Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardsen leven gewoon onder ons’
Buitenaardsen leven gewoon onder ons

‘Buitenaardsen leven gewoon onder ons’

Er zijn nogal wat hoogwaardigheidsbekleders en wetenschappers die hebben gezegd dat buitenaardsen ons onder leven en dat we, zonder dat we het weten, met ze in contact staan.

Hoogleraar filosofie dr. Robert Tundle van de North Kentucky University kon vanwege zijn kijk op buitenaardsen rekenen op felle kritiek van collega’s.

Hij schreef het boek ‘Is ET Here? No Politically, but Yes Scientifically and Theologically’. Bestaat ET vanuit een politiek standpunt? Nee, omdat de overheid bang is voor een cultuurshock en paniek. Wetenschappelijk gezien kunnen de verklaringen van duizenden getuigen niet simpelweg worden genegeerd. Tundle doelde onder meer op piloten die bij hun standpunt bleven, ook al moesten ze als gevolg daarvan worden onderworpen aan een geestelijk onderzoek.

Graancirkels

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer vertelde onlangs dat buitenaardsen onder ons zijn. “Ik heb uit verschillende bronnen vernomen dat er tenminste 80 soorten zijn waarvan sommige niet zijn te onderscheiden van mensen,” zei hij.

Award-winnaar en natuurkundige Paul Davies heeft gezegd dat buitenaards leven recht onder onze neus is te vinden. Microben uit de ruimte zijn mogelijk op aarde en zelfs in ons lichaam te vinden, zei hij.

Lachezar Filipov, hoofd van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen, zei dat hij samen met zijn collega’s 30 vragen over wereldwijde problemen had gesteld aan buitenaardsen en antwoord had gekregen in de vorm van graancirkels.

De buitenaardsen vertelden Filipov ook dat de pogingen van het SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) Institute op niets uitlopen vanwege ‘magnetische velden’. “Buitenaardsen zijn overal om ons heen en houden ons altijd in de gaten,” zei Filipov, die onder meer meewerkte aan een ruimtemissie naar het Russische ruimtestation MIR.

Dromen

Sun Shili, een voormalig Chinees kabinetslid, heeft verklaard dat buitenaardse wezens incognito onder de bevolking leven. Volgens Shili, die door oud-president Mao Zedong werd ingezet als tolk en vertaler Spaans, leven verschillende buitenaardse wezens onder ons en verspreiden ze via ons hun informatie.

“Tachtig procent van de nieuwe uitvindingen komt voort uit de dromen van uitvinders,” zei hij. “Misschien is dat de manier waarop buitenaardsen met ons communiceren. Mochten ze ons die uitvindingen in één keer aanreiken, dan zouden we ze niet meer kunnen beheersen.”

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Als hier mee bedoelt word ,geincarneerd in een aards lichaam is dat ong 40/45 % .Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.En het mooie is dat al het leven op en in haar lichaam mee mogen.De tijd is nu.

  1 likes
 2. [quote name=”pietje bell”]
  Jammer voor je vonzie dat je de echte waarheid (werkelijkheid)niet wil zien.#johan niets om voor te vrezen.Het is gewoon een kosmisch gebeuren.[/quote]

  Pietje Bell, als je nou ergens, ergens nog maar enig zinnig woord had gezegd wat niet over twaalfde dimensies gaat of miljoenen ruimteschepen om de aarde heen, of ook maar enig bewijs kan leveren voor wat je allemaal vertelt hier was je hooghartigheid en arrogantie nu, en veel vaker, op zijn plaats geweest, maar je opmerkingen in de lijn van “jammer dat je de werkelijkheid niet wil zien” is zo enorm hooghartig voor iemand die totaal niet zijn best doet om aan te tonen waarom dat dan de werkelijkheid is.

  Dit is meer “Ik weet het lekker wel en jullie lekker niet en ik vertel het jullie lekker toch niet”. Erg kinderachtig.

  Als er zoveel staat te gebeuren lijkt het mij dat je die boodschap zou moeten delen als het zo belangrijk is voor de mensheid. En delen is ook onderbouwen. Anders ben je net de zoveelste gebroeder Grimm.

