Homepagina » Buitenland » Trump is marionet van schaduwregering. Dit is wat de Syrische president zegt
Trump is marionet van Amerikaanse diepe staat. Syrische president onthult in dit gesprek hoe we worden voorgelogen

Trump is marionet van schaduwregering. Dit is wat de Syrische president zegt

De Amerikaanse president Donald Trump is geen onafhankelijk politiek leider, maar slechts een marionet van Amerikaanse corporaties, het leger en de inlichtingendiensten. Hij behartigt hun belangen.

Dat heeft de Syrische president Bashar al-Assad gezegd in een interview met de Zuid-Amerikaanse zender teleSUR.

Trump voert opdrachten uit die hem worden gegeven door de inlichtingendiensten, het Pentagon, wapenfabrikanten, oliebedrijven en financiële instellingen, aldus Assad.

Diepe staat

“Zoals we de afgelopen weken hebben kunnen zien draaide hij 180 graden en onderwierp hij zichzelf aan de Amerikaanse diepe staat, of het diepe regime,” voegde hij toe.

Toen Trump aan de macht kwam zei hij dat de VS niet langer zou ingrijpen in landen in het Midden-Oosten, maar kort daarop gaf hij ineens opdracht tot een raketaanval op Syrië.

Wat Trump doet hangt geheel af van wat hem wordt opgedragen door het leger en de grote corporaties, zei Assad. “Zo gaat het al tientallen jaren.”

Liegen

“Dit is tekenend voor Amerikaanse politici: ze liegen constant,” vervolgde hij. “Daarom zouden we niet moeten geloven wat het Pentagon of andere Amerikaanse instituties zeggen.”

Wat Trump doet is simpelweg een voortzetting van het aloude beleid op grond waarvan de VS een wereldwijde hegemonie handhaaft door alle landen die een bedreiging vormen in oorlogsgebied te veranderen.

Bedreigd

Wat er nu gebeurt in Syrië, in Korea, in Iran, in Rusland en misschien ook in Venezuela is gericht op het in stand houden van de Amerikaanse hegemonie, stelde Assad.

“Ze denken dat die hegemonie nu wordt bedreigd, waardoor ook de belangen van de Amerikaanse economische en politieke elites worden bedreigd,” zei hij.

[teleSUR]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

een loopjongen zeg maar. precies zo als de regering hier. leest u mee meneer de jonge?

bert s
bert s
4 jaren geleden

Als we de politiek willen begrijpen lijkt het me zeer verstandig om eens de protocollen van Sion te lezen. Je moet er even de tijd voor nemen maar dan begrijp je ook meteen hoe het spelletje wordt gespeeld. De politiek is er niet voor de mensen maar om het volk onder controle te houden, dat is hun enige doel.
De internationale politiek propagandeert eenheid, echter de nationale politiek creëert tweestrijd. Links tegen rechts, voor of tegen de EU, meer groen of minder groen en ga maar door. Dit is een strategie, hou verschillende groepen mensen continu in beweging tegen elkaar en laat ze altijd geloven dat hun stem telt.
Trump, Rutte, Merkel en noem ze allemaal maar op, acteurs die het volk besodemieteren en zelf alleen maar bezig zijn met het bevredigen van hun eigen verslavingen, macht en geld, en het volk zien als een grote kudde schapen die ze naar elke richting kunnen sturen die hun meesters graag willen hebben. Deep state, schaduw regering of de nieuwe wereld orde, als het beestje maar een naam heeft. Het zijn de zionisten die de echte macht hebben, maar dat mag je niet zeggen want dan ben je antisemitisch.

