Buitenland

Trump is marionet van schaduwregering. Dit is wat de Syrische president zegt

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Donald Trump is geen onafhankelijk politiek leider, maar slechts een marionet van Amerikaanse corporaties, het leger en de inlichtingendiensten. Hij behartigt hun belangen.

Dat heeft de Syrische president Bashar al-Assad gezegd in een interview met de Zuid-Amerikaanse zender teleSUR.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Trump voert opdrachten uit die hem worden gegeven door de inlichtingendiensten, het Pentagon, wapenfabrikanten, oliebedrijven en financiële instellingen, aldus Assad.

Diepe staat

“Zoals we de afgelopen weken hebben kunnen zien draaide hij 180 graden en onderwierp hij zichzelf aan de Amerikaanse diepe staat, of het diepe regime,” voegde hij toe.

Toen Trump aan de macht kwam zei hij dat de VS niet langer zou ingrijpen in landen in het Midden-Oosten, maar kort daarop gaf hij ineens opdracht tot een raketaanval op Syrië.

Wat Trump doet hangt geheel af van wat hem wordt opgedragen door het leger en de grote corporaties, zei Assad. “Zo gaat het al tientallen jaren.”

Liegen

“Dit is tekenend voor Amerikaanse politici: ze liegen constant,” vervolgde hij. “Daarom zouden we niet moeten geloven wat het Pentagon of andere Amerikaanse instituties zeggen.”

Wat Trump doet is simpelweg een voortzetting van het aloude beleid op grond waarvan de VS een wereldwijde hegemonie handhaaft door alle landen die een bedreiging vormen in oorlogsgebied te veranderen.

Bedreigd

Wat er nu gebeurt in Syrië, in Korea, in Iran, in Rusland en misschien ook in Venezuela is gericht op het in stand houden van de Amerikaanse hegemonie, stelde Assad.

“Ze denken dat die hegemonie nu wordt bedreigd, waardoor ook de belangen van de Amerikaanse economische en politieke elites worden bedreigd,” zei hij.

[teleSUR]

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
6 jaren geleden

een loopjongen zeg maar. precies zo als de regering hier. leest u mee meneer de jonge?

bert s
bert s
6 jaren geleden

Als we de politiek willen begrijpen lijkt het me zeer verstandig om eens de protocollen van Sion te lezen. Je moet er even de tijd voor nemen maar dan begrijp je ook meteen hoe het spelletje wordt gespeeld. De politiek is er niet voor de mensen maar om het volk onder controle te houden, dat is hun enige doel.
De internationale politiek propagandeert eenheid, echter de nationale politiek creëert tweestrijd. Links tegen rechts, voor of tegen de EU, meer groen of minder groen en ga maar door. Dit is een strategie, hou verschillende groepen mensen continu in beweging tegen elkaar en laat ze altijd geloven dat hun stem telt.
Trump, Rutte, Merkel en noem ze allemaal maar op, acteurs die het volk besodemieteren en zelf alleen maar bezig zijn met het bevredigen van hun eigen verslavingen, macht en geld, en het volk zien als een grote kudde schapen die ze naar elke richting kunnen sturen die hun meesters graag willen hebben. Deep state, schaduw regering of de nieuwe wereld orde, als het beestje maar een naam heeft. Het zijn de zionisten die de echte macht hebben, maar dat mag je niet zeggen want dan ben je antisemitisch.

Derek
Derek
6 jaren geleden

Ik ben blij met de ontwikkelingen die er zijn omtrent D. Trump. Men krijgt steeds meer door dat het een puppet is van de duistere machten. Wat mij steekt en flink heeft is gestoken is de verdeeldheid hier op Nine for news. Men is Trump blindelings gaan volgen zonder zelf een goede onderzoek te doen. Als je hier tot voor kort kritisch was dan werd je bijna weggezet als een halve tamme. Nu het steeds meer uit komt dat ook hij een puppet is zie je alles weer veranderen en ziet men het ineens weer. Hoe kan dit? Het blijkt dat men nog steeds niet wakker is terwijl dat wel denkt te zijn! Jammer dat het zo is gelopen maar het is gebeurd. Het zou men wel sieren om toe te geven dat ze ernaast zaten maar dat geheel terzijde. Laten we de handen ineen slaan en niet meer zo snel ergens achteraan hobbelen. Doe goed onderzoek en laat je niet inpalmen!

Geef verdeeldheid geen kans……….fijne dag allemaal.

johan
johan
6 jaren geleden

MOAB (mother of all bombs) hebben ze gegooid op een berg die rijk is aan grondstof ¨lithium¨ waar wordt lithium voor gebruikt?
keramiek- en glasindustrie en de toepassing bij batterijen
Het wordt ook gebruikt als middel bij een bipolaire stoornis.

@Money talks!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x