BuitenlandCorona

Triest record: 1,5 miljoen gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie, 50% ‘ernstig’

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn meer dan 1,5 miljoen gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie gemeld. In de helft van de gevallen gaat het om ‘ernstige’ bijwerkingen. Er zijn ook bijna 15.500 sterfgevallen gemeld, schrijft The Epoch Times. Zelfs in The Wall Street Journal wordt nu de vraag opgeworpen: zijn de vaccins gevaarlijker dan al die tijd is beweerd?

In totaal zijn er 1.509.266 gevallen van bijwerkingen gemeld, waarvan 15.472 met fatale afloop. Een bijwerking is volgens de EMA ernstig als de patiënt bijvoorbeeld overlijdt, in levensgevaar is of in het ziekenhuis belandt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Amerikaanse hoogleraren: risico’s onderschat

Professoren Harvey Risch en Joseph Ladapo vragen zich in The Wall Street Journal af of de coronavaccins gevaarlijker zijn dan de fabrikanten beweren. Zij verwijzen daarbij naar VAERS, de database waarin gevallen van bijwerkingen in de Verenigde Staten worden bijgehouden. De professoren vrezen dat de veiligheidsrisico’s van de vaccins zijn onderschat. Ze bekritiseren het stilzwijgen over bijwerkingen en het stigma dat heerst op vaccinatieproblemen.

De 4 belangrijkste bijwerkingen

In de VAERS-database komen vier ernstige bijwerkingen veelvuldig voor: laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie), hartontsteking (myocarditis) bij mensen jonger dan 30, veneuze trombose en sterfte.

Slechts een fractie wordt gemeld

Uit een studie die in 2011 is uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid blijkt dat bijwerkingen in de meeste gevallen niet worden gemeld. Minder dan 0,3% van alle bijwerkingen van geneesmiddelen en 1-13% van de ernstige gevallen wordt gemeld. Ook wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld bij de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Het is goed mogelijk dat in werkelijkheid zes tot 60 miljoen Europeanen zijn getroffen door bijwerkingen en dat meer dan 150.000 van hen zijn overleden, becijferde The Epoch Times.

[Wochenblick]

4.9 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Dit is pas het topje van de ijsberg die nog gaat komen .

Frits
Frits
2 jaren geleden

Triest dit! En nog steeds lopen er mensen met open ogen in deze gifprikval!

En als je deze gifprik overleefd dan ben je een mooie bluetooth zender/ontvanger geworden.

Wilde dit niet geloven maar uitgeprobeerd in een omgeving waar zeker geen bluetooth aanwezig kan zijn, en jawel onbekend device gevonden testpersoon die ik ken heeft de gifprik gehad.

Simon
Simon
2 jaren geleden

Zo dan! Dan hebben wij er nu dus een pandemie bij; de ‘vaccin pandemie’!

Astrid Pestman
Astrid Pestman
2 jaren geleden

Klopt, ben er ook bang voor.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x