BuitenlandCorona

Triest record: 1,5 miljoen gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie, 50% ‘ernstig’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn meer dan 1,5 miljoen gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie gemeld. In de helft van de gevallen gaat het om ‘ernstige’ bijwerkingen. Er zijn ook bijna 15.500 sterfgevallen gemeld, schrijft The Epoch Times. Zelfs in The Wall Street Journal wordt nu de vraag opgeworpen: zijn de vaccins gevaarlijker dan al die tijd is beweerd?

In totaal zijn er 1.509.266 gevallen van bijwerkingen gemeld, waarvan 15.472 met fatale afloop. Een bijwerking is volgens de EMA ernstig als de patiënt bijvoorbeeld overlijdt, in levensgevaar is of in het ziekenhuis belandt.

Amerikaanse hoogleraren: risico’s onderschat

Professoren Harvey Risch en Joseph Ladapo vragen zich in The Wall Street Journal af of de coronavaccins gevaarlijker zijn dan de fabrikanten beweren. Zij verwijzen daarbij naar VAERS, de database waarin gevallen van bijwerkingen in de Verenigde Staten worden bijgehouden. De professoren vrezen dat de veiligheidsrisico’s van de vaccins zijn onderschat. Ze bekritiseren het stilzwijgen over bijwerkingen en het stigma dat heerst op vaccinatieproblemen.

De 4 belangrijkste bijwerkingen

In de VAERS-database komen vier ernstige bijwerkingen veelvuldig voor: laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie), hartontsteking (myocarditis) bij mensen jonger dan 30, veneuze trombose en sterfte.

Slechts een fractie wordt gemeld

Uit een studie die in 2011 is uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid blijkt dat bijwerkingen in de meeste gevallen niet worden gemeld. Minder dan 0,3% van alle bijwerkingen van geneesmiddelen en 1-13% van de ernstige gevallen wordt gemeld. Ook wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld bij de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Het is goed mogelijk dat in werkelijkheid zes tot 60 miljoen Europeanen zijn getroffen door bijwerkingen en dat meer dan 150.000 van hen zijn overleden, becijferde The Epoch Times.

[Wochenblick]

4.9 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Dit is pas het topje van de ijsberg die nog gaat komen .

Frits
Frits
1 jaar geleden

Triest dit! En nog steeds lopen er mensen met open ogen in deze gifprikval!

En als je deze gifprik overleefd dan ben je een mooie bluetooth zender/ontvanger geworden.

Wilde dit niet geloven maar uitgeprobeerd in een omgeving waar zeker geen bluetooth aanwezig kan zijn, en jawel onbekend device gevonden testpersoon die ik ken heeft de gifprik gehad.

Simon
Simon
1 jaar geleden

Zo dan! Dan hebben wij er nu dus een pandemie bij; de ‘vaccin pandemie’!

Astrid Pestman
Astrid Pestman
1 jaar geleden

Klopt, ben er ook bang voor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x