Hendrik Jan
Hendrik Jan
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Jij zegt, en noem ze allemaal maar op, mijn vraag, waarom noem je er dan drie wel, is dat niet zelfde, sturen in een bepaalde richting.

vladi
vladi
Reactie op  Hendrik Jan
4 jaren geleden

nee in zijn geheel niet.

fff

Justin
Justin
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Klopt,en dan komt het volgende.. waaróm willen ze dat ,als je op een gegeven moment al zoveel geld hebt dat je het in 10 levens nog niet op kunt maken of zoveel macht… dan komt er uit de hoed dat ze dat doen om hun Master Satan te dienen en te helpen om de energie om aarde laag te houden de energie van angst gebrek liefdeloosheid ,bandeloosheid etc, lage energie/trilling voedt entiteiten dat sowieso maar tegelijkertijd willen ze dat omdat we als aarde een hoge energieband binnentreden een 5D energie/trilling en in die hoge energie kunnen zij niet leven,dat weten ze al duizenden jaren dat dit eraan komt het betekent hun ondergang dus zullen ze alles uit de kast trekken met bv oorlogen ,aanslagen ,ziekten ,armoe ,. angst dus om die energie zo lang mogelijk laag te houden.
Maar ze zullen het onderspit delven ,geen satanische en of politieke macht zal dit kunnen tegenhouden, de hogere energieën stromen al binnen s’mensen slapende d.n.a wordt wakker, en ze worden meer bewust gaan zich afzetten tegen het establishment.
Dit zijn de stuiptrekkingen van een stervende elite die Satan dient. Nog even en dan is het gedaan en over voor ze.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

LS…

Verdeel en Heers !

Een tactiek zo oud als de wereld opdat de monsters de mensen kunnen regeren, onderdrukken tot slaven maken en uiteindelijk vernietigen !

Zo is het in deze wereld en zo is het in het universum !
Maar prison planet Aarde is wel een heel duidelijk voorbeeld !

Zolang de mens niet in staat is om de religies uit te bannen alsmede de koningshuizen en daarmee ook de presidentiele en satanische bloedlijnen te vernietigen, zal er tot in lengte der dagen niets veranderen !

Elise49
Elise49
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Zionisten zijn mensen die de eindtijd aanhangen. vb. mormonen, Jehova’s, de heilige kerk van Jezus der laatste dagen, Baalinstituut(NWO aanhangers), Het Vaticaan etc. Feitelijk al bijna iedereen door het systeem zelf, want internet data bedrijf http://www.globalswitch.com betekent hetzelfde. De wereld omdraaien.
Zelfs ik die puur natuur aanhangt, die voor terugkeer staat naar die natuurwetten(duurzame). Ik sta wel degelijk voor leven, maar niet voor rituele kinderoffers/bloedoffers etc die men elkaar aan doet. Ik sta puur voor het natuurlijke zonlicht. Je kunt het vergelijken met de druïden. Is geen smerige satanclub. Een gewone boerin dus. Maar ik besef wel dat ik mee werk via internet gebruik.(onnatuurlijke energie).
Brussel begint met G5 internet. Dus nog meer frequentie/straling via het net!
België=Basis Bel aanhanger.

Derek
Derek
4 jaren geleden

Ik ben blij met de ontwikkelingen die er zijn omtrent D. Trump. Men krijgt steeds meer door dat het een puppet is van de duistere machten. Wat mij steekt en flink heeft is gestoken is de verdeeldheid hier op Nine for news. Men is Trump blindelings gaan volgen zonder zelf een goede onderzoek te doen. Als je hier tot voor kort kritisch was dan werd je bijna weggezet als een halve tamme. Nu het steeds meer uit komt dat ook hij een puppet is zie je alles weer veranderen en ziet men het ineens weer. Hoe kan dit? Het blijkt dat men nog steeds niet wakker is terwijl dat wel denkt te zijn! Jammer dat het zo is gelopen maar het is gebeurd. Het zou men wel sieren om toe te geven dat ze ernaast zaten maar dat geheel terzijde. Laten we de handen ineen slaan en niet meer zo snel ergens achteraan hobbelen. Doe goed onderzoek en laat je niet inpalmen!