  1 likes
 3. aha, dit is zeker het bewijs? Je hoeft ‘t inderdaad niet zover te zoeken. Niks meer alien dan de domme blindheid van mensen die zichzelf niet kennen en de gevolgen van hun daden niet kunnen inschatten 🙁

  0 likes
 4. Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.

  0 likes
 5. Wat zijn nou precies buitenaardsen? Het is maar net: “wat heb je hier voor beeld bij”. Als wij ons aardse leven vaarwel zeggen gaan we over naar een ander niveau. Sommigen onder ons weten waarschijnlijk wel welk niveau, maar dat zijn volgens mij niet zoveel, omdat als we hier op aarde komen ons verleden zijn vergeten aangezien we hier onze lessen moeten leren. Daar hebben we zelf voor gekozen. Maar je hebt jonge zielen en oude zielen, en die oude zielen, eigenlijk een ziel aspect van mij of jou, hebben verschillende levens geleefd in parallelle werelden, andere beschavingen enz. Er is een groot gedeelte van ons Universum dat onzichtbaar en voor ons onbegrijpelijk is. Maar alles wat eens heeft geleefd in het verleden, en hoe gek het voor sommigen misschien ook klinkt, in de toekomst, dat is er nog en staat met alles en iedereen in verbinding. Er zijn heel wat frequenties die we niet kunnen zien maar als je er voor openstaat kun je hier wel verbinding mee maken. Dus ook met buitenaardsen. Het is “alleen” een ander niveau als waarop wij hier nu met elkaar functioneren. En, ja ik denk zeker dat er buitenaardsen onder ons zijn, als je een oude ziel bent en veel levens hebt geleefd en daardoor wijsheid hebt verkregen, heb je hier heel veel toe te voegen. En daarbij denk ik niet in de eerste plaats aan de vergevorderde techniek. Meer aan Liefdevolle wijsheid en aan: “de verandering zijn we zelf.” Op welk niveau wij hier als mens onze rol vervullen is aan de buitenkant niet te zien, daarom is het contact met ons hart belangrijk, die weet de weg van onze Ziel, ons bewustzijn, zij is aangesloten op het WEB wat ons allen en alles wat leeft verbindt, ook met de “buitenaardsen”

  0 likes
 6. [quote name=”pietje bell”]Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.[/quote]
  Aanhangers van het Ashtar Commando maken het nog bonter. Die zweven al sinds jaar en dag met hun enorme ruimtevloot rondom de aarde. Ze willen landen maar wachten op toestemming van onze regeringen. Ja, zo lust ik er ook nog een paar.

  0 likes
 7. [quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!!

  0 likes
 8. [quote name=”Raymond”][quote name=”pietje bell”]Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.[/quote]
  Aanhangers van het Ashtar Commando maken het nog bonter. Die zweven al sinds jaar en dag met hun enorme ruimtevloot rondom de aarde. Ze willen landen maar wachten op toestemming van onze regeringen. Ja, zo lust ik er ook nog een paar.[/quote]

  Ja, er wordt vanuit de kant van ‘Aliens’ veel beloofd en niets waargemaakt, dan alleen maar dat ze op (grote)afstand zich laten zien met hun Ufo’s, dat is alles.

  0 likes
 9. Ik geloof er totaal nog steeds niets ervan! Elke keer komt er een neppe wetenschapper of iemand die steeds maar wat roept! They are putting bad things in our minds!

  “It’s not just about lights in the sky: it’s about lies on the ground!.”


