Mens en Dier

Reiner Fuellmich: alleen al in Amerika zo’n HALF MILJOEN sterfgevallen na inenting

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat er op dit moment allemaal gebeurt, kan niet eeuwig onder de pet worden gehouden, zei de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams.

Hij noemde als voorbeeld de bijwerkingen van de coronavaccins en zei dat de cijfers over het aantal sterfgevallen door de vaccins worden vervalst. “Zelfs daar wordt over gelogen.” Ze hebben het over pakweg een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie, alleen al in de Verenigde Staten, zei Fuellmich, eraan toevoegend dat dit is bevestigd door advocaat Tom Renz uit Ohio.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Alle andere landen

Fuellmich zei ook dat de cijfers in alle andere landen in dezelfde orde van grootte liggen, maar dat ‘ze proberen om dit te verdoezelen’.

Adams zei dat het getal dat hij noemde klopt. “Sommigen zeggen een miljoen, anderen zeggen ‘slechts’ 100.000, maar ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat het er een half miljoen zijn.”

Wauw

Hij wees er verder op dat de media vaak beweren dat sterfte na vaccinatie niets te maken heeft met het vaccin. In 2020 werd bijna elk sterfgeval weggeschreven onder het kopje ‘corona’, maar in 2021 wordt geen enkel sterfgeval gelinkt aan de vaccins. “Wauw.”

Vanaf 18:10:

4.7 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Reiner Fuelmich zegt in het interview, dat er alleen al in de Verenigde Staten zeker een half miljoen doden zijn gevallen door de gentechinjecties. Ik denk dat dat nog aan de voorzichtige kant is.
Zoals bekend worden de meeste sterfgevallen niet eens gemeld bij, in het geval van de Verenigde Staten, de VAERS.
Dat is ook logisch, want de mensen moeten natuurlijk niet gealarmeerd worden door deze onthutsende cijfers.
En dan gaat het hier om de sterftecijfers. Dan hebben wij het nog niet over het grote aantal mensen die permanente schade ondervinden van deze ellende.
Gisteren had ik een berichtje op Telegram gekregen, dat Reiner Fuelmich een aantal zaken had gewonnen en dat in Alberta de maatregelen waren afgeschaft.
Van een van de lezers, die een broer heeft in Alberta, heb ik helaas moeten vernemen, dat dat niet het geval is. Wij zijn dus blij gemaakt met een dode mus. Je ziet hier dus aan, dat veel berichten niet kloppen. En dat terwijl wij natuurlijk allemaal snakken naar positieve geluiden. Daar kijken wij juist met z’n allen naar uit. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.
Dat er nu gezegd wordt dat sterfgevallen ná vaccinatie niets te maken hebben MET de vaccinatie, is natuurlijk je reinste leugen.
Precies dezelfde leugen werd vorig jaar gebruikt om zo ongeveer IEDEREEN, die stierf aan wat dan ook, als coronadode te registreren.
Wij zitten op dit moment met z’n allen verstrikt in een groot web van leugens.
Het wordt de hoogste tijd dat dat web voor eens en voor altijd vernietigd wordt.

loNe
loNe
2 jaren geleden

…en in Canada gaan ze er nog ’n spuitfabriek bijbouwen … SMH …

Roy
Roy
2 jaren geleden

En dit blijven ze ook omdraaien en of de ongevaccineerde de schuld geven zo dat wij wakkere ongevaccineerde het heel zwaar krijgen, ik denk dat er zelfs mensen zijn die ons de dood toe wensen, die kant gaat het wel op aan. We moeten ons meer verenigen.

Klaas van der Veen
Klaas van der Veen
2 jaren geleden

Begin van de Great reset van Klaus Schwab

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x