Gezondheid

Afslanken met hypnose is kinderspel

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is een feit dat we de laatste 30 jaar steeds meer overgewicht hebben gekregen. Dat geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 20 jaar.

De toename is vooral groot bij volwassenen en dat terwijl iedereen eigenlijk slank en gezond wil zijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In het begin van de jaren tachtig hadden in Nederland 27 van de 100 mensen te maken met overgewicht en in 2011 waren dat er 4 op de 10. Het aantal mensen met ernstig overgewicht, obesitas dus, is zelfs verdubbeld, van 5 procent naar 10 procent. Bij mannen van 40 jaar of ouder heeft volgens het CBS inmiddels meer dan de helft overgewicht.

Vicieuze cirkel

Er zijn in de loop der tijd heel veel soorten diëten en afvalmethoden bedacht, want overgewicht is big business. Hoe groot deze business is, blijkt uit het gegeven dat er een complete afslankindustrie is ontstaan. Al met al wordt het er niet duidelijker op als je wilt afvallen want de vele afslankmethodes spreken elkaar vaak tegen.

Het ene dieet zegt dat koolhydraten de boosdoeners zijn, het andere dieet heeft het alleen over calorieën of vetten die beperkt moeten worden. Wat alle diëten echter gemeen hebben, is dat zij geen rekening houden met het menselijk onderbewustzijn, wat ook meteen de oorzaak is van het zogenaamde jojo-effect. Dit is het effect dat iemand na een dieet weer snel aankomt, vaak zelfs méér dan wat men aan gewicht was kwijtgeraakt. En dus gaan mensen tot tevredenheid van de afslankindustrie weer een (ander) dieet doen en zitten ze gevangen in een vicieuze cirkel.

Om deze vicieuze cirkel te doorbreken en definitief van overgewicht af te komen is het van belang de daadwerkelijke kernoorzaken van overgewicht aan te pakken en op te lossen.

Blauwdruk

Voor mensen met overgewicht die daar permanent vanaf willen is het belangrijk te weten dat er zich een soort ‘blauwdruk’ in het onderbewustzijn bevindt. Dat is een innerlijke programmering die bepaalt hoe zwaar je bent en welk percentage lichaamsvet je hebt. Met het identificeren van deze blauwdruk kun je snel leren hoe je definitief van dat overgewicht af kunt komen, want het simpelweg doen van een dieet is een vorm van symptoombestrijding.

Je doet iets (diëten) terwijl een deel van het onderbewustzijn (blauwdruk) iets anders wil. Hoe agressiever het dieet, hoe sneller je daarna weer aankomt. Een dieet verstoort namelijk het metabolisme waardoor het in de ‘overlevingsmodus’ gaat.

De kernoorzaken van overgewicht

In de loop der jaren is vast komen te staan dat er circa twintig verschillende kernoorzaken zijn waardoor overgewicht wordt veroorzaakt. Niet iedereen heeft last van al deze twintig oorzaken, doch iedereen die te zwaar is en daar niet eenvoudig vanaf komt heeft zeker last van enkele. Deze oorzaken bevinden zich grotendeels in de blauwdruk van het onderbewustzijn en deze kunnen geïdentificeerd en weggenomen worden.

Hypnose om de blauwdruk te corrigeren

Michel Lejeune, de gecertificeerde hypnotherapeut die vaker sessies gratis weggeeft, heeft een speciaal tiendelig hypnoseprogramma ontwikkeld genaamd Hypnoslank, waarmee de tien meest voorkomende kernoorzaken van overgewicht in het onderbewustzijn aangepakt en gecorrigeerd worden.

“Het is een slimme methode omdat je op deze manier de werkelijke achterliggende oorzaken van overgewicht aanpakt en oplost. Het is géén dieet en je mag eten en drinken wat je wilt en tóch ga je vanzelf afvallen en bereik je eenvoudig je ideale gewicht,” stelt Lejeune. “De afslankindustrie is hier allerminst blij mee want ze verliezen door deze definitieve aanpak klanten. Gezond slank worden en automatisch slank blijven is hiermee kinderspel geworden. Je lijf wordt weer zoals de natuur het bedoeld heeft, en dat resultaat is blijvend.”

Gratis uitproberen

Om kennis te maken met het hypnoslankprogramma geeft Lejeune via Trancewerk het eerste deel van dit tiendelige programma gratis en vrijblijvend weg. Hierdoor kan iedereen die definitief van zijn of haar overgewicht wil afkomen het uitproberen en alvast een begin maken.

Vanaf vanavond 20.00 uur tot en met zondagavond 14 april kan iedereen deel 1 van het hypnoslankprogramma hier gratis verkrijgen met de tijdelijke 100% kortingscode DENKSLANK.

Bron: Hypnoslank.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waggi
Waggi
10 jaren geleden

Wie denkt dat er een hypnotiseur aan te pas komt heeft het verkeerd voor.
10 MP3 downloads voor € 799,99? nee, voor € 499,99? nee, voor € 397? nee, voor € 97? JAAA.
Veel suc6.

Sijtske
Sijtske
10 jaren geleden

Wat een onzin, hypnose niet, das een tof iets, maar je moet gewoon niet zoveel vreten… Of niet klagen en zeuren dat je dik bent. Ik ben ook dik, maar hé, boeiend! Ik hou gewoon van eten. 😀 Behalve als ik depri ben, dan heb ik nergens zin in en kan ik flink afvallen.

Eline
Eline
10 jaren geleden

Mwah, eerst zien dan geloven.
Het zoveelste verkooppraatje, dit keer trap ik er niet in.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Het zou al en hoop schelen als de voedingsindustrie al die rotzooi uit het eten vandaan zou laten. Overigens begint het gedonder al bij het consultatie bureau. Mijn moeder kreeg steeds te horen dat wij ondergewicht hadden omdat we onder de onderste lijn zaten terwijl we gewoon slank waren. Nee, we waren geen mollige baby’s zoals het schijnbaar hoort. En dat zijn we nu dus ook niet. En we zijn ook niet mager. Wij zijn gewoon, normaal slank. Dáár begint het dus al. Slank niet goed als baby. Nee je moet mollig zijn.

Back to top button