  RjS_SBI

  0 likes
 10. We are the Men in Black, the galaxy defenders… *padam tsss*

  0 likes
 11. Mooie reacties omtrent dit onderwerp. Zoals al werd aangegeven: wat is buitenaards? Leven dat er anders uitziet als wij mensen? Of zien wij er toevallig anders uit dan de andere levens? Tja, dit zal altijd een vraag blijven en er zullen altijd figuren zijn die niets maar dan ook niets geloven van dit geheel. De “ongelovige Thomas” uit de bijvel is niets voor niets uitgevonden door de samenstellers van dit boek. Net zoals wij heden ten dagen de “wetenschap” hebben, d.w.z.: dat wij zeker weten maar waarom zijn er dan toch zoveel onderzoeken nodig?
  Een mens voelt of hij/zij op deze planeet hoort of niet. Echter worden deze zielen door een huichelachtige groep steeds opnieuw vernederd en belachelijk gemaakt. GEVOEL is het grootste goed en een ziel weet dit maar als te goed.
  Wij zijn hier om een kosmische les te leren en zolang dat niet lukt zal de ziel reincarneren binnen dit kader.
  Mededogen is iets wat de mens heden ten dagen leren moet om het moordzuchtige karakter te verlaten en vredig te leven zonder dat een kleine groep de Planeet kan bezitten. Deze bol is van een ieder en wij moeten hiervoor zorg dragen, wat nog steeds niet lukt. Helaas zullen wij allen eens de rekening gepresenteerd krijgen van ons ongebreidelde omgang met de Planeet. Soms heb ik wel eens het gevoel dat er tegenkrachten bezig zijn die het goed voorhebben met deze planeet, zoals de “Witte Ridders”.
  Zoek hier maar een over op het internet.

  De tevreden mens, al is hij arm, is gelukkig;
  de ontevreden mens, al is hij rijk, is treurig.

  0 likes
 12. Velen van julie zullen vast wel gehoord hebben van beroemdheden die hagedissen ogen zouden hebben? Hier 1 van j bieber pas geleden toen ie werd aangehouden. tja… het ziet er wel raar uit! Wat vinden jullie?

  http://www.youtube.com/watch?v=HjGbzhPl68c&list=UUFGmA4owCCCb-rn0DrkDypA&feature=c4-overview

  0 likes
 13. Hier de originele beelden.

  Oordeel zelf

  http://www.youtube.com/watch?v=Il49o5XgIaw#t=10

  0 likes
 14. Alf en Mork from Ork zijn onder ons. Nanoe, nanoe!

  0 likes
 15. Ja dat klinkt geloofwaardig soms kan je mensen ontmoeten ze kijken je even aan en geven soms een boodschap door of door een korte aanraking springen er ineens tranen in je ogen ‘soms zie je een kind dat je aankijkt die geeft door zo veel te willen vertellen,maar het zijn stille momenten en als je een glimlach schenkt krijg je een glimlach terug ,maar of dat buitenaards is???

  0 likes
 16. [quote name=”kenn”][quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!![/quote]

  Dit is nog dommere praat.
  0% bewijs.

  God verlost ons niet van rampen.
  Die zorgt juist voor de rampen.
  Hij heeft de meeste mensen gedood.
  Lees dat dikke sprookjesboek maar is.

  0 likes
 17. Enige tijd geleden ben ik een jonge man tegengekomen die ik niet kende en hij straalde en zei hallo ik kende hem niet maar hij keek mij aan alsof hij een kennis was dat was zo vreemd dus misschien…… was dat er eentje ! Kweenie maar het was raar ! Blond lang en stralend ! Je weet maar nooit ! Zou zo maar kunnen !

  0 likes
 18. kukumatz
  Ik denk echt dat ik op een verkeerde planeet terecht ben gekomen voel me helemaal niet thuis hier ! Wil de straat niet op ben dan bang en voel me duizelig voel me hier echt niet goed ! Gek toch maar ja ben niet op mijn plaats denk ik ! Na mijn werk kruip ik op de bank met een dekentje en breng zo de avond door bedekt en voor iedereen afgesloten ! Het voelt goed voor mezelf maar op maandag weer boodschappen te doen is vreselijk wat doe ik hier ik wil eigenlijk mijn huis niet meer uit ! Dom hee ! Wil lekker onder dat dekentje blijven liggen dom maar waar wil de wereld niet meer zien ! Bern tevree met mijn leven onder het dekentje !

  0 likes
 19. Aliens onder ons.

  Ja ik denk wel eens dat de aliens in de 2de wereld oorlog opgehaald werden en in veilige concentratie kampen werden geplaatst om naderhand naar het beloofde heilige Alien land te gaan.

