CoronaBinnenland

Oversterfte stijgt tot nieuwe records, 80-plussers de klos

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

Tachtigplussers zijn de klos. Statisticus Herman Steigstra laat weten dat de oversterfte stijgt tot nieuwe records, bijna 40 per dag onder 80-plussers. Voor alle leeftijden bedraagt de oversterfte 51 per dag.

Hij heeft zijn prognose iets bijgesteld omdat er geen rekening mee gehouden werd dat bij de herhaalprik vooral ouderen werden geprikt. Bij ouderen is het risico zeven keer zo groot, benadrukt Steigstra.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Niet nodig

Vijftig overlijdens per dag is maar een cijfer. Steigstra heeft een afbeelding gemaakt waarop 49 lijkwagens zijn te zien die je per dag voorbij zou zien komen als je de kans kreeg. Zorgminister Kuipers vindt het niet nodig vaccinatieschade te onderzoeken.

Het onderzoek naar de relatie tussen vaccinatie en oversterfte wordt getraineerd. “Professor Ronald Meester heeft een verzoek ingediend: als enige afgewezen. Cijfers zijn er wel, maar we mogen ze niet inzien.”

Zelfs nog iets doorstijgen

De statisticus wijst erop dat vaccinatie met 90 procent betrouwbaarheid de oversterfte kan voorspellen. “Helaas zal de oversterfte niet op korte termijn verdwijnen, maar zelfs nog iets doorstijgen.”

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

kunt U zich nog die reclame herinneren van het Zwitserlevengevoel?

neem nog een spuitje, je doet het voor een ander, de bank

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Dan is traineren voor de overheid dus heel zinvol…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die Operatie-Depopulatie Experimentele mRNA-NOOD-VaxxiNazis doen hun werk voorlopig voortreffelijk, op de Korte & Middellange termijn liggen de resultaten volledig in Iijn der verwachtingen…Want ook dit jaar worden er weer ruim voldoende Useless Eaters geruimd, veel méér & sneller dan zonder al die prachtige Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis het geval zou zijn geweest…..Ook voor de Langetermijn zien de vooruitzichten er nog steeds zéér gunstig uit…Mede gezien het feit dat al die Useless Eaters hun immuunsysteem al volledig naar de klote hebben geholpen met die eerste paar injecties, ze inmiddels boordevol bloedklonters & kankercellen zitten…Plotseling opstekende perfecte Cytokinestormen kunnen zomaar een spontane slachting aanrichten onder WLZ-gebruikers, gepensioneerden & overige Useless Eaters…Dat scheelt Führer Rüttler & zijn Haagse Nazi-Misdaadsyndicaat weer een heleboel belastingcenten die ze mooi kunnen doorsluizen naar Über-Führer Klaus Schaap & zijn WEF-Project…Het GGD-Abbatoir heeft hun spuiten alweer geslepen & zitten vol ongeduld te wachten op de volgende ronde Slacht-Offers…

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Het onderzoek naar de relatie tussen vaccinatie en oversterfte wordt getraineerd. “Professor Ronald Meester heeft een verzoek ingediend: als enige afgewezen. Cijfers zijn er wel, maar we mogen ze niet inzien.” “
Zo werk dat in een Totalitaire Staat.

“Het blijkt namelijk dat de schadelijke effecten van vaccinatie na zes maanden zijn uitgewerkt en dat is eind maart. We zitten nu dus op de top, licht Steigstra toe. Hij verwacht dat we in week 13 een daling zullen zien.”
Ik geloof er weinig van dat de schadelijke effecten na zes maanden zijn uitgewerkt. Dat is nog maar korte termijn. Gerommel met het immuunsysteem, dat is wat het kennelijk is, de effecten daarvan kom je pas na veel langere tijd achter, denkende hierbij aan kanker dat zou kunnen ontstaan.

De tijd zal het leren.

Wanneer worden de toedieners, De Artsen, Juridisch afgerekend? Indien nodig voor het internationale tribunaal als het landelijke rechtssysteem het laat afweten zoals in Nederland.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x