Geef verdeeldheid geen kans……….fijne dag allemaal.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

Diegene die hier voor Trump hebben “gestemd” blijven het hoogste woord houden. Men had het kunnen zien aankomen gezien het beperkte taalgebruik van Trump en ook zijn lichaamstaal sprak boekdelen. Ondergetekende en diverse anderen hadden ze voor de verkiezingen al gewaarschuwd voor Trump, maar werden gelijk uitgemaakt voor Clintonaanhangers. Men maakt steeds andersdenkenden uit voor links, schapen en slapers, maar nu blijkt dat zij het zelf zijn…

faye
faye
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Klein nuance verschil: het zijn vooral belanghebbenden in de stiekeme sector die hier het hoogste negatieve woord hebben over Trump.
En minachtend doen over de schapen die massaal en met heel veel kabaal en overtuigingskracht op alle tv stations en in alle kranten en tijdschriften op het verkeerde been gezet worden, en zo dus op een vreselijke achterbakse manier in onwetendheid gehouden worden/in de maling genomen worden.
Maar welk normaal mens verwacht nu dat er achter de schermen op het hoogste internationale niveau zo’n goor spel gespeeld wordt? EN! dat er in ons eigen land nazi”s vet betaald en met veel plezier hun eigen land verraden?
Het gaat elk normaal mens de pet te boven.
Fijne dag allemaal.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  faye
4 jaren geleden

Ja ja, recht praten wat krom is…

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Vergeet niet dat heel velen met hun stem op Trump niet vóór Trump maar tégen de Clinton-kliek en het heersende establishment hebben gekozen.
Ikzelf had ook de naïeve hoop dat Trump (m.i. een zelfingenomen blaaskaak ) de schaduw regering zou aanpakken door onder andere te gaan praten met Poetin. Bleek zeer naïef dus, de Deep State is veel intelligenter en machtiger dan zaken-zwendelaartje Trump.
Mijn hoop is gericht op het ontploffen van de MSM, wachten op een dramatische fout die iedereen laat zien dat de MSM de enige echte fake-news verspreiders zijn. De kritische kijker/luisteraar heeft het allang door, nu de kudde schapen nog.

Mniute Repeater
Mniute Repeater
Reactie op  AlbertV
4 jaren geleden

Klopt, maar dat is toch wel het domste wat men heeft gedaan, men had naar de andere partijen kunnen kijken of daar een betere kandidaat rondliep (wat ik persoonlijk wel heb gedaan). Dat een groot deel van de Amerikanen te lui is om het een en ander uit te zoeken (geld helaas ook voor vele Europeanen) is algemeen bekend; maar van de vele mensen die tot de “truth movement” behoorde had ik wel van verwacht dat ze zelf op onderzoek zouden uitgaan. Als die mensen waarvan een hoop beweerde “wakker te zijn” goed gekeken hadden naar de kringen waarin Trump zijn hele leven al vertoefde en welke mensen zich rondom zijn kandidaatsstelling schaarde hadden alle alarmbellen moeten gaan rinkelen.

Persoonlijk zie ik velen van de Trump stemmers ook niet als mensen die zogenaamd wakker zijn geworden. Velen wisten/weten dondersgoed hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld werden op basis van ras, religie en sociale klasse, maar toch lieten ze zich zo makkelijk verdelen alsof ze niet op de hoogte waren van alle informatie die men via infowars, coast to coast am etc hadden vernomen. Tegelijkertijd was er ook het bizarre fenomeen dat bijvoorbeeld media zoals, The Drudge report. Rebel media, infowars, George Noory, Paul Watson, Jerome Corsi, Dr. Steve Pieczenik en velen andere; waarvan een aanzienlijk deel vanaf het eerste uur bij de “truth movement” betrokken waren opeens ook hun kritische blik lieten varen (vooral infowars). En volop de Trump bandwagon sprongen. Het opende in ieder geval mijn ogen dat ik van mening ben dat er helemaal geen grote “ontwaking” gaande is, wanneer mensen bewust zijn van het een en ander (ik neem aan dat ik dit niet hoef toe te lichten om welke informatie het gaat), maar die mensen die tot een andere groep behoren zo als zondebok zien hebben zij er niets van begrepen en hebben ze ook niet het beste voor met de mensheid. Hetzelfde zie ik ik ook in Europa; mensen die claimen “wakker te zijn”, maar zich ondertussen als sheeple zich over anderen uitlaten.