  De wereld is een grote illusie zo ook wat er in oorlogen gebeurd is en ons wijsgemaakt is.

  0 likes
 20. [quote name=”Doom”][quote name=”kenn”][quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!![/quote]

  Dit is nog dommere praat.
  0% bewijs.

  God verlost ons niet van rampen.
  Die zorgt juist voor de rampen.
  Hij heeft de meeste mensen gedood.
  Lees dat dikke sprookjesboek maar is.[/quote]

  GOD Gold Oil Drugs

  0 likes
 21. [quote name=”Jeronimo”]Velen van julie zullen vast wel gehoord hebben van beroemdheden die hagedissen ogen zouden hebben? Hier 1 van j bieber pas geleden toen ie werd aangehouden. tja… het ziet er wel raar uit! Wat vinden jullie?

  http://www.youtube.com/watch?v=HjGbzhPl68c&list=UUFGmA4owCCCb-rn0DrkDypA&feature=c4-overview%5B/quote%5D

  Volgens mij is hij geen hagedis, maar is hij daar gewoon zo stoned als een garnaal.

  0 likes
 22. die komen hier observeren!ze kunnen hun molecule veranderen in mensen !uit het boek brengers van de dageraad !

  0 likes
 23. [quote name=”kenn”][quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!![/quote]
  Alleen de mens kan deze rampen stoppen, het is ook de mens die de meeste heeft veroorzaakt!

  0 likes
 24. [quote name=”pietje”]kukumatz
  Ik denk echt dat ik op een verkeerde planeet terecht ben gekomen voel me helemaal niet thuis hier ! Wil de straat niet op ben dan bang en voel me duizelig voel me hier echt niet goed ! Gek toch maar ja ben niet op mijn plaats denk ik ! Na mijn werk kruip ik op de bank met een dekentje en breng zo de avond door bedekt en voor iedereen afgesloten ! Het voelt goed voor mezelf maar op maandag weer boodschappen te doen is vreselijk wat doe ik hier ik wil eigenlijk mijn huis niet meer uit ! Dom hee ! Wil lekker onder dat dekentje blijven liggen dom maar waar wil de wereld niet meer zien ! Bern tevree met mijn leven onder het dekentje ![/quote]

  Dat zou ik ook wel willen maar is dit dan nog leven, het leven zoals het eigenlijk bedoeld is, in eenheid en met harmonie in een liefdesvolle wereld? Of het nu om buitenaardsen, chemtrails, corruptie in de politiek gaat of wat dan ook gaat, de mensheid is dit met z’n allen vergeten. Onzuiver leven is dichtbij onderons, zodra je naar buiten gaat kom je dit direct tegen. Als er leugens worden verteld, geloven de mensen het meteen. Doorbreek je dit en vertel je de waarheid, hoe iemand het ook anders kan gaan doen, komen ze in opstand en leer je de ware aard van de mens ‘het beestje’ kennen. Zolang de mens niet zelf zuiver wil gaan leven, mogen ze van mij geloven wat ze willen als deze mensen maar niet meer tegen mij aan blijven klagen. Daarom kom ik nog steeds onder mijn dekentje uit, om te blijven proberen het goede voorbeeld te geven. Als zij niet willen horen en of luisteren, laat het mij het goede voorbeeld dan maar op afstand laten zien. En zo treed ik met een liefdesvol hart en met een glimlach iedere keer weer naar buiten en sommige mensen onder ons geven mij dat dan óók terug…

  0 likes
 25. [quote name=”enkidoe”][quote name=”Doom”][quote name=”kenn”][quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!![/quote]

  Dit is nog dommere praat.
  0% bewijs.

  God verlost ons niet van rampen.
  Die zorgt juist voor de rampen.
  Hij heeft de meeste mensen gedood.
  Lees dat dikke sprookjesboek maar is.[/quote]

  GOD Gold Oil Drugs[/quote]

  Ik ga zelf maar vast beginnen met een ‘Rampenbestrijdingscentrum’ ondanks dat ‘Aliens’ onder ons zijn, hoeft je ook niet echt op ze te rekenen.

