogelijk aan wilt verdienen allerlei nare bijwerkingen heeft? Dan zorg je dat iedereen zijn mond houdt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen toch langzaam maar zeker naar buiten.

Jurist Isa Kriens, ook wel bekend als De Kleine Activist, plaatste op Instagram een verhaal over mensen die sterven na de coronaprik. “Ik lees en zie te veel berichten over oudere mensen die overlijden vlak na de injectie. Te veel,” schreef ze.

Haar inbox stroomde vervolgens over. Hieronder een kleine greep uit de talloze berichten die ze ontving:

“Bij mijn oma in het verzorgingstehuis twee mannen overleden met alleen een lichamelijke beperking. Beiden de prik op 25 januari gehad en overleden in de nacht van 30 op 31 januari. Verder geen onderzoek. ‘Toeval’.”

“Bij ons in het verpleeghuis ook. Zeven doden na eerste prik!!”

“Klopt helemaal dit! Bij ons in het tehuis ook zes overleden na de eerste prik en drie met spoed opgenomen. Het wordt ons op het hart gedrukt dit niet aan de grote klok te hangen bij familie en vrienden. Welcome to this toxic world!”

“Mijn oudtante van 96 was ok in het verzorgingstehuis, had wel een zwak hart. Ze kreeg de eerste prik met belofte op een langer leven. Twee dagen later doodziek. Dokter zei in eerste instantie dat het niet door de prik kwam, maar kwam daar later op terug. Anderhalve week later stierf ze.”

“Mijn vader van 92 ook, werd na drie dagen ziek en na twee weken overleden.”

“Ik werk op een huisartsenpost en je verhaal klopt. Het is ongelofelijk hoeveel mensen na het vaccin, ondanks dat ze al corona hebben gehad, ineens onderuit gaan. Het wordt toegeschreven aan onderliggend lijden.”

“Mijn oudtante van 95 is binnen een paar weken na haar eerste prik overleden. Wie het in zijn hoofd haalt een dame van 95 met een zwak hart te vaccineren? Ik kan er niet bij… Ik hou mijn hart vast voor mijn opa en oma van 75 jaar… Die zijn ook van plan het te nemen.”

“De moeder van mijn vriend is gevaccineerd. In de 80 was ze. Zij was al behoorlijk zwak en had enorm veel kwalen. We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten, maar hij gelooft er gewoon zo erg in door de NOS. Twee dagen na de prik is zijn moeder overleden. Nu voelt mijn vriend zich erg schuldig, naast de rouw. Wie laat nou iemand die al zo zwak is vaccineren? Daar zou een arts toch tegen moeten zijn?!”

“Bij mijn zus op het werk is ook kort na het vaccineren een cliënt overleden. En mocht niet naar buiten worden [gebracht].”

Volgens het Lareb zijn er tot nu 87 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins, maar als je al deze verhalen zo leest, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat het aantal sterfgevallen in werkelijkheid nog veel hoger ligt.

4.6 247 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

198 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

In WOII mochten er ook geen zaken van de Nazi’s naar buiten worden gebracht.

Allard
Allard
3 jaren geleden

Er zijn circa 3 miljoen ouderen in Nederland [bron: Centraal Bureau voor de Statistiek]
Het  minst dodelijk vaccin heeft een dodelijke afloop binnen 3 maanden van 2,2 %; naast andere bijwerkingen die een gevaccineerde  kunnen krijgen. Massale vaccinatie bijvoorbeeld als
de helft van de ouderen zou worden ingeënt, zal resulteren  in 33.000 doden [1.500.000 x 2..2% ]. Afgezien van het aantal doden dat meer is dan de hele Corona-plaag heeft gekost, is de effectiviteit van het vaccin beperkt in het voorkomen van Corona zelf. Het vaccin-middel met een fatale afloop van circa 2% blijkt getalsmatig erger dan de kwaal, los van de feitelijke bescherming [de afname van de kans dat je geen corona meer krijgt), en de overige bijwerkingen.
Het beleid Corona alleen via vaccinatie te bestrijden roept verder vraagtekens op nu er steeds meer medicatie is gekomen die Corona in elke fase bestrijdt. 
Hoewel  dit wetenschappelijk   is onderzocht en  verschillende peer-review studies dit bevestigen zal iemand die Corona heeft zijn arts vaak niet bereid vinden hem die medicatie te geven omdat de behandel-proctollen dat niet toe laten. Als diegene dan vervolgens niet-behandeld in een ziekenhuis komt is het maar afwachten of hij dan niet in de controlegroep komt en ook dan onbehandeld blijft.  
Vandaar als je als persoon nog van Corona af wil als je immuun systeem wat zwak is, en  je als oudere het meer dan 2.0% risico van de vaccinatie niet wil aangaan,  ga dan naar zelfzorgcovid19.nl/arts. 

Steven
Steven
3 jaren geleden

Vertrouwen we het Lareb met een rasechte socialist-communist aan het roer ? Voor mij is het helder.

Arnold
Arnold
3 jaren geleden

De moordcampagne in Nederland is in volle gang !!!

Back to top button
198
0
We lezen graag je reactie!x