Mens en Dier

Advocaat Reiner Füllmich komt met ‘belangrijke boodschap’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De afgelopen jaren sprak de Duitse advocaat Reiner Füllmich met zo’n 400 experts en wetenschappers die onthulden wat het doel van de globalisten is: het uitdunnen van de wereldbevolking en volledige controle over de overlevenden, die tot slaaf moeten worden gemaakt.

Dat gaat niet gebeuren, stelt Füllmich. “Wij voorkomen dat nu door alles wat we doen en door de manier waarop we ons met elkaar verbinden en informatie uitwisselen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Tien procent van wat we zien is echt gevaar, maar 90 procent is een illusie gebaseerd op psychologische oorlogvoering en massale hersenspoeling, geperfectioneerd door het Britse Tavistock-instituut, zegt de advocaat, die spreekt van ‘psychologisch terrorisme’.

Klinkt bekend?

Hij gaat een video naar buiten brengen over onder meer het creëren van isolatie, verwarring, verlies van identiteit en hysterie in een samenleving, die hierdoor vatbaar wordt voor paniekzaaierij over bijvoorbeeld de plandemie, ‘global warming’, de energie- en voedselcrisis en UFO’s.

Füllmich noemt de hysterie die in Duitsland werd gecreëerd na de Eerste Wereldoorlog, die werd gefinancierd door de globalisten, een schoolvoorbeeld. De jaren twintig werden gekenmerkt door prostitutie, drugsmisbruik en kinderhandel. “Klinkt bekend?”

Het was de ideale broedplaats voor iemand als Hitler, die ook weer gefinancierd en gesteund werd door de globalisten, zegt Füllmich.

Dit is geen waarschuwing, dit is een belofte

Het doel van al dit psychologisch terrorisme is: volledige controle over het volk en het afdwingen van gehoorzaamheid. Bijvoorbeeld: jezelf laten injecteren met een ongetest, zeer gevaarlijk middel dat dodelijk kan zijn. Of: meedoen aan een oorlog zodat de globalisten wapens kunnen verkopen die worden betaald met ons belastinggeld.

Füllmich neemt ook de marionetten van de globalisten onder de loep die zijn geïnfiltreerd in het verzet, die beweren aan onze kant te staan en die proberen het verzet te ondermijnen. “Ik doel hiermee natuurlijk op gecontroleerde oppositie.”

“We zullen alle verantwoordelijken ter verantwoording roepen. Iedereen: in de politiek, geneeskunde, wetenschap, media, rechterlijke macht of zelfs het verzet. We gaan jullie pakken. Dit is geen waarschuwing, dit is een belofte.”

4.8 539 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Wat de volk moet doen is NIET luisteren naar de regeringen…DOEN ALSOF ZE NIET BESTAAN en door gaan met je leven !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

Hahahaha…al die Nazi-Landverraders in Den Haag & Brussel zijn ZWAAR in paniek en kruipen in doodsangst steeds dieper weg in hun schijnveilige holletjes waar de zon nooit schijnt…President Poetin slacht alle Nazis af in de proxy-oorlog van Uncle Shmuel, Führer Rüttler en Führerin Von der Leyen…WIJ ZULLEN DEZE STRIJD GAAN WINNEN, de Mensheid zal zich NOOIT TOTAAL LATEN CONTROLEREN door een steelezje Satanische Nazis uit de diepste krochten van de Hel

Een land kan zijn hersendode schapen overleven, zelfs de ambitieuze, maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poort is minder indrukwekkend, want hij komt met open vizier, draagt zijn vaandel hoog en trots. Maar de verrader beweegt zich vrijelijk tussen degenen binnen de poort, zijn huichelachtige gefluister ritselt door alle steegjes en wordt gehoord tot in de Eerste & Tweede Kamer der Satan-Generaal. Want de verrader lijkt geen verrader te zijn, hij spreekt de tongval die zijn slachtoffers gewend zijn, hij gebruikt hun mimiek, hun argumenten, hij doet een beroep op de verdorvenheid die diep verborgen in de harten van alle mensen ligt. Hij vernietigt de ziel van een land, hij werkt ‘s nachts anoniem en in het diepste geheim om de hoekstenen van de stad te ondermijnen, hij besmet het politieke lichaam zodat het niet langer kan weerstaan, een moordenaar is minder te vrezen.

Greet Resist
Greet Resist
8 maanden geleden

nobody is above the LAW

Gerechtiheid
Gerechtiheid
8 maanden geleden

Kan niet wachten totdat dikke touw onbetaalbaar word

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x