Elise49
Elise49
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

idd. Even weer een balletje opgooien. Verdeeldheid tussen oost en west.(wereld) Das puur propaganda voor het gewone volk. De agenda 21/30 is vrijwel door alle landen ondertekend. Vraag is dus: waarom/waarvoor dient deze agenda? De agendapunten zijn controle(totaal) punten op alle vlakken.(systeem/natuur/klimaat(voedsel en water)/mens.
Redenen einddoel: afbraak systeem van groei(incl. mens). Een natuurfenomeen wat 1 keer in de zoveel tijd voorbij komt(aarde/zon cycli). Het opzetten van een hightech wereld(Atlantis).
We weten al hoe de piramide van macht in elkaar steekt en dan weet je ook dat alle landen hier aan mee doen via grootmeesters(vrijmetselarij/beroepenordes)/hoogpriesters(geloven)/bloedlijnen(koningen etc). Dus ook Poetin/Erdogan/Chinezen etc. Je kunt dit zien aan de symbolen van de ridderordes/groeperingen. Die zijn ontstaan via oorlogen/overnames/verdragen/samensmelting geloven etc door de eeuwen heen. Allen hebben een verhaal over schepping en vernietiging. Draait om de draak/slang/aarde. Hebben allen een donder/bliksem god verhaal als absolute machthebber/eind gebeuren. De verhalen gaan allen over drie eenheden. Politiek werkt als een drie eenheid.(bij ons trias politica bv) Geloof: witte paus/grijze paus/zwarte paus enz. enz.
Het werkt dus volgens de natuurwetten, die ook een drie eenheid zijn. + en + = + enz. uitkomst altijd +
Het verschil is dat de mens deze kennis gebruikt dmv manipulatie. 2 vechtende honden creëren en de derde gaat met het bot er mee vandoor. Probleem zelf creëren/chaos/oplossing theorie. Hegeliaanse dialectiek. Hierdoor heb je als mens niet meer de controle. Je wordt gestuurd in een richting. Dus de chemie tussen mensen wordt niet meer zelf besloten. Zelfs de natuur wordt gestuurd door geoengeneering/klimaatbeheersing(via satellieten/pc/technologie).
Wat mij mateloos irriteert is: de losse onderwerpen. Das maar een klein puzzelstukje in het geheel. Zo blijf je in cirkeltjes ronddwalen en daardoor blijft de gewone mens onwetend. En zelfs als je denkt hoe ik denk, dan weet je dat er niks aan te doen valt, want de natuurwetten zijn en blijven altijd de baas. Dus als de natuur zelf gaat winnen, dan zijn we alsnog de klos. Met het enige verschil, dat het de natuur is, die dan beslist over leven en dood en niet de mens. Als de natuur zelf beslist, dan moet de stekker eruit.(alle technologie weg) En van mij mag dat vandaag nog gebeuren. Even leven zonder extra energie. Puur natuur energie door het lichaam. Geen straling geluid via de oren. Niet meer verkouden zijn door straling/klimaatbeheersing etc. Voor jonge mensen/dieren/planten etc is technologie sowieso slecht.(vele zullen waarschijnlijk niet eens groeien tot volwassenen/ouderdom). Het vreet ze langzaam op. Ik ben er klaar mee en klaar voor.

faye
faye
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Dat is precies wat Albert Pike ook gedacht moet hebben Elise, ”ik gooi eens een balletje op, kijken wie er in mee gaat.”
Nou ik niet. Wat moet dat een zwaar geesteszieke man geweest zijn, te sneu.
” Vrijwel alle landen hebben ondertekend…”, dat zal dan met het pistool in de rug geweest zijn.
Afbraak systeem, afbraak groei, welke gek verzint dit?
En wie gelooft zo’n idioot? Doodscultus.
Verder ben in niet gekomen met je betoog.

Gelukkig hebben we Trump die in alle stilte, toen iedereen afgeleid werd en met zijn neus de andere kant opkeek, het schip kunnen keren.
Wat ook zo’n pluspunt van Trump is dat hij met weinig woorden toch duidelijk zijn punt kan maken. Maar sommigen vinden het een gebrek aan woorden.
Dat zullen de Elise fans zijn.
Op tournee, met de rally’s is show.
Daar gaat hij met gemak alles nog eens uitgebreid bespreken met gezellige muziek en heel veel mensen vinden dat een gezellig avondje uit met gelijk gestemden. Altijd leuk met fans onder elkaar. En daar zijn er heel wat van.

