Mens en Dier

Kamerlid Agema haalt uit naar RIVM: ‘Wees eerlijk als je mensen wilt overhalen tot vaccinatie’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan. In de uitnodigingsbrief die mensen krijgen voor de coronavaccinatie valt te lezen: “Het RIVM houdt bij welke mensen welke vaccinaties krijgen. Als u dat goed vindt, ontvangt het RIVM informatie over uw vaccinatie. Dat is belangrijk want dan weet het RIVM hoeveel mensen een vaccinatie kregen. Hoe meer mensen een vaccinatie hebben gekregen, hoe minder het virus zich kan verspreiden en mensen ziek kan maken.”

Klopt die stelling wel? Agema stuitte daarnaast op een document van de Gezondheidsraad dat dateert van 20 mei. Daarin schrijft de raad dat zij het waarschijnlijk acht dat vaccinatie in meer of mindere mate bijdraagt aan het voorkomen van infecties bij anderen. De Gezondheidsraad voegt daar meteen aan toe: “Er is echter meer onderzoek nodig om te bepalen in welke mate en onder welke omstandigheden vaccinatie virusoverdracht kan tegengaan en welke factoren hierop van invloed zijn.”

Het is dus goed mogelijk dat vaccinatie onder bepaalde omstandigheden de virusoverdracht níet tegengaat. In de uitnodigingsbrief stelt het RIVM onomwonden dat vaccinatie ervoor zorgt dat het virus zich minder kan verspreiden en minder mensen ziek worden. Het is nog maar de vraag of dat zo is.

Agema haalt uit naar het RIVM: “Wees eerlijk als je mensen wilt overhalen tot vrijwillige vaccinatie.”


Op de website van de Rijksoverheid staat bovendien dat ‘iemand die gevaccineerd is het virus alsnog kan overbrengen’. Het gaat om de pagina ‘corona en de regels voor winkeliers’, die is aangemaakt in verband met de heropening van winkels.

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Die experimentele prikkies worden niet voor niets gezet in het SARS laagseizoen. Zo was het ook in Australië en NZ maar toen hadden we in de EU de prikkies nog niet. Hahaha, onbegrijpelijk wat die deugburgers allemaal geloven.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahahaha het RIVM EERLIJK??!! Ik heb die PSEUDOWETENSCHAPPERS & LEUGENAARS minimaal 150 keer gebeld sinds Maart 2020 met 50 verschillende vragen en NIET ÉÉN ANTWOORD van ze gekregen….

Burak
Burak
1 jaar geleden

Pvv is gecontroleerde oppositie ze zijn wel voor test maatschappij
Oprotten met dat soort zwendel
En Geertje noemt het injectie een
Vacine en heeft zich zelf zogenaamd laten prikken
Laat me niet lachen

levitas
levitas
1 jaar geleden

dat rivm behoort ook bij de (sl)echte boeven het gaat bij al deze lui om geld,moord en slavernij.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x