Buitenaards

Bewijs voor aliens mogelijk in 2007 al gevonden op Mars

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Marslander Spirit heeft in 2007 mogelijk sporen van leven gevonden op de rode planeet. Dat schrijven Amerikaanse wetenschappers in Nature Communications.

Ze hebben silica-afzettingen op foto’s van het wagentje vergeleken met afzettingen in Chili. Die blijken verdacht veel op elkaar te lijken.

De silica-afzettingen in El Tatio in Chili zijn gevormd door een combinatie van chemische processen en microben die rond geisers leven.

Identieke structuur

De afzettingen die Spirit vond op Mars hebben een vrijwel identieke structuur en zijn dus mogelijk op dezelfde manier gevormd.

De structuren staan bekend als stromatolieten en ontstaan als microben kolonies vormen in een vochtige omgeving en sediment vasthouden.

Dat sediment reageert met calciumkarbonaat in het water en vormt kalksteen.

In leven

“Omdat microben een rol spelen bij de vorming van silica-afzettingen in El Tatio, is het mogelijk dat de afzettingen op Mars op een soortgelijke manier zijn ontstaan,” lichtte dr. Steve Ruff van de Universiteit van Arizona toe.

“Met andere woorden: met de hulp van organismen die op dat moment in leven waren,” voegde hij toe.

In december 2014 trof Marsrover Curiosity methaan aan op de rode planeet. Op aarde wordt 90 procent van alle methaan geproduceerd door organismen.

Marsgesteente

In 2011 kwam Spirit vast te zitten in de bodem. De robot kan dus niet teruggaan om te speuren naar tekenen van leven of om nieuwe foto’s te maken.

Rovers Curiosity en Opportunity zijn te ver weg om naar de plek te rijden waar de afzettingen zijn gevonden. De eerstvolgende rover wordt pas in 2020 gelanceerd.

Dr. Ruff zei: “We weten precies waar we moeten landen en waar we monsters moeten verzamelen.”

De onderzoekers zeggen dat ze pas definitieve conclusies kunnen trekken als Marsgesteente mee terug wordt genomen naar de aarde.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caro
Caro
5 jaren geleden

Men kan niet -met man-made-material- door de “Van Allen Radiation Belt” heen, ook wel dome ofwel Firmament (bijbel) genoemd. Zoek op ‘rocketeer dome’ op youtube. Die gaan maar ong. 80 tot 100 km hoog en blijven dan steken.

Er zijn geen bollen die in de lucht hangen waar men op kan landen. Het is nonsens! Ook zwaartekracht is nonsens. Zoek het zelf maar op en je komt erachter. Nasa is opgericht om het volk te misleiden. De aarde is altijd plat geweest en zal het altijd blijven. Copernicus behoorde bij het clubje Jezuiten, zoek het maar op. Durf ook de andere kant vh verhaal eerlijk te onderzoeken. Wakker worden gaat altijd eerst met grote weerstand. geef jezelf de kans en heb geduld.

NASA in Hebrew means “to deceive”!
http://robschannel.com/nasa-in-hebrew

NASA DECEIT & LIES ARE OVER. Disturbing footage
https://www.youtube.com/watch?v=9vsWIl0f1uU

Neem eens de moeite om dit concept in twijfel te trekken en je eigen onderzoek te doen zonder vooroordeel. Laat alles eens los wat je aangeleerd hebt. Hoe moeilijk dat ook is.
https://www.youtube.com/watch?v=1iplUgxZUBA

NASA = Never A Straight Answer

Rose
Rose
5 jaren geleden

Met wetenschappers moet je erg oppassen want me schrijven veel onzin .

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Disclosure nu!

Arthur
Arthur
5 jaren geleden

De Arde bestaat niet, de rest van het heelal ook niet. Het is een projectie van één van de vele paralelle werelden waar we gedwongen in neergezet zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x