Elise49
Elise49
Reactie op  faye
4 jaren geleden

Nee jij met je Matreya, das Matheus 13de apostel(die Judas vervangt), die gekozen is door dezelfde groep, die nu heerst.
Ga eens zelf op onderzoek uit.

faye
faye
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Hoezo ik met mijn Matreya? Ik heb me in zoveel van dat soort zaken verdiept/onderzocht, maar ”ik met mijn Matreya”…
Achja, het zal wel.
Waarom je dat niet tegen Kalki/Jaya zegt, want die is er veel meer mee bezig.

faye
faye
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Dat Matreya de 13e apostel is die Judas vervangt is me trouwens niet bekend, jij weet er ongetwijfeld meer van dan ik en anders Kalki/Jaya wel.
Het kan ook bij de metselaarsclub verzonnen zijn zoals ze daar wel meer verzinnen en dan moet het een waarheid worden, maar ook dat weten we niet.

exegese
exegese
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

The devil ain’t lazy, he’s working 24/7 but still he’s loosing grip.
We worden overduidelijk op allerlei fronten totaal voorgelogen en besodemieterd. Den duvel keert alles om, draait het weer terug en keert het weer om net zo lang tot niemand meer weet waar hij of zij aan toe is. Goed en kwaad wordt geïnfiltreerd en om de beurt in tegengestelde richting geduwd en weer andersom, net zo lang tot iedereen in verwarring is en er geen jota meer van lijkt te snappen. En toch valt het kwaad steeds harder en massaler door de mand, toch voelen mensen steeds vaker intuïtief aan wat klopt en wat niet klopt, toch komen mensen langzaam maar zeker in een hogere frequentie en worden minder gevoelig voor verleiding en misleiding en dat zal uiteindelijk onze overwinning in gaan luiden. Dan zullen vrije en schone energie voor iedereen ter beschikking komen en zal er in plaats van schaarste overvloed komen voor iedereen. Er is genoeg voedsel en energie op aarde voor wel honderd miljard zielen. Het enige probleem is de huidige machthebbers die totaal onder de knoet zit van de zionistische nazi’s, zo gauw we ons daarvan verlost hebben kunnen alle verbeteringen en vernieuwingen ongehinderd plaats vinden. Dus we moeten massaal stoppen hen langer te steunen en ze terecht wijzen. Het is een zielig klein clubje met onnoemelijk veel onwetende aanhangers die hen aan de macht houden.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

LS…

Dat Trump zo een fraud zou zijn hadden maar weinig mensen door. Het was Trump of de Heks Hillary… Meer smaken waren er niet. Dus een beetje kort door de bocht om wie dan ook maar de schuld te geven van het feit dat jij niet voor je zelf kan denken !

Derek
Derek
Reactie op  Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

het waren de zelfde smaken alleen in een andere verpakking.

johan
johan
4 jaren geleden

MOAB (mother of all bombs) hebben ze gegooid op een berg die rijk is aan grondstof ¨lithium¨ waar wordt lithium voor gebruikt?
keramiek- en glasindustrie en de toepassing bij batterijen
Het wordt ook gebruikt als middel bij een bipolaire stoornis.

@Money talks!

faye
faye
4 jaren geleden

De corporate U.S. bestaat oficieel niet eens meer!
Officieel zijn de rollen nu omgedraaid maar ze spelen het spelletje nog even mee. Dat is mijn idee. Ondertussen, de ”winnaars’ in de waan latend dat ze gewonnen hebben, worden er honderden, zo niet duizenden arrestaties verricht en niemand kraait er naar, omdat ze denken dat ze gewonnen hebben.
Vertragingen, vertragingen, vertragingen om algehele paniek, vooral onder de bevolking te voorkomen.
Het geld systeem gaat om, is goudgedekt dus money talks zal wel snel zwijgen.
Maar nogmaals, dit is mijn idee.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  faye
4 jaren geleden

O ja, wacht even. Volgens jou zaten Clinton en vele andere belanghebbenden al achter slot en grendel, en dan zijn diegene die we nu nog steeds zien op tv hun dubbelgangers. Natuurlijk…

