Homepagina » Binnenland » De agente zei letterlijk tegen mij: ‘Big Brother is watching you’. Kijk hoe Nederland is veranderd in een politiestaat
De agente zei letterlijk tegen mij: 'Big Brother is watching you'. Kijk hoe Nederland is veranderd in een politiestaat

De agente zei letterlijk tegen mij: ‘Big Brother is watching you’. Kijk hoe Nederland is veranderd in een politiestaat

Agenten hebben dinsdagavond op twee adressen in de provincie Groningen mensen bezocht die op social media een evenement hadden geliket dat opriep tot aardbevingsprotesten bij het bezoek van minister Wiebes.

De actie leidde tot enkele boze reacties. “We moeten kunnen demonstreren zonder bang te zijn dat de politie voor de deur staat,” zei SP-Kamerlid Sandra Beckerman.

Peter den Oudsten, de burgemeester van Groningen, zei begrip te hebben voor de actie van de politie, ‘maar de agenten hadden beter even kunnen bellen’, aldus Den Oudsten.

Achteraf gezien

Agenten kozen er volgens de lezing van de politie voor om in een persoonlijk gesprek te vragen naar de aard, het aantal deelnemers en de locatie van een mogelijke demonstratie.

De politie geeft toe dat ‘het achteraf gezien beter was geweest de twee bezoeken niet in politie-uniform af te leggen, maar in burgerkleding’.

Big Brother is watching you

Eén van de mensen die bezoek kreeg van de politie was Agnes Voorintholt. Zij stelt alleen het Facebookevenement voor de demonstratie te hebben geliket.

“Ze zeiden dat ze een team hebben dat social media scant,” aldus een woedende Voorintholt tegen RTV Noord. “Op basis daarvan hebben ze een lijst gemaakt met namen, waar ik op stond.”

“De agente zei letterlijk tegen mij: ‘Big Brother is watching you’,” vervolgde ze.

Nooit gedaan

Een oproep om te demonstreren heeft Voorintholt nooit gedaan. “Ik heb het event op Facebook een duimpje gegeven. Het kan toch niet waar zijn dat als je iets liket, je twee uur later de politie bij je op de stoep hebt staan. In zo’n maatschappij wil ik niet leven,” zei ze.

Het Groninger Gasberaad heeft een officiële klacht ingediend tegen de politie.

“Het ging helemaal niet om demonstranten,” zei Susan Top van het Gasberaad tegen RTV Noord. “Dit waren gewoon mensen die op social media het event geliket hebben en daarna een bezoekje van de politie kregen.”

Intimiderend

Advocaat Niek Heidanus noemde de gang van zaken op Radio Noord ‘opvallend en dubieus’.

“Ik vind het raar dat de politie mensen, goede burgers waarschijnlijk, vooraf bezoekt om te horen wat ze van plan zijn de volgende dag. Dat kan echt niet, ik vind het geen pas geven,” zei hij.

“Het is onjuist dat ze het hebben gedaan en intimiderend,” voegde hij toe.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • King of Light schreef:

  Tja Facebook he! De CIA spionage website. Dit lijkt mij toch een gevalletje inbreuk op de privacy.

 • eindhoven schreef:

  niet iedereen hebben ze te weinig personeel voor ,maar wel als ze iemand zoeken en de naam en zo al weten.dus iemand vinden met al veel voorkennis.

 • Arwijn schreef:

  Dat is niet een politie staat. Dat het Surveillance Staat. Politiestaat is wanneer er overal zwaar bewapende militaire politie op straat rond hangt en er overal checkpoints zijn waar iedereen in de rij moet. Daar zijn we gelukkig nog niet…

  • Peter schreef:

   Een kwestie van een jaar ofzo, voordat we daar wél zijn?

  • Minute Repeater schreef:

   @ Arwiijn

   Wat jij beschrijft is “martial law”, wat onderdeel kan zijn van een politiestaat. De definitie van een politiestaat luidt anders, namelijk; een staat waarin de overheid met een gecentraliseerd, veelal geheim politieapparaat willekeurig ingrijpt.