  0 likes
 26. [quote name=”pietje”]kukumatz
  Ik denk echt dat ik op een verkeerde planeet terecht ben gekomen voel me helemaal niet thuis hier ! Wil de straat niet op ben dan bang en voel me duizelig voel me hier echt niet goed ! Gek toch maar ja ben niet op mijn plaats denk ik ! Na mijn werk kruip ik op de bank met een dekentje en breng zo de avond door bedekt en voor iedereen afgesloten ! Het voelt goed voor mezelf maar op maandag weer boodschappen te doen is vreselijk wat doe ik hier ik wil eigenlijk mijn huis niet meer uit ! Dom hee ! Wil lekker onder dat dekentje blijven liggen dom maar waar wil de wereld niet meer zien ! Bern tevree met mijn leven onder het dekentje ![/quote]

  Wat als nu de dijken doorbreken? Ben je dan nog zo veilig onder je dekentje? Hoe ver zit/woon je boven NAP? Ik ken wetenschappers die zeggen dat de dijken gaan doorbreken.

  0 likes
 27. naja, waar heb je dat nu weer vandaan? Je meent het ernstig toch? Beetje zorgwekkend …

  [quote name=”pietje bell”]Als hier mee bedoelt word ,geincarneerd in een aards lichaam is dat ong 40/45 % .Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.En het mooie is dat al het leven op en in haar lichaam mee mogen.De tijd is nu.[/quote]

  0 likes
 28. [quote name=”sparky”][quote name=”kenn”][quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!![/quote]
  Alleen de mens kan deze rampen stoppen, het is ook de mens die de meeste heeft veroorzaakt![/quote]
  Heb je ooit zelf gevraagd waarom leven we of waarom bestaan we op deze planeet??
  is het doel alleen om van het leven tijdelijk te genieten? wij mensen hebben onszelf zeker niet geschapen,we weten niet zoveel van het raadsel ons heelal.
  Alle die rampen zijn veroorzaakt door niet alle mensen wel door een bepaalde soort van mensen die over BOVENNATUURLIJKE MACHT beschikken en willen het wereld manipuleren en beheersen,die super macht is al geregeld door de GOD en hij alleen de enige die zou kunnen tegenhouden of beeindigen.

  0 likes
 29. het word er wereldwijd niet beter op,wel of niet aan buitenaardsen te danken,dus zo positief of slim zijn ze nu ook weer niet.

  0 likes
 30. Als dat zo is, laten ze dan mijn moeder van Alzheimer genezen wat voor hun een kleine moeite moet zijn.

  0 likes
 31. Kalki de dijken gaan ook doorbreken binnenkort dus….. rubber bootje en kaarsen ,water, Jodium etc dat heb ik allemaal al in huis ook eten voor mijn diertjes ! Dan maar drijven naar mensen die een huis hebben dat hoog genoeg is… gelukkig heb ik veel opties maar als jullie die niet hebben laat het me weten jullie zijn van harte welkom neem water en eten mee heb ook al een kookgerei ! op gas ! Waxine lichtjes en kaarsen dus ja …… het kan beginnen al hoop ik het niet ! Hoop dat de wereld gewoon door kan Gaan zonder ellende maar anders heb ik alles om een paar dagen te overleven ! Om te zeggen ben gewapend!

  Groetjes
  Pietje

  0 likes
 32. Gegroet vanuit Alpha Spaceship!

  Talloze afstanden delen werelden uit elkaar, sterren uit elkaar, sommige galaxies uiteen… Afstanden die onoverkomelijk zijn voor een vliegtuig dat geschapen werd door de mens van deze planeet. En, desondanks, zijn wij hier, tussen jullie, samen bestaand met jullie, zonder dat zelfs het grootste deel van jullie onze aanwezigheid kent bij jullie gemeenschappen, in jullie steden, jullie plattelands gebieden, of jullie bossen, je bergen of zelfs in jullie oceanen.

