Binnenland

Lareb weigert 1600 meldingen van overlijden na inenting aan te nemen: ‘Opvallend en teleurstellend’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft donderdag samen met twee deskundigen een bezoek gebracht aan het Lareb. De commissie zocht contact omdat het aantal meldingen van overlijdensgevallen dat zij heeft ontvangen ongeveer drie keer zo hoog ligt als bij het bijwerkingencentrum.

“Het meldpunt is opgericht omdat wij ons ernstig zorgen maken over de registratie van bijwerkingen en overlijdensgevallen door het Lareb,” aldus de BPOC2020. Die zorgen zijn met twee artsen van het bijwerkingencentrum besproken. Er mochten geen opnames worden gemaakt.

Geanonimiseerd aangeboden

“Het Lareb wilde de 3400 meldingen die bij het Meldpunt Vaccinatie zijn gedaan niet in ontvangst nemen. Dit vindt de commissie opvallend en teleurstellend. Het Lareb wees op de privacy van de betrokkenen, maar de commissie heeft de meldingen geanonimiseerd aangeboden. Wanneer het identiteiten had willen weten, hadden wij die na toestemming van de melders gegeven. Ook dat heeft het Lareb afgewezen,” schrijft de BPOC2020 in een gespreksverslag.

Het centrum weigerde pertinent de meldingen aan te nemen, hoewel het niet twijfelde aan de echtheid. De commissie zegt er alles aan te hebben gedaan om het centrum te overtuigen.

Kort geding en bodemprocedure

“Het gesprek met het Lareb heeft ons gesterkt in de overtuiging dat we het kort geding en de bodemprocedure tegen het ministerie van Volksgezondheid voort moeten zetten teneinde een schorsing van de vaccinaties te bewerkstellingen,” laat de BPOC2020 weten.

Bij het Meldpunt Vaccinatie zijn inmiddels 1677 sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld. Daarnaast zijn er 1793 meldingen binnengekomen van ernstige gezondheidsschade. Ter vergelijking zijn bij het bijwerkingencentrum tot nu toe 514 meldingen van overlijden na coronavaccinatie geregistreerd.

4.6 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
1 jaar geleden

Met naam en toenaam aangifte doen. Deelnemen aan een criminele organisatie,
Komen ze aan onze kinderen dan gaan er koppen rollen
Neurenberg tribunaal 2.0

Recht door zee
Recht door zee
1 jaar geleden

Wat een poppenkast is dat lareb.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ik kan me herinneren dat ergens rond 2016 de griepprikcampagne werd gestaakt omdat er in ISRAEL 4 mensen aan het vaccin zijn overleden.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Lareb, aan de leiband van Rutte en de Jonge.
Dat clubje kan dus gelijk worden opgeheven!
Daar komt dus geen enkel bericht vandaan wat op waarheid berust?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x