   • Minute Repeater schreef:

    @ Arwiijn

    Er bestaat niet zoiets als de “surveillance state”, het bespieden van burgers via sociale controle, elektronisch/digitaal of/en beide is een onderdeel van de politiestaat. Het zijn dus geen aparte begrippen.

 • Arwijn schreef:

  Dat *heet Surveillance Staat.

 • Peter schreef:

  Als dit werkelijk zo gegaan is, dan is de politiestaat in Nederland, vergelijkbaar met de voormalige DDR of USSR een feit en gaan de implicaties hiervan véél verder dan een ‘onbeduidend gebeurtenisje’. Politie heeft niks beters te doen dan achter een beeldscherm zitten de hele dag om te kijken wie er iets op Facebook doet, om te controleren of dat wel politiek correct is? En dan gaan ze ook nog in uniform een bezoek afleggen? Omdat iemand alleen maar iets VINDT??? Mensen dit is een NAZI staat aan het worden. Buurt-gangs van meestal buitenlanders, die hele wijken beheersen in grote steden en waar Nederlanders gewoon bang zijn om te wonen, gebeurt NIETS tegen. Op oudjaarsdag zie je ze ook echt nergens, dan is ons hele land geoorloofd afgegeven aan de grootste klootzakken van de buurt, en dat iemand 50 mortiergranaten gaat afsteken in je buurt dat moet je als braaf betalend burgertje kennelijk ook maar slikken. Dat dat zo door blijft gaan wil zeggen dat er geen donder tegen gebeurt. Dat zegt meteen alles wat het werkelijke beleid is geworden. Niet optreden waar het wel moet, en wel waar het niet moet. Nee mensen, dit bericht is echt een door-en-door triest dieptepunt in de Nederlandse historie.

 • Richard schreef:

  Dus 70% van de agenten heeft zich verstopt in wiethokjes en de andere 30% zit te faceboeken en ondertussen hebben de echte boeven vrij spel want geen capaciteit.

 • Richard schreef:

  Duidelijk is dat de politie heel dicht bij de burger staat.
  Nog even en dan zit er een agent aan elke keukentafel.
  Van je beste vrienden moet je het hebben.

 • Gezinusk schreef:

  Walgelijk, maar dit soort processen worden toekomstmuziek. Nederland kiest op politieke partijen die het snoeiharde Amerikaans kapitalisme verheerlijken. Dan kan je vroeg of laat dit soort praktijken, Big Brother, verwachten. Onze Bilderberger globalisten, mede in de naam van regering Rutte, zijn hard op weg om dergelijke processen te versnellen. Het is denk ik ook een kwestie van tijd dat de FBI in Nederland deuren plat loopt.

  Hoe lang dat nog gaat duren heeft te maken met een aantal factoren. 1. Verdere uitverkoop van Nederlandse multinationals aan Wall Street en Co. Waar het Amerikaanse telefoon, internet, en televisieconcern, Liberty Global, in de jaren tachtig in Nederland voet aan de grond zetten en UPC (United Philips Cable) incorporeerde, en nadien Ziggo, en verkreeg in Nederland het grootste marktaandeel.
  Andere Nederlandse multinationals, zoals Unilever worden steeds verder afgesnoept. Zo werd onlangs de margarine afgestoten aan de New Yorkse investeringsgroep, Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR) en daar zal het niet bij blijven. 2. Daarnaast blijft het een kwestie van tijd alvorens handelsverdragen als TTIP en CETA er door heen worden gejasten zullen de processen versnellen. Onder Trump zijn dergelijke verdragen op de achtergrond geraakt maar het broeit en is springlevend.

