Mens en Dier

Advocaat slaat alarm: prikplicht is misdaad tegen de menselijkheid

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven met 100 of meer medewerkers verplichten tot vaccinaties tegen het coronavirus of een wekelijkse coronatest. Eerder kondigde hij al een vaccinatieplicht aan voor overheidspersoneel en mensen die werken in zorginstellingen en ziekenhuizen die vergoedingen ontvangen van de overheid.

Advocaten slaan alarm over de maatregelen. Advocaat Tom Renz zegt dat de aangekondigde vaccinatieplicht ‘ongrondwettig’ is. Hij denkt dat dit een manier is om de aandacht af te leiden van andere dingen die momenteel in de wereld gebeuren en niet zozeer te maken heeft met corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Experiment

Renz zei tegen One America News dat tussen de 50 miljoen en 100 miljoen Amerikanen liever ontslag nemen dan een prik halen. Dat zal volgens hem grote gevolgen hebben voor de economie.

Biden verplicht mensen om zich te onderwerpen aan een experiment waarbij er een ongetest vaccin in hun lichaam wordt gespoten. Een vaccin dat alleen is goedgekeurd voor noodgebruik. “Als je zonder geïnformeerde toestemming experimenteert op mensen – dat is wat er gebeurt – is dat letterlijk een misdaad tegen de menselijkheid,” zei de advocaat.

Gevaccineerden worden ziek

Renz zei verder dat het erop lijkt dat het vaccin corona juist verspreidt. “We zien overal ter wereld dat de gevaccineerden ziek worden, behalve in de Verenigde Staten. Dus elk land ter wereld liegt over de cijfers behalve de VS, of de VS knoeit met de cijfers om een bepaalde agenda door te drukken,” aldus de advocaat.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Tja, wat moet je daar nog op zeggen wat nog niet gezegd is. We weten het, maar het lijkt onomkeerbaar.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Tom Renz maakt de opmerking, dat overal ter wereld mensen ná vaccinatie ziek worden en “corona” krijgen, behalve in de Verenigde Staten. Ik wil dat wel even corrigeren, Tom. Dat piepkleine landje Nederland, dat een ego heeft alsof het een wereldstaat is, claimt precies hetzelfde. Alléén ongevaccineerde mensen komen in het ziekenhuis terecht, op de IC en gaan zelfs dood.
Tom Renz heeft natuurlijk hartstikke gelijk. Wat er wereldwijd gebeurt, is een misdaad tegen de mensheid. Niets meer of minder.
Ik mag hopen dat die 50 tot 100 miljoen Amerikanen niet aan de druk toegeven. Laten al die bedrijven maar het rambam krijgen. Ik haal even dat voorbeeld aan van dat ziekenhuis in New York, waar vanaf 24 september geen kraamafdeling meer is, omdat er té veel verpleegkundigen niet van plan zijn die experimentele prik te nemen. Dat is alvast één voorbeeld.
Het gaat er NU om WIE de langste adem heeft.

NoVax
NoVax
2 jaren geleden

Gaat ook in Nederland nog komen. Ik werk in een bedrijf met meer dan 100 mensen. Dan zijn ze me dus kwijt, ruim 30 jaar trouwe dienst. Ik begin wel voor mezelf of zo. Als 10% van de mensen in het bedrijf weglopen omdat ze geen bloedklonterprik willen dan lijkt mij dat voor het bedrijf niet gezond. Er is nu al een personeelstekort. Als straks de geinjecteerden ook nog (veel) vaker ziek worden gaat er precies gebeuren waar ze op aansturen: massale faillissementen.

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Het lijkt Nederland wel, ook van die cijfer goochelaars !!

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x