  Zelfs heden, en ondanks de talloze gelegenheden die gebeuren waarin wij onszelf zichtbaar hebben gemaakt aan jullie krijgsmacht, jullie nationale en internationale luchtvaart piloten, aan jullie verkeerscontroleurs, jullie beroepsmatige astronomen en ook amateur astronomen en aan de vele burgers die ons gezien hebben die aan de gang zijn over steden vliegend, over dalen, bergen, steen woestijnen, meren, zeeën en allerlei soorten oceanen… ondanks dit, hebben we gezien dat het grootste deel van de aardse menselijke wezen steeds NOG NIET GELOVEN IN ONS BESTAAN.
  Nou, dat is demoraliserend. Hoe zouden jullie je voelen als dit omgedraaid zo was? Zou je niet je handen boven je hoofd hebben geheven en jezelf ongelovig hebben afgevraagd: “hoe is het mogelijk dat ondanks alle signalen aan de hemelen, het bewijs waar jullie radars je van voorzien, de foto’s en films waarvan we toestonden dat jullie die van ons namen, dat jullie nog steeds niet geloven dat jullie niet de enige bewoners zijn van dit grote en bijna onbekende buitenste Universum?

  …. meer zie: bron: http://galacticchannelings.com/nederlands/navealfa29-01-14.html

  Bron: Commander Sohín

  Kanaal Kris Won

  Vertaling: Winnie

  bron: http://galacticchannelings.com/nederlands/navealfa29-01-14.html

  0 likes
 33. [quote name=”kenn”][quote name=”sparky”][quote name=”kenn”][quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
  Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!![/quote]
  Alleen de mens kan deze rampen stoppen, het is ook de mens die de meeste heeft veroorzaakt![/quote]
  Heb je ooit zelf gevraagd waarom leven we of waarom bestaan we op deze planeet??
  is het doel alleen om van het leven tijdelijk te genieten? wij mensen hebben onszelf zeker niet geschapen,we weten niet zoveel van het raadsel ons heelal.
  Alle die rampen zijn veroorzaakt door niet alle mensen wel door een bepaalde soort van mensen die over BOVENNATUURLIJKE MACHT beschikken en willen het wereld manipuleren en beheersen,die super macht is al geregeld door de GOD en hij alleen de enige die zou kunnen tegenhouden of beeindigen.[/quote]
  Haha
  God houd mensen alleen maar tegen door ze te straffen of massaal te doden.
  Er is niemand op deze wereld die zoveel mensen gestraft,en gedood heeft als god.
  Daar is de duivel een kleine jongen bij.
  Zonder die god zou het hier heel wat beter zijn.

  0 likes
 34. [quote name=”pietje”]Kalki de dijken gaan ook doorbreken binnenkort dus….. rubber bootje en kaarsen ,water, Jodium etc dat heb ik allemaal al in huis ook eten voor mijn diertjes ! Dan maar drijven naar mensen die een huis hebben dat hoog genoeg is… gelukkig heb ik veel opties maar als jullie die niet hebben laat het me weten jullie zijn van harte welkom neem water en eten mee heb ook al een kookgerei ! op gas ! Waxine lichtjes en kaarsen dus ja …… het kan beginnen al hoop ik het niet ! Hoop dat de wereld gewoon door kan Gaan zonder
  ellende maar anders heb ik alles om een paar dagen te overleven ! Om te zeggen ben gewapend!
  Groetjes
  Pietje[/quote]

  Dat alles in een rubber bootje….? En de dieren? die moeten toch aan een tuigje of in een bench, vervoerbox? maar ja dat kan je ook niet doen want als de rubberen bootje van je overslaat, dan zitten je dieren vast in de vervoerbox kunnen geen kant op.. 🙁

  Tja het wordt wat, met zo’n rubberen bootje…

  0 likes
 35. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”][quote name=”pietje”]Kalki de dijken gaan ook doorbreken binnenkort dus….. rubber bootje en kaarsen ,water, Jodium etc dat heb ik allemaal al in huis ook eten voor mijn diertjes ! Dan maar drijven naar mensen die een huis hebben dat hoog genoeg is… gelukkig heb ik veel opties maar als jullie die niet hebben laat het me weten jullie zijn van harte welkom neem water en eten mee heb ook al een kookgerei ! op gas ! Waxine lichtjes en kaarsen dus ja …… het kan beginnen al hoop ik het niet ! Hoop dat de wereld gewoon door kan Gaan zonder
  ellende maar anders heb ik alles om een paar dagen te overleven ! Om te zeggen ben gewapend!
  Groetjes
  Pietje[/quote]