  Snel terug naar het topic. De aardbevingen in Noord Nederland en actie groepen die in verweer kwamen. Een typisch voorbeeld hoe de bevolking gebukt gaat onder het geweld van multinationals. De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) die in handen is van de Brits-Nederlandse Shell en Exxon Mobile, met als respectievelijke grootaandeelhouders, de familie Rothschild, en Rockefeller.

  Met deze kwestie is de bevolking van Noord Nederland het zoveelste voorbeeld van een ellenlange rij gedupeerden wereldwijd, die zowel in hun primaire- als secundaire levensbehoeftes ernstige schade oplopen en in de mangel worden genomen. Dat de zaak door politici op de lange baan worden geschoven is typerend bij deze. En dan mogen de mensen in Noord Nederland enigszins nog van geluk spreken dat ze in Nederland wonen. Het grote geld gaat met snoeiharde kapitalisme nou eenmaal voor alles. Of anderen daar minder van worden is van minder belang, of word door de mainstream media weg gemoffeld.

  Het verschil is groots en dan hebben we uiteindelijk hier zo’n beetje mee te maken. Het contrast in karikatuur,

  https://media.nu.nl/m/m1oxd84aojyg_wd640.jpg/herstel-groningen-aardbevingen-kan-in-tien-jaar.jpg

  https://www.youtube.com/watch?v=u5oUAGIhv2s

  • weg met ons schreef:

   @Gezinusk. Interessante reactie van je. Heb nog wel een verhelderende docu over de historie van de olie-industrie en het tot stand komen van deze macht…. https://www.corbettreport.com/bigoil/

   • weg met ons schreef:

    Niet onbelangrijk om te vermelden dat deze docu NL is ondertiteld en is zeer zeker de moeite waard om te kijken.

    • Gezinusk schreef:

     weg met ons,

     Bedankt voor de link. Uitstekende documentaire en ga het van de week verder kijken. De eerste vijf minuten kunnen alvast bevestigd worden als waar. William Avery Rockefeller was marskramer en verkocht huis aan huis producten waaronder wondermiddeltjes tegen allerlei kwalen. De “Snake Oil” zoals wordt vermeldt verkocht hij in eerste instantie tegen buikloop. Toen hij er achterkwam dat veel mensen er van aan de schijterij raakten draaide hij het verhaal om, en verkocht het als ontstoppingsmiddel.

     William Avery Rockefeller was een kwakzalver als er zovelen in zijn tijd rondliepen en uniek in zijn soort vanwege zijn zeer strenge opvoeding die hij al vroeg inpeperde bij zijn enige zoon, John D. Rockefeller. De eerste miljardair van Amerika die van meet af aan werd gefinancierd door de Rothschild bankiers, en degene die de uitspraak deed dat competitie een zonde was.

     John D. zette een snoeihard kapitalistisch beleid uit en wilde met zijn olieconcern een monopolie positie innemen totdat Washington er een stokje voor stook. John D. speelde hier handig op in door zijn bedrijf op te splitsen in onder meer Standard Oil New Jersey, Mobile Oil, Esso, en Exxon, en waarvan enkelen later weer werden samengevoegd tot Exxon Mobile.

     Menig Amerikaan is bekend met het verhaal dat de enige zoon van John D. genaamd, John D. Rockefeller junior, al vanaf kleuterleeftijd meedogenloos werd aangepakt. Zo stond junior ooit halverwege de trap waarop John D. beneden hem toeriep, spring maar in mijn armen. Toen junior de sprong waagde, stapte John D. opzij waardoor junior op de vloer smakte om vervolgens te horen te krijgen dat hij niemand kon vertrouwen, ook zijn vader niet.

     Die mentaliteit heeft de Rockefeller familie een eind gebracht met David Rockefeller als meest intelligente aan het roer. Ben het verder eens met de docu dat Amerika besmet is geraakt met de wijze van opereren die dergelijke families in de praktijk toepaste als het uitschakelen van concurrenten met list en bedrog, en het doorvoeren van snoeiharde kapitalisme.

