Buitenaards

‘Buitenaardsen leven gewoon onder ons’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn nogal wat hoogwaardigheidsbekleders en wetenschappers die hebben gezegd dat buitenaardsen ons onder leven en dat we, zonder dat we het weten, met ze in contact staan.

Hoogleraar filosofie dr. Robert Tundle van de North Kentucky University kon vanwege zijn kijk op buitenaardsen rekenen op felle kritiek van collega’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij schreef het boek ‘Is ET Here? No Politically, but Yes Scientifically and Theologically’. Bestaat ET vanuit een politiek standpunt? Nee, omdat de overheid bang is voor een cultuurshock en paniek. Wetenschappelijk gezien kunnen de verklaringen van duizenden getuigen niet simpelweg worden genegeerd. Tundle doelde onder meer op piloten die bij hun standpunt bleven, ook al moesten ze als gevolg daarvan worden onderworpen aan een geestelijk onderzoek.

Graancirkels

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer vertelde onlangs dat buitenaardsen onder ons zijn. “Ik heb uit verschillende bronnen vernomen dat er tenminste 80 soorten zijn waarvan sommige niet zijn te onderscheiden van mensen,” zei hij.

Award-winnaar en natuurkundige Paul Davies heeft gezegd dat buitenaards leven recht onder onze neus is te vinden. Microben uit de ruimte zijn mogelijk op aarde en zelfs in ons lichaam te vinden, zei hij.

Lachezar Filipov, hoofd van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen, zei dat hij samen met zijn collega’s 30 vragen over wereldwijde problemen had gesteld aan buitenaardsen en antwoord had gekregen in de vorm van graancirkels.

De buitenaardsen vertelden Filipov ook dat de pogingen van het SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) Institute op niets uitlopen vanwege ‘magnetische velden’. “Buitenaardsen zijn overal om ons heen en houden ons altijd in de gaten,” zei Filipov, die onder meer meewerkte aan een ruimtemissie naar het Russische ruimtestation MIR.

Dromen

Sun Shili, een voormalig Chinees kabinetslid, heeft verklaard dat buitenaardse wezens incognito onder de bevolking leven. Volgens Shili, die door oud-president Mao Zedong werd ingezet als tolk en vertaler Spaans, leven verschillende buitenaardse wezens onder ons en verspreiden ze via ons hun informatie.

“Tachtig procent van de nieuwe uitvindingen komt voort uit de dromen van uitvinders,” zei hij. “Misschien is dat de manier waarop buitenaardsen met ons communiceren. Mochten ze ons die uitvindingen in één keer aanreiken, dan zouden we ze niet meer kunnen beheersen.”

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
10 jaren geleden

aha, dit is zeker het bewijs? Je hoeft ’t inderdaad niet zover te zoeken. Niks meer alien dan de domme blindheid van mensen die zichzelf niet kennen en de gevolgen van hun daden niet kunnen inschatten 🙁

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Als hier mee bedoelt word ,geincarneerd in een aards lichaam is dat ong 40/45 % .Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.En het mooie is dat al het leven op en in haar lichaam mee mogen.De tijd is nu.

Aly
Aly
10 jaren geleden

Wat zijn nou precies buitenaardsen? Het is maar net: “wat heb je hier voor beeld bij”. Als wij ons aardse leven vaarwel zeggen gaan we over naar een ander niveau. Sommigen onder ons weten waarschijnlijk wel welk niveau, maar dat zijn volgens mij niet zoveel, omdat als we hier op aarde komen ons verleden zijn vergeten aangezien we hier onze lessen moeten leren. Daar hebben we zelf voor gekozen. Maar je hebt jonge zielen en oude zielen, en die oude zielen, eigenlijk een ziel aspect van mij of jou, hebben verschillende levens geleefd in parallelle werelden, andere beschavingen enz. Er is een groot gedeelte van ons Universum dat onzichtbaar en voor ons onbegrijpelijk is. Maar alles wat eens heeft geleefd in het verleden, en hoe gek het voor sommigen misschien ook klinkt, in de toekomst, dat is er nog en staat met alles en iedereen in verbinding. Er zijn heel wat frequenties die we niet kunnen zien maar als je er voor openstaat kun je hier wel verbinding mee maken. Dus ook met buitenaardsen. Het is “alleen” een ander niveau als waarop wij hier nu met elkaar functioneren. En, ja ik denk zeker dat er buitenaardsen onder ons zijn, als je een oude ziel bent en veel levens hebt geleefd en daardoor wijsheid hebt verkregen, heb je hier heel veel toe te voegen. En daarbij denk ik niet in de eerste plaats aan de vergevorderde techniek. Meer aan Liefdevolle wijsheid en aan: “de verandering zijn we zelf.” Op welk niveau wij hier als mens onze rol vervullen is aan de buitenkant niet te zien, daarom is het contact met ons hart belangrijk, die weet de weg van onze Ziel, ons bewustzijn, zij is aangesloten op het WEB wat ons allen en alles wat leeft verbindt, ook met de “buitenaardsen”

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x