  Dat alles in een rubber bootje….? En de dieren? die moeten toch aan een tuigje of in een bench, vervoerbox? maar ja dat kan je ook niet doen want als de rubberen bootje van je overslaat, dan zitten je dieren vast in de vervoerbox kunnen geen kant op.. 🙁

  Tja het wordt wat, met zo’n rubberen bootje…[/quote]

  De buitenaardsen die onder ons leven gaan ons niet redden; er moet een Onafhankelijk Wetenschappelijk Team komen en die de dijken op ‘Jacuzzi-vorming’ onderzoekt en wat volgens een Ingenieur J. W. Boehmer genaamd NU onder de dijken speelt; deze Ingenieur heeft Alarm Fase Rood voor Nederland afgekondigd.

  0 likes
 36. [quote name=”johan”]naja, waar heb je dat nu weer vandaan? Je meent het ernstig toch? Beetje zorgwekkend …

  [quote name=”pietje bell”]Als hier mee bedoelt word ,geincarneerd in een aards lichaam is dat ong 40/45 % .Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.En het mooie is dat al het leven op en in haar lichaam mee mogen.De tijd is nu.[/quote][/quote]
  Ajoh..die is al tijden de weg kwijt…

  0 likes
 37. De buitenaardsen die onder ons leven, waaronder dus ook Maitreya behoort, hebben de vernietiging van een Nieuwe Tijds_project met o.a. Dak-Thuislozenopvang, Films, Gezondheidszorg en Milieu niet kunnen vermijden.

  0 likes
 38. Het voortbestaan van mensheid en planeet staat op het spel; we moeten wel gaan samenwerken met ‘Aliens’.

  0 likes
 39. [quote name=”Kalki”]Het voortbestaan van mensheid en planeet staat op het spel; we moeten wel gaan samenwerken met ‘Aliens’.[/quote]
  Je zou een goede filmregisseur kunnen worden,veel succes.

  0 likes
 40. [quote name=”Vonzie”][quote name=”johan”]naja, waar heb je dat nu weer vandaan? Je meent het ernstig toch? Beetje zorgwekkend …

  [quote name=”pietje bell”]Als hier mee bedoelt word ,geincarneerd in een aards lichaam is dat ong 40/45 % .Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.En het mooie is dat al het leven op en in haar lichaam mee mogen.De tijd is nu.[/quote][/quote]
  Ajoh..die is al tijden de weg kwijt…[/quote]
  Jammer voor je vonzie dat je de echte waarheid (werkelijkheid)niet wil zien.#johan niets om voor te vrezen.Het is gewoon een kosmisch gebeuren.

  0 likes
 41. [quote name=”Hr”][quote name=”Jeronimo”]Velen van julie zullen vast wel gehoord hebben van beroemdheden die hagedissen ogen zouden hebben? Hier 1 van j bieber pas geleden toen ie werd aangehouden. tja… het ziet er wel raar uit! Wat vinden jullie? daar hoef je niet beroemd voor te zijn …toen de annunaki naar de aarde kwam en zich vermengden met het menselijke ras ..hebben velen reptielen bloed !net als ieder mens een schaduw kant heeft ,niks meer niks minder !

  http://www.youtube.com/watch?v=HjGbzhPl68c&list=UUFGmA4owCCCb-rn0DrkDypA&feature=c4-overview%5B/quote%5D

  Volgens mij is hij geen hagedis, maar is hij daar gewoon zo stoned als een garnaal.[/quote]

  0 likes
 42. Ik zie niet in waarom de buitenaardse ons moeten redden.
  Ze kunnen beter de mensheid vernietigen.
  Dat doet GOD ook als het niet naar zijn zin gaat.
  Zo kan de Aarde weer mooi opbloeien.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

protesten

Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...