 • Furious Anger schreef:

  Te bizar dit. Waar worden we heen gedreven met z’n allen

  • Minute Repeater schreef:

   @ Furious Anger

   Nederland is altijd al 1 van de grootste aftap landen geweest, het is helaas niets nieuw. Het is verschil is alleen dat het nu pas voor veel mensen duidelijk wordt.

   • Furious Anger schreef:

    @ Minute Repeater.

    Het was me zeker al lange tijd duidelijk, alleen komt het steeds op meer websites zoals deze aan het licht. En ja ze gaan steeds een stapje verder vandaar dat ik zeg waar worden we heen gedreven!!

 • Erik Oomkers schreef:

  Ben toevallig op de hoogte rond ontwikkelingen van iemand in Groningen die wordt bedreigd door projectontwikkelaars en gemeente, omdat hij zijn huisje niet wil verkopen conform de marktprijs. Deze persoon is jaren geleden al eerder bedreigd in zijn winkel die ‘opgeruimd’ moest worden ook i.v.m. projectontwikkeling en is door verschillende lieden toen bedreigd met de dood. Gemeente heeft toegegeven dat ze met de bedreigingen in de winkel fout zat, maar gaat met het bedreigen rond het huisje gewoon door. De burgemeester, Peter den Oudsten en de wethouder weten ervan maar doen verder, niks anders dan de bedreigingen laten voor wat ze zijn. In Groningen is altijd nog veel mis en de burgemeester is een man die intimideert middels zijn gewapende ambtenaren. Er is veel, heel veel mis in het oude rode bolwerk Groningen.

  • Erik Oomkers schreef:

   Vanuit de humoristische kant bekeken, ondanks de serieuze zetting, zit men in Groningen met angsten en beven aan de tafel te wachten of de NAM en de gemeente de burger de juiste kant op kan krijgen. Het is natuurlijk schandalig dat men daar het lef heeft burgers zo te behandelen, maar komt natuurlijk ook voort uit de lafheid van de burger zelf die zich niet wil verzetten en zich laat intimideren door een stelletje omhooggevallen ambtenaren en bestuurders. En de NAM is altijd nog de staat?? Maffia en goedkope gangsters zijn het.

  • Gezinusk schreef:

   Erik Oomkers,

   Ik kan uw info niet verifiëren maar het is aannemelijk dat projectontwikkelleraars hier hard op inspelen. Ik vind het verder aardig schrijnend te noemen dat BN’ers zich niet meer laten gelden door bijvoorbeeld mee te lopen met een demonstratie tegen het geweld van de NAM en politiek Den Haag.

   Buiten Freek de Jonge om zijn er volgens mij niet veel die zich voor de mensen in Noord Nederland inzetten. De gemiddelde BN’er verschijnt liever tegen betaling in talkshows met gezapige onderwerpen. Heeft een mening, kletst wat mee, om vervolgens een uur later weer op een ander commercieel station te verschijnen.

   Zo zit een grote groep van Noord Nederland in het slop tussen het aardbevingsgeweld, met een gigantische nasleep. Vorige week was er weer een beving. Deze mensen zijn bang dat op een dag hun kinderen bedolven raken door stenen,.. en dan krijg je aan de andere kant televisie voorgeschoteld als de, Curling Quiz, waar twee teams van drie sportieve bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan gaan met behulp van bezems en stenen.

   Ik moet plots aan de komedie film Ghostbusters denken. Waar acteur Louis Tully door een monsterlijk wezen van zijn feestje wordt verjaagd en moet rennen voor zijn leven. Louis vlucht het park in en schreeuwt om hulp bij een restaurant. Plaats in dit geval, Louis, in de rol van machteloze Noord Nederlanders die aan het lijntje worden gehouden, en de mensen in het restaurant in de rol van de gemiddelde BN’er.

   https://www.youtube.com/watch?v=CrRudfWIKmA

   En nu op naar de Curling Quiz!

   https://www.npo.nl/de-curling-quiz/14-01-2018/AT_2090763

 • Jaya schreef:

  Van de pot gepleurd zijn ze daar bij de politie.

