CoronaBinnenland

Kamer blokkeert debat over schokkende misstanden op GGD-priklocaties

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Vorige week publiceerde Forum voor Democratie een reportage over ernstige misstanden op vaccinatielocaties van de GGD. Volgens FVD worden mensen daar voorgelogen door onder meer GGD-artsen en komen tijdens de gesprekken de medische voor- en nadelen van het coronavaccin nooit aan bod.

In de studio van Blckbx.tv zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) dat hij wil dat de minister gaat onderzoeken op welke schaal en waar dit voorkomt. Hij wil ook dat de minister ervoor zorgt dat deze onrechtmatige situatie wordt beëindigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Stuitend en schokkend

Van Meijeren wilde hierover een debat met zowel de minister van Volksgezondheid als de premier. “De onderste steen moet nu bovenkomen,” zei hij.

Kamerlid Agema (PVV) zei dat het ‘stuitend’ en ‘schokkend’ is hoe er tegen kinderen gesproken wordt en hoe ze met leugens worden gemanipuleerd. “Ik ben daar heel erg van geschrokken,” zei Agema, die haar steun uitsprak voor het debat. Ook SGP, BBB, Omtzigt, ChristenUnie en CDA zeiden het debat te steunen.

‘Zelfgemaakt filmpje’

Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) gaf geen steun aan het verzoek om hierover te debatteren. “Dit was een zelfgemaakt filmpje,” zei ze. Volt, D66, SP en VVD sloten zich aan bij GroenLinks. De meerderheid wil dus geen debat.

“Kennelijk heeft de meerderheid van de Kamer er geen problemen mee dat er onrechtmatig inbreuk gemaakt wordt op de lichamelijke integriteit van het kind,” constateerde Van Meijeren.

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

181 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don
Don
2 jaren geleden

Goh, wat een verrassing weer. Dat had ik nou nooit verwacht.

Bea
Bea
2 jaren geleden

Verzoek mensen die gaan prikken om te filmen beroepsgroepen en tuchtcommissie aanspreken kinder ombudsman wat je maar kan bedenken

Dingerydoo
Dingerydoo
2 jaren geleden

Die hele prikcampage is de grootste MISSTAND sinds de tweede wereldoorlog.

En mogelijk overtreft het die wel.

William
William
2 jaren geleden

Ik denk dat de maat nu vol is.. kan er niet een bezemwagen (of waterkanon) door de tweede kamer heen… al die psychopatische debielen die het maar goed vinden dat onze kinderen worden kapotgemaakt met een onzinnige spuit??? Wat zijn het voor anorganische creaturen.. want mensheid is hier ver te zoeken..

Back to top button
181
0
We lezen graag je reactie!x