CoronaBuitenland

Duitse pathologen delen nieuwe bevindingen over sterfte na coronavaccinatie en die liegen er niet om

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Duitse pathologen hebben voor het eerst aangetoond dat het spike-eiwit dat in het lichaam wordt aangemaakt na ‘vaccinatie’ tegen corona verantwoordelijk is voor ontstekingen en beschadiging van bloedvaten. Dat laten ze weten in een nieuwe persconferentie.

Pathologen Arne Burkhardt en Walter Lang hebben het spike-eiwit van het vaccin succesvol gedetecteerd in de bloedvaten van een persoon die vier maanden na ‘vaccinatie’ is overleden. De persoon werd gediagnosticeerd met myocarditis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Neuroloog Jan Bonte heeft de persconferentie aandachtig bekeken. “Wat ze laten zien, is dat de infiltratie door lymfocyten – een bepaald soort witte bloedcellen – in de diverse organen samenhangt met de expressie van het spike-eiwit,” legt hij uit.

Vrijwel zeker uitgesloten

Hij voegt toe dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het hier gaat om het spike-eiwit van SARS-CoV-2. “[De pathologen] tonen aan dat bij Covid-19-gerelateerd overlijden er expressie is van het nucleocapside-eiwit.”

Dit eiwit is wel onderdeel van het virus zelf, maar geen onderdeel van de vaccins. “Wat ze overtuigend laten zien, is dat aan Covid-19 overleden patiënten zowel positief testen op het spike-eiwit als op het nucleocapside-eiwit,” licht Bonte toe. “Bij de overlijdens na vaccinatie is er wel een positief signaal op het spike-eiwit, maar de kleuring op het nucleocapside-eiwit is negatief.” Daarmee wordt Covid-19 als doodsoorzaak vrijwel zeker uitgesloten.

Zeer waarschijnlijk

De neuroloog wijst erop dat cutane vasculitis, ontsteking van bloedvaatjes in de huid, inmiddels een formeel erkende bijwerking is van het Janssen-vaccin. De bijwerking wordt ook gemeld na vaccinatie met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Er zijn ook gevallen bekend waarbij dergelijke vaatontstekingen worden beschreven in andere organen, waaronder de nieren, longen en alvleesklier, merkt Bonte op.

“Deze zeer ervaren pathologen laten zien dat in diverse organen dezelfde vaatontstekingen kunnen ontstaan, en dat deze zeer waarschijnlijk het gevolg zijn van expressie van het spike-eiwit in die organen,” schrijft hij in een Twitter-draadje.

4.6 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
carolina
carolina
2 jaren geleden

Dit zgn vaccin mag je dan ook zeker
niet aan kinderen verstrekken.

Het zou, als ik dit lees, de aanzet kunnen
zijn van een heel leven lang met problemen.

Wat ouderen betreft: welke kant slaat de balans door.

Hoeveel mensen red je ermee.

Het staatsblad gaf al aan:
het is geen vaccin, maar een uit nood
geboren gen-therapie, waarvan we pas eind 2023-begin 2024
weten wat het gaat doen.

Met andere woorden, we zullen nog veel ontdekken.
Zal dat ten goede of ten kwade zijn?

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

In wat voor persconferentie is dit naar buiten gekomen en helaas niet in de msm dus de gemiddelde persoon die geen onderzoek doet, komt dit niet te weten.

Binnenkort moet spuitje 4 erin, ben benieuwd hoe lang die mensen het nog trekken.

Danorian
Danorian
2 jaren geleden

Nu vraag ik me af in hoeverre ongevaccineerden moeten oppassen voor deze spike eiwitten.
Kunnen deze overgedragen worden bij fysiek contact? En in wat voor mate is het gevaarlijk?

Mar
Mar
2 jaren geleden

Tuurlijk spreekt men dit tegen. Het is al heel lang bekend. Waarom word er niet gestopt met die rotzooi, want tegen corona werken ze ook niet en meneer Bonte u vergeet nog 1 belangrijk ding de lever. Daar beginnen de meeste klachten. Wat dit doet is verschrikkelijk. Een betere weg was gewoon een atoombom ipv al die zieke mensen, met veel pijn. En een ziek lijf wat ze nooit hebben gehad. Zeg het erns eerlijk, kom ervoor uit, dan weer eromheen te draaien. Het leven heeft geen kwaliteit meer, maar domweg slaafs, dat men moet toezien hoe alles afgepakt word. Hoekun je dan nog blij zijn? Zieke wereld dit.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x