Homepagina » Binnenland » Lareb weigert 1600 meldingen van overlijden na inenting aan te nemen: ‘Opvallend en teleurstellend’
lareb
Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

Lareb weigert 1600 meldingen van overlijden na inenting aan te nemen: ‘Opvallend en teleurstellend’

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft donderdag samen met twee deskundigen een bezoek gebracht aan het Lareb. De commissie zocht contact omdat het aantal meldingen van overlijdensgevallen dat zij heeft ontvangen ongeveer drie keer zo hoog ligt als bij het bijwerkingencentrum.

“Het meldpunt is opgericht omdat wij ons ernstig zorgen maken over de registratie van bijwerkingen en overlijdensgevallen door het Lareb,” aldus de BPOC2020. Die zorgen zijn met twee artsen van het bijwerkingencentrum besproken. Er mochten geen opnames worden gemaakt.

Geanonimiseerd aangeboden

“Het Lareb wilde de 3400 meldingen die bij het Meldpunt Vaccinatie zijn gedaan niet in ontvangst nemen. Dit vindt de commissie opvallend en teleurstellend. Het Lareb wees op de privacy van de betrokkenen, maar de commissie heeft de meldingen geanonimiseerd aangeboden. Wanneer het identiteiten had willen weten, hadden wij die na toestemming van de melders gegeven. Ook dat heeft het Lareb afgewezen,” schrijft de BPOC2020 in een gespreksverslag.

Het centrum weigerde pertinent de meldingen aan te nemen, hoewel het niet twijfelde aan de echtheid. De commissie zegt er alles aan te hebben gedaan om het centrum te overtuigen.

Kort geding en bodemprocedure

“Het gesprek met het Lareb heeft ons gesterkt in de overtuiging dat we het kort geding en de bodemprocedure tegen het ministerie van Volksgezondheid voort moeten zetten teneinde een schorsing van de vaccinaties te bewerkstellingen,” laat de BPOC2020 weten.

Bij het Meldpunt Vaccinatie zijn inmiddels 1677 sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld. Daarnaast zijn er 1793 meldingen binnengekomen van ernstige gezondheidsschade. Ter vergelijking zijn bij het bijwerkingencentrum tot nu toe 514 meldingen van overlijden na coronavaccinatie geregistreerd.

4.6 130 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
2 maanden geleden

Met naam en toenaam aangifte doen. Deelnemen aan een criminele organisatie,
Komen ze aan onze kinderen dan gaan er koppen rollen
Neurenberg tribunaal 2.0

Recht door zee
Recht door zee
2 maanden geleden

Wat een poppenkast is dat lareb.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Ik kan me herinneren dat ergens rond 2016 de griepprikcampagne werd gestaakt omdat er in ISRAEL 4 mensen aan het vaccin zijn overleden.

Peter
Peter
2 maanden geleden

Lareb, aan de leiband van Rutte en de Jonge.
Dat clubje kan dus gelijk worden opgeheven!
Daar komt dus geen enkel bericht vandaan wat op waarheid berust?

x

Check Also

gates

Bill Gates in India aangeklaagd wegens vaccinmoord

Miljardair Bill Gates en het Serum Institute ...

rath

Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met coronavaccins: ‘Potentieel verwoestende bijwerkingen’

Arts Matthias Rath roept overheden in Europa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x