Homepagina » Binnenland » Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17
Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17
Foto: YouTube/Café Weltschmerz

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Afgelopen week heeft het Joint Investigation Team (JIT) aanhoudingsbevelen uitgevaardigd voor vier personen die worden verdacht van het neerhalen van vlucht MH17.

Het viertal wordt vervolgd en is om die reden op internationale opsporingslijsten geplaatst.

Het JIT benadrukte dat het bewijs tegen de verdachten pas in de rechtszaal zal worden getoond, en dat het vertrouwen heeft in de degelijkheid en onderbouwing ervan.

Gehakt

De vier verdachten, een Oekraïener en drie Russen, zeggen zelf niks te maken te hebben met de MH17-ramp.

Onderzoekers van het JIT concludeerden eerder dat een Buk-raket waarmee het toestel zou zijn neergehaald afkomstig was van een installatie van een brigade van het Russische leger.

Hoogleraar Karel van Wolferen en politiek wetenschapper Kees van der Pijl maken gehakt van het gepubliceerde JIT-rapport.

Groteske misleiding

Een falend onderzoeksteam met rammelende conclusies, gecombineerd met het bewust op voorhand kapotmaken van de procesgang, aldus het tweetal.

Ze bespreken puntsgewijs waar hier sprake is van een groteske misleiding.

Georkestreerd politiek proces

Niet de onderste steen die beloofd werd komt boven, maar een vooraf georkestreerd politiek proces zonder verdachten en zonder bewijzen zullen de nabestaanden naar zich toe geschoven krijgen.

Van Wolferen nodigt de media, in het bijzonder NRC, uit om aan de hand van het JIT-onderzoek met krachtige journalistieke vasthoudendheid dit onderzoek nog eens grondig over te doen.

Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • charlud schreef:

  Wat te denken van Maleisie, tenslotte is het hun vliegmaatschappij dat neergehaald werd.Wat doen Belgie en Autralie in het JIT onderzoek. Bij een vlliegramp wordt onderzoek gedaan door het land waar dit gebeurd is en eventueel de betrokken vliegmaatschappij. Dit kan aangevuld worden met experts meestal uit USA. Dit is de normale gang van zaken. Het heeft niets van doen met de nationaliteit van de slachtoffers en al daarom is het bevreemdend dat de projectleiding in Nederlandse handen ligt. Feitelijk zou het moeten zijn Oekranie en Malesie eventueel aangevuld met experts. Daar Oekranie al in de verdachtenbank zit mbt de coup wordt dit land in bescherming genomen en de hoofdleiding aan Nederland gegeven vanwege het aantal slachtoffers van Nederlandse afkomst. Dit heeft dus al in begin niets van doen met feitelijk onderzoek maar gewoon politiek bedrijven en Oekranie krijgt de rol van deelnemer met een bepaalde status namelijk het veto-recht. Je hoeft nog niet eens naar de technische kant van het verhaal te kijken maar alleen al door naar de opbouw van het onderzoekteam te kijken dat er al niets maar dan ook niets klopt van het hele JIT verhaal.

  14 likes
 • Matt schreef:

  Eigenlijk zouden die ‘verdachten’ wel moeten opdraven bij dat proces, maar dan onder de voorwaarde dat arrestatie pas volgt op de harde bewijzen van schuld. Dus bang hoeven ze niet eens te zijn, tenminste als de wereld mag meekijken .
  Het meegebrachte legertje Russische advocaten kan dan met gemak alle aantijgingen weerleggen en waarschijnlijk de echte dader exposeren of het zo duidelijk laten doorschemeren wie de echte dader is.
  Dat zou dan pas de echte waarheid naar boven brengen, want, lijkt mij, is dit de enige manier om die doofpot die anders 70 jaar dicht blijft, open te houden.
  Liefst ook nog met een onafhankelijke rechter, bijvoorbeeld uit IJsland, als onafhankelijk land. Als het maar geen banden (gevoelig voor chantage) heeft met Amerika.

  9 likes
 • Joris schreef:

  SU-25 pilot
  Agapov has testified that on July 17, 2014, a Ukrainian Sukhoi Su-25 jet aircraft piloted by one Captain Voloshin “set out for a military task,” Markin said.

  “Our jets were flying regularly,” Agapov said in his testimony. “When one returned, the pilot, Captain Voloshin, got out of the cockpit.” He added that, as Captain Voloshin walked away with the other pilots, Agapov heard him say: “That was the wrong plane.”

  “Nearby was Flight Control Officer Dyakin, Captain Voloshin and two other pilots. Dyakin asked Voloshin: ‘What happened with the plane?’ He said, ‘It was in the wrong place at the wrong time.’”

  bron: http://www.veteranstoday.com/2015/06/03/vt-was-right-again-mh17-and-the-undying-buk-scam/

  6 likes
 • PREDATOR schreef:

  Erg erg erg..De wereld is rot..Waarom zou je het nog allemaal moeten geloven
  .De vacinaties,zoetstof,9-11..bah..

  5 likes
 • Gezinusk schreef:

  Je kon van te voren natuurlijk al invullen dat de JIT – of enig ander westerse organisatie die onderzoek deed naar de MH17 ramp – voor geen meter spoort. De uitslag was namelijk al bepaald voor het onderzoek startte met als doel Rusland te beschadigen. Het geouwehoer draait om geopolitieke belangen in de voormalige sovjet staten die de EU en Amerika willen controleren. De CFR en Bilderberg agenda…

  Ja Amerika en EU, of beter gezegd, machtige westerse oligarchen en multinationals. Zij trekken aan alle touwtjes, de mening van de burger heeft op alle fronten het nakijken en gaat gebukt aan ernstige vormen van massa manipulatie middels de mainstream media.

  Zie ook hier in Nederland hoe politici die afstand in toom weten te houden. Zo is het kabinet er vandaag over eens geworden om het kiesstelsel aan te pakken. Zo moet het bij verkiezingen mogelijk worden om te stemmen op een kandidaat of een partij in zijn algemeenheid.

  De plannen zijn een reactie op adviezen van de commissie-Remkes, die zei dat een groot deel van de bevolking zich niet vertegenwoordigd voelt in de politiek. Echter neemt het kabinet de adviezen om een gekozen formateur en een bindend, correctief referendum in te voeren niet over.

  Bron: NOS Teletekst pagina 114

  Ik bedoel maar…

  5 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Natuurlijk is Rusland zogenaamd de dader, voordat het vliegtuig was neergeschoten kregen de Russen al de schuld.
  Het is duidelijk dat het militair industrieelcomplex van de NWO uit is op een oorlog met Rusland. Het is aan de Russen te danken dat Het nog niet zover is gekom3n. En nee ik ben geen Russische trol. Want dat krijg je altijd van de mainstream naarjehoofd geslingerd als je er een andere mening op na houdt.
  Oekraïne is Het land waar een maffia de baas is met een gewetenloze machthebbers. Denk de NWO Nou echt dat de bevolking erin trapt? Alsof hoge inlichtingen militairen dit soort zaken gaan bespreken door mobiele telefoons. Terwijl zij weten dat het wordt afgeluisterd. Dielui doen hun communjcatie in afgesloten bunkers die niet of nauwelijks zijn af te luisteren.
  Het doet mij allemaal denken aan die zogenaamde actie van Iraanse commando’s die met FEL ORANJE zwemvesten vol in beeld van de fotograaf mijnen aan een tanker bevestigen.
  Hier trapt toch niemand meer in.

  5 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >