BinnenlandCorona

Coronavaccin wordt vrouw (63) uit Alkmaar fataal: ‘Resultaat van angstcampagne De Jonge’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Noordhollands Dagblad verscheen gisteren een artikel over een 63-jarige vrouw uit Alkmaar die is overleden door het coronavaccin. De vrouw haalde op 19 april het AstraZeneca-vaccin, waarna ze trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes kreeg.

Na de prik voelde ze zich niet lekker: ze was vermoeid, had spierpijn, rillingen en koorts. De klachten werden steeds erger: braken, misselijk, diarree, duizeligheid, een tintelend gevoel in haar benen. De huisarts adviseerde haar een paracetamolletje te nemen.

Op 1 mei kreeg de Alkmaarse een stuiptrekking, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar raakte ze in coma als gevolg van een longembolie. De artsen, zo’n zes in totaal, zeiden dat ze ziek was geworden door het AstraZeneca-vaccin. Op dinsdag 11 mei werd de vrouw van de beademing gehaald en overleed ze.

Mensen raken hun geliefden kwijt voor helemaal niets

Jade Kuit, bestuurder van de Stichting BPOC2020, zegt: “Mensen raken hun geliefden kwijt voor helemaal niets. Dit is het resultaat van de angstcampagne van onze prikpooier. Ik hoop dat hij trots is.” Ze verwijst hiermee naar zorgminister Hugo de Jonge.

Programmamaker Flavio Pasquino voegt toe:

Artikel in medisch vakblad

In een medisch vakblad wordt binnenkort een artikel gepubliceerd over het overlijden van de vrouw als gevolg van het AstraZeneca-vaccin. Bij het Lareb zijn tot nu toe 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer en BioNTech. Uit onderzoek is gebleken dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld.

Het Lareb ‘tast in het duister’ over de oorzaak van vele tientallen mensen die zijn overleden na de coronaprik, bleek vorige week. Het instituut ontvangt vaak onvoldoende informatie om de oorzaak te achterhalen. In slechts een handvol gevallen werd het lichaam na overlijden onderzocht.

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“In slechts een handvol gevallen werd het lichaam na overlijden onderzocht.”
Waarom? Omdat dat willens en wetens wordt tegengehouden.
Het is oorlog.
Het totalitarisme wil ons wereldwijd overheersen met als doel dat wij zich als zielloze wezens gedragen met als enige vrijheid het behouden van de soort.
Hannah Arendt – Totalitarisme

Burger
Burger
1 jaar geleden

Nah indien dit idd wordt gepubliceerd is dit natuurlijk “kat in het bakkie” voor de advocaten die de persoonlijk aansprakelijk aangifte hebben gedaan voor de gevolgen van de angst pornocampagne die Hugo de prikpooier al 1,5 jaar voert. Publicatie in wetenschappelijk tijdschrift en doktoren die een direct verband met Astra Zeneca leggen…..Schuldig

Ludger
Ludger
1 jaar geleden

De “journalistiek” en lareb draaien overuren om alle vaccinatiedoden onder het tapijt te vegen. Eens wordt het allemaal duidelijk, ook voor de schapen

Anna
Anna
1 jaar geleden

Lareb weet het echt wel maar ook dat doofpot in

Nu echt tijd dat die de Jonge gestopt wordt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x