Die website waarvan je enige tijd geleden de link gaf, nog steeds niet begrepen dat het een vooral sitirische bedoelde was.

faye
faye
4 jaren geleden

Jammer trouwens dat we het Assad zelf niet horen zeggen waar Trump van beschuldigd wordt.
Het liegen in de msm gaat dus nog steeds door.
Trump deed er zelf nog een schepje bovenop door te zeggen dat hij een globalist is en hij alle beslissingen alleen maakt. Grapje!!
En een globalist is in mijn idee een wereldburger, zoals ik mezelf ook voel, wat zou er mis mee zijn?
Of het moet zo zijn dat mensen aangeleerd is dat het woord globalist iets anders dan wereldburger betekent?

johan
johan
Reactie op  faye
4 jaren geleden

¨En een globalist is in mijn idee een wereldburger, zoals ik mezelf ook voel, wat zou er mis mee zijn?¨

Een wereldburger is precies wat de elite wil dat je bent. Op maat gemaakt door de staat.
Wat willen ze niet? Dat je simpelweg gewoon jezelf bent. Zonder dat je jezelf met termen, labels, wetten, opplakt. Waarom willen ze dat niet? Omdat wij letterlijk en & figuurlijk het licht zijn. Wij zijn van nature multidimensionale licht wezens met een ziel.
En dat is waar ze bang voor zijn want er is namelijk niemand meer die je tegenhoud dan jij zelf! Alles wat je zegt is de waarheid is het licht jij bent het manifestatie van het licht! get it?

Magic Margie
Magic Margie
Reactie op  faye
4 jaren geleden

Een globalist is iemand die graag een wereldburger wil zijn.

faye
faye
Reactie op  Magic Margie
4 jaren geleden

Wai ik bedoel dat ik een ben met mijn medemensen, dat we allemaal gelijk zijn.
Niet dat we moeten gehoorzamen aan een autoriteit die ons gaat vertellen hoe te leven, want dat zoeken we allemaal zelf wel uit.
Niemand wil oorlog, niemand wil honger en iedereen wil vrede.
Dat is in mijn idee een globalist. Trouwens kon ik dat hele woord niet vinden in mijn oude ”Vreemde Woordenboek” anno 1967 dus hebben ze het zelf verzonnen.
Ja dat kan ik ook.

faye
faye
Reactie op  faye
4 jaren geleden

Een globalist deelt de wereld met iedereen is eigenlijk wat ik bedoel.
Bedoelen de verzinners dat een globalist een dictator is die niet over een land maar de hele wereld regeert? Een man?
Geen idee wat zij er mee bedoelen maar ik vind mijn eigen interpretatie beter.

densie
densie
Reactie op  Magic Margie
4 jaren geleden

ja, en een Aarde bewoner is een mens die een kind van God is…

namaste

War on Error
War on Error
4 jaren geleden

De globalisten vinden waarheid en feiten bedreigender dan de terroristen aan de top:

Veterans Today – die de leugens over de oorlogsmisdaden onder NAVO-vlag openbaart – is belaagd met cyberaanvallen; een universiteit boog voor dreigementen door de globalisten en belette 1 van haar professoren een lezing te geven; enzovoorts.

photos taken from the stage were immediately posted on Twitter and Facebook and shared by the White Helmets activists and popular opposition bloggers. https://beastwatchnews.com/category/articles/kimberly-rogers
https://beastwatchnews.com/new-facts-white-helmets-stage-khan-shaykhun

Trump Humilated Syria Shoots Down 34 of 59 Cruise Missiles,
By Gordon Duff, Senior Editor on April 9, 2017
Russian ECM crashes Tomahawks into Med, others shot down
The missiles were fired over Lebanon in order to avoid Russia’s S400 system
Five missiles fell in the surrounding villages, killing 5 civilians and injuring 20.
Other missiles fell into the Mediterranean

Globalisten Rutte en Koenders stonden erbij te klappen, riepen om meer.

