Mens en Dier

Patholoog laat zien wat de prik met het brein en andere organen van ingeënten doet

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ryan Cole, een dermatopatholoog uit Idaho, gaf afgelopen maand een verontrustende speech tijdens de White Coat Summit in Texas. Hij legde onder andere uit hoe de ‘vaccins’ tegen corona kunnen leiden tot kanker en andere aandoeningen.

“We zien in het laboratorium dat de prikken je immuunrespons ontregelen,” zei de arts. We hebben hele belangrijke cellen die andere virussen in toom houden, waaronder zogeheten CD8 killer T-cellen. Uit onderzoek is gebleken dat de cellen na inenting een zorgwekkend patroon vertonen en we weten niet wanneer ze zich weer normaal gaan gedragen, aldus Cole.

Ze houden kanker in bedwang

Het resultaat is dat er gaten in de verdedigingslinie ontstaan. Vervolgens krijgen herpesvirussen meer de ruimte, evenals het humaan papillomavirus en allerlei andere virussen, klierkoorts, etc. “Ik ben een patholoog, dus we zien dit in het laboratorium en ik zie het vroege signaal.”

Raad eens wat die CD8-cellen en sommige receptoren op die T-cellen ook doen? Ze houden kanker in bedwang, zei Cole. “Ik heb het aantal gevallen van baarmoederkanker in mijn laboratorium de afgelopen zes maanden zien vertien- of vertwintigvoudigen. Wanneer zijn we begonnen met vaccineren? Januari?”

De arts zei te verwachten dat het aantal kankergevallen de komende jaren flink gaat toenemen.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Dat is het plan. Toch?
Toeval bestaat niet.
Dit hebben we nooit gewild of geweten bestaat niet.
Niet als ze het zo dmv leugens door je strot douwen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

IK kan Ryan Cole, als niet specialist, het antwoord geven op de vraag of de CD8 killer T-cellen OOIT weer normaal zullen gaan functioneren: NOOIT.
Hij moet natuurlijk als wetenschapper zich voorzichtig uitdrukken, maar ik hoef dat gelukkig niet.
Waar ik nog steeds met mijn verstand niet bij kan, is dat deze wereldwijde genocide maar doorgaat.
De enige verklaring die IK er voor kan vinden, is, dat diegenen die één of meerdere prikken heeft gehad, al een hersenaandoening heeft. Dat is natuurlijk ook “part of the plan”.
Ik zie tegenwoordig te veel mensen rondlopen met mondkapjes voor, ofschoon dat helemaal niet verplicht is, met ogen (kun je nét zien boven dat kapje) die geen enkele spirit meer hebben. Wat ze zombies noemen.
Het gezegde van Klaus Schwab “You will own nothing and you will be happy” wordt steeds duidelijker. ALS je je mens zijn verliest, dan verlies je ieder gevoel, iedere emotie. Dan kun je nooit meer blij zijn, boos zijn, geluksgevoel ervaren, diep verdrietig zijn. Dan is het over en uit!
Als ik praat voor mijn man en mij: in zo’n wereld willen wij NOOIT terecht komen.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Kanker?
In ieder geval niet dat verschrikkelijke killer virus meer.
Een kleinigheidje hou je toch.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Ze hadden zich al ingedekt, door te roepen dat er door de lockdowns kanker bij mensen niet op tijd ontdekt zou worden door de corona zorg.
De massa sterfte moet nog beginnen….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x