Buitenland

Doof, blind, dood: eerste cijfers over prikbijwerkingen bij kinderen

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronaprikken brengen niet alleen schade toe aan volwassenen, maar ook aan kinderen. Dr. Jane Ruby heeft zich verdiept in de cijfers over bijwerkingen en zei in de Stew Peters Show dat in de Verenigde Staten 73 kinderen van zes tot 17 jaar oud permanent blind zijn geraakt en 48 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie permanent doof zijn geworden.

Daarnaast heeft de Universiteit van Californië – Davis onderzoek gedaan naar hartproblemen bij 12- tot 17-jarigen. Het onderzoek, waarbij specifiek is gekeken naar myocarditis, laat zien dat dergelijke problemen zich vooral voordoen na de tweede prik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vier keer meer kans

Over de ernst en langetermijnschade is helemaal niets bekend, benadrukte Ruby, die aan de bel trekt over de bijwerkingen. Ze voegde toe dat er inmiddels 14 kinderen zijn overleden na vaccinatie.

Een kind heeft vier keer meer kans om ernstige hartproblemen te krijgen na vaccinatie dan in het ziekenhuis te belanden of te sterven als gevolg van corona, voegde presentator Stew Peters toe.

Dit moet worden stilgelegd

“Het gaat niet langer om gezondheid,” reageerde dr. Ruby. “Ik denk dat we dat allemaal weten. Dit moet worden stilgelegd. We moeten een manier vinden om dit te stoppen. Ouders, word wakker.”

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ach, zijn maar kleinigheidjes.
Je moet offeringen brengen voor het goede doel, voor het totalitarisme, de wil van de totalitaire leider(s) daar gaat het om.
En natuurlijk blijf je erop stemmen vanwege het stockholmsyndroom zodat er nog meer offeringen moeten worden opgebracht voor het goede doel, net zoals tussen 1933-1945

T,A
T,A
2 jaren geleden

iedereen die hier de ogen voor blijft sluiten, het kan ook jouw kind overkomen die oma ermee red

Elske
Elske
2 jaren geleden

Ouders zijn net zo schuldig aan de Covid-19 vaccin bijwerkingen, die hun kinderen treft, als de overheid en medische dictatuur. Zij zijn de “enablers”, degene die de vaccinaties op hun kinderen loslaten. Zij doen GEEN onderzoek naar de veiligheid van het vaccin, de effectiviteit, de (on)zin / het doel, etc… Als ze maar op vakantie of naar de volgende (voetbal)wedstrijd kunnen.

rop
rop
2 jaren geleden

Ouders Wakker worden? dat zijn er maar weinigen ervan.. ze worden pas wakker als hun of het kind na de prik sterft of bijwerkingen of andere kwalijke gevolgen van de prik die zich voordoet..

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x