Busted: Idlib Gas Attack Fakers Murder 68 Kids in Bus Slaughter
By Gordon Duff, Senior Editor on April 17, 2017
Monsters and Child Killers and the sick games they play
Photographer Abd Alkader Habak calls himself an “anti-Assad” activist

He works closely with a CNN producer named Waffa Munayyer, who we know to be an officer in Israeli intelligence.
The children who were killed with their families were fleeing those Habak works for.

The White Helmets, supposedly an independent NGO, receives up to $100m from the CIA and UK Foreign Office, “dark project” funding. Murdering children is their stock and trade as we will prove. Sharing headquarters with Turkish Intelligence in Gaziantep, Turkey this organization is far more “death squad” than civil defense. Please review the included videos. https://youtu.be/3GXz9ww7JY4
http://www.veteranstoday.com/2017/04/17/busted-idlib-gas-attack-fakers-murder-68-kids-in-bus-slaughter/

Weer Koenders: gooit de belastingen die wij moeten ophoesten aan achter de Witte Helmen, een dekmantel van oorlogsmisdadiger en satanische globalist Soros.

Dus

Onno
Onno
4 jaren geleden

Bij mijn weten is het om te beginnen niet mogelijk om op de wijze en in het tijdsbestek van Trump multimiljardair te worden, als de USA ‘deep state’ bezwaren tegen je heeft. Waarschijnlijk moeten ze je in dit geval ook nog echt als ‘rising star’ zien.

Daarbij zit de USA ‘deep state’ (en die is heus niet “door Obama achtergelaten, zoals je door vol-idioten of CIA e.d. vertroebelaars wel hoort beweren) vol met psychopaten van het Eichmann, Prins Bernhard, Kissinger, Churchill, Brzezinski, Perl, Dulles e.d. zéér naargeestige (!!!) TYPE, die elkaar (de griezelige persoonlijkheidsstoornis bij elkaar herkennend) telkens “het balletje” toespelen.

We moeten COÛTE QUE COÛTE op psychopathie gaan testen (dit kan heel goed) en als we dan toch bezig zijn, dan nemen we Assad, Putin en de kleinzoon van Bernhard zur Lippe Biesterfeld (met stip) gewoon mee, lijkt me.

Richard
Richard
4 jaren geleden

Ik heb het idee dat er iets vreemds gebeurd met de mensen in het witte huis als ze ‘bijgepraat’ worden voor hun komende taak als president. Op campagne zijn het nog mensen, maar eenmaal verkozen en ‘bijgepraat’, lijken zij ineens hele andere personen. Hum houding is strammer, hun gezichtsspieren lijken verstrakt en hun oogopslag is anders. Het komt mij over alsof deze personen onder hypnose zijn, of zelfs alsof zij bezeten zijn door een andere geest.
Mijn indruk is dat er hele duistere zaken plaatsvinden. De huidige president is slechts een zak botten die van de buitenkant nog op Trump lijkt. Binnen in hem zit iets anders.

Sebastiaan
Sebastiaan
4 jaren geleden

nah, wat raar… toen hij nog overal tegen aan schopte was hij een halve heiland voor de non-MSM, maar nu dat een beetje achterblijft zijn we wel heel vlot met concluderen dat hij “dus” ook gewoon bij de elite hoort.

Zou het anders gewoon kunnen zijn dat iemand alles roept om verkozen te worden, omdat we gewoon machtsgeile mafkezen zijn met een stel hersnene, maar zodra we daadwerkelijk macht hebben dit gebeurt?

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Sebastiaan
4 jaren geleden

Zoals ik al enkele malen eerder zei, de mens zelf is het probleem. Verander de mens positief, dan wordt de wereld positief. Alleen is dat verrekte moeilijk…

faye
faye
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Tja in een wereld waar de doodscultus verplicht ingevoerd moet worden door niets ontziende nazi’s, zeg maar psychopaten, is het moeiijk voor de mens om positief te blijven. Het is niet iets wat gepromoot wordt, integendeel.
Dood, verderf, depressies, tekorten, ziektes gedijen ze op.
Maar hun macht is tanende, steeds meer mensen krijgen door dat het vooral een combinatie van intimidatie en bluf is waardoor ze zich zo lang als haantje de voorsten konden gedragen, die het op de globe voor het zeggen hadden.
Een voor een worden ze opgepakt.

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

microchip

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x