Great ResetMens en Dier

Kijk: Deelnemers World Economic Forum ‘maken zichzelf honds belachelijk’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Rebel News-verslaggeefster Savanah Hernandez vroeg deelnemers van het World Economic Forum wat zij vinden van mensen die hebben besloten om ongevaccineerd te blijven.

Ze vroeg één van de deelnemers wat ze zou zeggen tegen mensen die stellen dat de wetenschap heeft aangetoond dat gevaccineerden nog steeds corona kunnen krijgen en verspreiden, en dat de vaccinatie bloedproppen, myocarditis en pericarditis veroorzaakt. “Daar ga ik niet op in,” zei de vrouw, waarna ze zich omdraaide en wegliep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is pas het begin

Een andere WEF-deelnemer zei dat dit niet de laatste pandemie is en dat zich steeds meer pandemieën zullen voordoen ‘als gevolg van klimaateffecten’. “Dit is pas het begin,” zei de vrouw.

Hernandez vroeg een vrouwelijke deelnemer wat ze vindt van mensen die zeggen dat gevaccineerden nog steeds corona kunnen krijgen en verspreiden, en bloedproppen, myocarditis en pericarditis kunnen krijgen. De vrouw zei dat alles in het leven risico’s met zich meebrengt, maar dat ‘de voordelen tot nu toe opwegen tegen de risico’s’.

Honds belachelijk

Een mannelijke deelnemer zei dat mensen zich moeten laten vaccineren, niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook die van anderen. Hernandez vroeg hem hoe je andere mensen redt door je te laten vaccineren. Ze bracht de man met deze vraag flink van zijn à propos.

De Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs reageert: “Wat maken die zichzelf toch honds belachelijk!”

4.7 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Interfuik
Interfuik
2 jaren geleden

Hoog opgeleid, maar ook zwakbegaafd. Door rijkdom heel veel kunnen doen, maar ook verslaafd en beperkt zijn.
Wie wil nou zo zijn?

H.J
H.J
2 jaren geleden

Deze hele Corona pandemie, is in het leven geroepen om angst en tweedracht te zaaien en doormiddel van noodwetten de mensen van hun vrijheden te beroven.
En een grote groep belanghebbenden, is nog rijker van geworden.

Rutte stop met liegen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

De Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs vat het eigenlijk prima samen: “Wat maken DIE zichzelf toch honds belachelijk.”

Wat ik mij bij het lezen van dit stukje afvraag, is WAAR deze mensen vandaan gekomen zijn, dat ze hierbij aanwezig waren.

Zijn ze allemaal sowieso lid van de club World Economic Forum? Dat moet toch haast wel, als je je daarbinnen in de krochten van de hel bevindt.

Ik had zelf het simpele idee, dat dit voornamelijk een samenkomen was van politieke leiders, artsen en wetenschappers van over de hele wereld, die (uiteraard) allemaal achter de plannen van deze duistere club staan.

Maar misschien zit het wel heel anders in elkaar en worden deze mensen speciaal geselecteerd om als zwarte schapen de onnozele kuddes van witte schapen te overtuigen van het duistere gedachtengoed.

Dit zijn zomaar wat gedachten. Ik lees graag reacties van lezers, die hier beter van op de hoogte zijn dan ik ben.

De journaliste van Rebel News zegt het natuurlijk helemaal goed, als ze zegt, dat je ná die zogenaamde vaccinaties alsnog behoorlijk ziek kan worden en zelfs dood kan gaan EN bovendien nog steeds andere mensen kan besmetten.

De antwoorden van die puppets zijn natuurlijk hilarisch. Je moet vertrouwen hebben in de wetenschap. Je doet het voor een ander.

Als ik even naar mijzelf kijk: ik heb inmiddels 0% vertrouwen in de wetenschap EN artsen, die deze wetenschap volgen. En dan die opmerking: je doet het voor een ander.

Grotere bullshit heb ik waarachtig in mijn hele leven nog nooit gehoord. Zeker in aanmerking genomen, dat deze personen die deze kreet de ether in geslingerd hebben, ACHTER het plan staan om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien.

Wat een paar jaar geleden nog in het diepste duister plaatsvond en alleen bij een kleine groep van mensen, die de alternatieve media lazen, bekend was, komt inmiddels open en bloot boven drijven.

In ieder geval lukte het deze journaliste wel om deze mensen een paar woorden te laten zeggen. Aan het begin van het evenement was er óók een journalist, die commentaar vroeg aan één van de deelnemers en die kreeg niet eens antwoord.

Ik weet niet meer precies of dat ook de journalist was, die door de speciale WEF-politie is opgepakt, maar daar kan vast één van jullie mij wel antwoord op geven.

Al met al kunnen wij met z’n allen vaststellen, dat deze bijeenkomst niet méér was dan een samenkomen van de meest zielloze “mensen” op deze aardbol.

En daarbij, met hun privë vliegtuigen en limousines en natuurlijk met hun overdreven bankets, zoveel CO2 uitgestoten hebben, dat zij voor de rest van het jaar in een klein kamertje zouden moeten zitten en vooral niet meer zouden moeten eten dan insecten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

HOE GESTOORD ZIJN DEZE MENSEN ??

Monkeypox is een dekmantel (afleiding?) voor bijwerkingen van covid “vaccins”, inclusief AIDS.

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x