CoronaMens en Dier

Advocaat Reiner Füllmich over apenpokken: ‘Dit is niets anders dan Corona 2.0, ze hebben hun hand overspeeld’

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

Ze hebben hun hand overspeeld. Ze hadden niet verwacht dat zoveel mensen zouden ontwaken. Dat zei advocaat Reiner Füllmich in de show van Alex Jones.

Ze zijn volgens hem eerder begonnen dan gepland. Toen ze de pandemie of liever gezegd ‘plandemie’ begin 2020 aankondigden, waren er amper gevallen. Die gevallen kwamen er uiteindelijk dankzij de PCR-test, aldus Füllmich.

Heel dicht bij een omslagpunt

“Maar als gevolg van deze vroege start maken ze veel fouten,” benadrukte de advocaat. “En omdat ze hun hand hebben overspeeld door te vaak een rode lijn te overschrijden, zitten ze nu met een probleem: steeds meer mensen worden wakker.”

Dat is denk ik de reden waarom ze verder gaan dan ze in eerste instantie van plan waren, omdat we heel dicht bij een omslagpunt zijn, zei hij. Volgens Füllmich zouden de plannen eigenlijk pas later uitgerold worden.

Paniekmodus

“Nu moeten ze een nieuw narratief bedenken. Je kunt zien dat ze wanhopig zijn omdat ze hetzelfde riedeltje afdraaien: apenpokken is niets anders dan Corona 2.0. Dit laat zien dat ze erop gebrand zijn om mensen in de paniekmodus te houden,” zei hij.

Het tweede narratief is de oorlog in Oekraïne, die waarschijnlijk gaat overwaaien naar Duitsland en de rest van Europa, sprak Füllmich.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
8 maanden geleden

Eigenlijk zegt Füllmich hier hetzelfde als wat ik al dacht. Wel blij dat iemand als hij daar dus net zo over denkt.

Rowena
Rowena
8 maanden geleden

Corona 2.0?? Doet me eerder denken aan de waterpokken 2.0 😉

Eugeen
Eugeen
8 maanden geleden

Vanaf nu allemaal ‘NEEN’ zeggen en een ferme middelvinger opsteken naar het regime dat ons wil afmaken. Onze wraak komt wel!

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
8 maanden geleden

Lijkt me eerder corona -2.0

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x