 • Gladiator schreef:

  Tja, om nou eerlijk te zijn weet ik niet wat ik van deze hele zaak moet denken.
  Op de eerste plaats is de politie in deze geheel buiten hun boekje gegaan daar ze in geen enkele wet het recht gegeven is om op grond van zoiets belachelijks de privacy van welk mens dan ook te schaden.
  Voor wat betreft de burgemeester kan ik ook duidelijk zijn, waar haalt hij de gore moed vandaan om zich als hoofd van de politie aldaar überhaupt te bemoeien met deze zaak buiten het feit dat hij misschien zijn NEDERIGE excuses zou kunnen aanbieden.

  Echter, indien dit werkelijk het echte verhaal is, dan kan ik u zeggen, WIJ, en niemand anders, zijn hier volledig debet aan.
  Wij laten ons op onze koppen schijten door personen welke denken (let op, ik zeg duidelijk DENKEN) dat ze alles met ons kunnen doen en laten wat ze willen puur om het simpele feit dat ze het machtsmonopolie hebben.
  Wat ik in deze dan ook nog MET KLEM wil mededelen is het feit dat WIJ, de ONDERdanen ons afvallen op van alles en nog wat. Als voorbeeld enkele zaken:
  dit moet zo geschreven en niet zo….what the F…
  hij werkt niet en krijgt toch een uitkering….what the F…
  hij heeft een dikke auto, waar doet hij dat van…..what the F…
  Enz enz enz…….kijk verdomme eens naar die Haagse poppenkast, naaien die elkaar een oor aan onder elkaar. Daar gaat dat anders, zoals, Hey Janine, luister meid, je hebt er afgelopen jaren tijdens je ministerschap op defensie een klerezooi van gemaakt. Maarrrrr, als je nou gewoon doet alsof je het erg vindt dan zorg ik dat de baantjes met miljoenensalarissen voor jouw voor het oprapen liggen oké!! En Janine, zoals gewoonlijk betaald dat achterlijke gepeupel er natuurlijk gewoon voor, als vanouds!

  Beste mensen, zolang WIJ dit, en ik bedoel alletwee de zaken, blijven doen, blijven zij het doen….DUIDELIJK, oké,

  Gladiator

  • Gladiator schreef:

   Ik wil nog heel graag eventjes toevoegen bij dit commentaar als ps het navolgende!!

   Ik kan niet zo goed begrijpen dat mensen met dit soort verhaaltjes komen. Dit om het simpele feit dat bijvoorbeeld ikzelf meerdere malen op meerdere sites en blogs tot 3x toe heb opgeroepen tot nagenoeg een oproep tot letterlijk revolutie aan toe, bij mij thuis de laatste x mensen heb laten komen om mijn plannen kenbaar te maken en IK heb niemand maar dan ook helemaal niemand gezien om mij hier vragen over te stellen. Geen politie, geen aivd, geen burgemeester, niets, nakkes, nada….en geloof mij nu maar op mijn woord, ook al kan ik dit niet HIER bewijzen, ik zou het weten als er iets was wat erop duidde dat ik in de gaten gehouden werd buiten natuurlijk computerhack/controle van buitenaf en ook dat gat in binnenkort volledig gedicht!!!!

   Dit gewoon ter info en afsluiting van dit verhaaltje!!

   Gladiator

 • Markus Wolf schreef:

  Ik heb destijds eind jaren 70 en begin 80 op nieuwe locatie Echelon helpen opbouwen. Niks mis met een beetje surveillance, scannen en tappen. De verontwaardiging was veel groter geweest als dit over de jaren nooit was gebeurd en terroristen vrij spel hadden gekregen.

