CoronaBuitenland

Weet je hoeveel mensen door hun overheid zijn gedood met de coronaprikken?

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

De Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch schat dat wereldwijd zo’n 12 miljoen mensen zijn gedood met de coronaprikken. Officieel zijn er 6,45 miljoen ‘coronadoden’.

Kirsch deelde het aantal toegediende doses door 1000. In de Verenigde Staten zijn zo’n 600 miljoen doses uitgedeeld. Je komt dan uit op 600.000 sterfgevallen, wat volgens hem aardig klopt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eerder kwam Mathew Crawford uit op 411 sterfgevallen per miljoen doses. Kirsch, tot voor kort megadonor van de Democraten, loofde 1 miljoen dollar uit aan eenieder die kan aantonen dat zijn berekening niet klopt. Niemand meldde zich.

Zes keer sneller

Volgens de schatting van Crawford zijn er ongeveer vijf miljoen mensen gedood met de coronavaccins. We komen dus aardig in de buurt van de zes miljoen Joden die over een periode van 12 jaar zijn gedood tijdens de Holocaust, schrijft Kirsch op Substack.

We doden mensen echter zes keer sneller dan de Duitsers dat deden. We doden bijna 10.000 mensen per dag, becijfert de ondernemer.

Ter vergelijking: er worden dagelijks 385.000 baby’s geboren op aarde. Ze kunnen hier dus oneindig mee doorgaan, aldus Kirsch, de uitvinder van de optische muis.

Echt verbazingwekkend

“We doden dus ontzettend veel mensen, maar de wereldleiders kijken de andere kant op en zwijgen, terwijl wij worden doodgegooid met berichten over mensen die ‘onverwachts’ zijn gestorven,” schrijft hij. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft er geen verklaring voor.

Honderden medewerkers van het CDC weten wat er speelt, maar spreken zich niet uit omdat ze bang zijn hun baan te verliezen, weet Kirsch. Zelfs de mensen die ontslag hebben genomen, zwijgen als het graf. “Het is echt verbazingwekkend,” benadrukt hij.

4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Weet je, volgens mij is er een bijwerking van het vaccin die iedereen over het hoofd ziet…. Het verminderd denkvermogen, intelligentie daalt. Alleen ongevaccineerden kunnen nog fatsoenlijk nadenken, alle andere mensen reageren alleen nog maar vanuit emotie. DAT is het grote probleem nu.

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Zullen nog wel meer worden, hoe meer tijd verstreken is met de spuit 💉 vallen er meer doden! 😡 Geniepige genocide! Criminelen zijn het, en ze doen praktisch allemaal mee! 😡 Ze weten het dondersgoed waar ze mee bezig zijn!

Peter
Peter
1 jaar geleden

Regeringen hopen door het maar onder het tapijt te blijven schuiven dat ze daarmee proberen te voorkomen om berecht te worden.

Dat mogen wij nooit ongestraft aan ons voorbij laten gaan.

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

De geest is uit de fles

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x