  • Gladiator schreef:

   @Marcus Wolf,

   ???? Verklaar u nader, dus ik bedoel wat bedoeld u met “op locatie Echelon helpen opbouwen” en met name welke terroristen bedoeld u.

   Wat ik hier mee wil aanduiden is het feit dat terroristen echt doen wat ze willen, waar ze willen en wanneer ze willen. De meeste van dit soort personen zijn daarbij ook nog eens compleet aangestuurd door meestal buitenlandse geheime diensten. Ik wijs u op o.a. de operatie “Gladio” (neem aan bij u dan dus welbekend).
   Deze mooie totaal losgeslagen groep heeft ervoor gezorgd dat er nog al wat slachtoffers zijn gevallen door bommen te midden van wijn feestend publiek te laten afgaan en o.a. het vermoorden op koelbloedige wijze van 2 van mijn collega’s, misschien u ook bekend aan de grens in Kerkrade!!
   Geen enkele video bewaking kan dit soort super opgeleide en tot de tanden bewapende supersoldiers tegenhouden dan wel tegenwerken simpel om het feit dat deze gesteund worden door diverse regeringen!

   Videobewaking en wat dies meer zei is hooguit geschikt om nietsvermoedens SIMPEL kuddepubliek te observeren en onder de knoet te houden.
   That’s all….

   Gladiator

   • Furious Anger schreef:

    En onze eigen regeringen zitten of direct en anders indirect achter alle aanslagen. Nederland is net zo goed als Amerika en cornuiten een terroristische NATIE

  • weg met ons schreef:

   Markus Wolf, je bedoelt dat de hand van de overheid die jou voert alle recht heeft om burgers dit aan te doen en dat onder het mom van terrorismebestrijding? De terroristen lopen altijd nog vrij rond en gesubsidieerd op straat in de NL en wat hebben burgers aan controle die zicht tegen ze keert, die hun huis onder hun kont zien instorten door toedoen van de staat? Het wordt met de dag gekker in Nederland.

  • Enki schreef:

   Terroristen kunnen door het aftappen natuurlijk geen aanslagen plegen????????????!!!!!!!!!!!!! tjaaa

 • PREDATOR schreef:

  En wat moeten WIJ allemaal doen dan om het tegen te gaan?.mnr Gladiator
  Wij allen die zo fout zitten
  mvg

 • René van Zalk schreef:

  Je moet niet te veel op facebook rondhangen.

 • PREDATOR schreef:

  Terroristen is sience fiction!!Ik ben niet bang in het vliegtuig voor een lange baard…wel voor een aandeelhouder in een halfgeleider aan boord…allemaal fals flag.

 • Zjoske schreef:

  Ja beste mensen, het is maar dat u het weet: de sterke arm zit overal bovenop! Nauwgezet houden ze alle smiespelhoekjes van het internet in de gaten! Want je weet maar nooit wie er nú weer een aanslag aan het voorbereiden is! Onze vrijheid leveren we in voor onze eigen bestwil, want het grote gevaar loert overal en we moeten iedere potentiële aanleiding meteen in de kiem smoren!

  Want, stel je je dát nu toch eens voor in een democratie: mensen die een protestbijeenkomst organiseren om te demonstreren tegen verdere gasboringen, omdat de grond onder hun voeten het letterlijk begeeft en hun huizen instorten. Gekker moet het hier toch niet worden! Als we dát eenmaal gaan toestaan, tja, dan is het hek helemaal van de dam en wordt Nederland straks onleefbaar!!

 • Pete del Fina schreef:

  Ik doe alles met de WhatsApp. End to end encrypted. Kost ongeveer 8 miljard jaar om bericht te kraken.

 • eksegese schreef:

  Kijk eens een paar afleveringen van het programma met de naam Hunted. https://www.npo.nl/hunted/AT_2056755 Dan wordt je gelijk duidelijk dat we nagenoeg aanbeland zijn bij een leven in een digitale gevangenis. Echt alles wat je doet, zegt en waar je bent of heengaat wordt inmiddels feilloos geregistreerd, En nou maar hopen dat Vadertje Staat met zijn onbedwingbare zucht naar controle van ons dierbare privéleven ons enigszins goedgezind is. Ik vrees echter het ergste, of er moet ontzettend veel veranderd zijn. En nog steeds zijn er mensen die roepen : maakt mij niets uit. Ik heb immers niets te verbergen ! Stelletje onverbeterlijke naïevelingen.

 • Frans schreef:

  Zijn onze persoonlijke gegevens veilig op deze site.
  Kan deze site ook niet gewoon ongemerkt gehackt worden.
  Nederland heeft de grootste afluisterdichtheid ter wereld.

 • Santander schreef:

  Vroeger heette het verklikkersstaat, nu heet het politiestaat. Nederlanders houden van klikken en verklikken. Mensen melden zich massaal om als verklikker voor de politie te fungeren. In elke straat in Nederland heb je zulke verklikkers. Zodra ze iets zien wat hen niet bevalt, gaat er een SMS naar de poliitie. Terecht of onterecht. Omgekeerd ontvangen deze lieden ook SMS van de politie om bepaalde dingen/mensen/gebeurtenissen scherp in de gaten te houden.

  • Peter schreef:

   Dat klopt. Al die App-zones overal zijn óók een heel erg verkeerde vorm van veiligheid. Er moet POLITIE zijn op straat, en niet “buurman met zijn mobieltje”. De Staat heeft daarmee een ideale vorm van het alziend oog gemaakt. Het verkeerde daaraan is, dat het aan jan-en-alleman wordt gelaten om te beoordelen wat verdacht gedrag is en wat niet. Daardoor krijg je de ogen in je nek van iedereen om je heen. Waar doet dat weer aan denken? Aan de voormalige DDR inderdaad. Dat mensen het nou nog niet doorhebben snap ik gewoon niet.

   • dna schreef:

    Ze hebben nu de psychoten op de telefoon als politie. Want dit soort figuren zouden geen test bij het leger, politie, brandweer NIET doorstaan om daar gezond te kunnen functioneren. Ze hebben de nsb’ers opgetrommeld nu okay.

  • Enki schreef:

   Ja welkom. wilt u zich ook aanmelden voor het burger net

 • dna schreef:

  Nederland haar inwoners zijn mentaal en lichamelijk te zwak en ongeinteresseert en laten zich serieus beteugelen door een stel ordinaire psychopaten. Vooral de middenstand gedraagd zich als een stel onverantwoordelijke hebberige doorgesnoven yuppen en hun ouders. Lekker extreem ordinair en lowlifesarcasme tegen iedereen gebruiken want dat hebben ze zo geleerd tijdens hun studentenclubjestijd, dan heers je, dat is voor hun zo lekker narc gevoel, wat zich later uit tot leiderschap in hoe legaal beroven en eventueel pedo’s beschermen. Ik heb geen vertrouwen in nederland haar zeer slechte en bewust gedaan. Studentjes die schreeuwwn chaos chaos tijdens de introductie weken. Degenen die ons land domineren zijn mogooltjes en nederlanders kijken echt wat aantrekken en waar op vakantie. Dom zwak volk

 • marcelleke schreef:

  1. Er zijn veel mensen die niet weten wat een politiestaat in werkelijkheid betekent !
  2. Wij mogen ons gelukkig achten met ONS politieapparaat !

 • Faya schreef:

  De nazi droom zal snel uit elkaar spatten.
  Morgen gaat Trump de Fake news Award uitreiken.
  Dat is meteen einde CNN en alles wat daar vet betaald achteraan hobbelde.

 • x

  Check Also

  miranda

  Miranda krijgt politiebezoek om coronaprotest: ‘Te bizar voor woorden’

  Bezorgde burger Miranda van Driel uit Hellevoetsluis ...

  overheid

  ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

  Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

  >