Binnenland

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week heeft het Joint Investigation Team (JIT) aanhoudingsbevelen uitgevaardigd voor vier personen die worden verdacht van het neerhalen van vlucht MH17.

Het viertal wordt vervolgd en is om die reden op internationale opsporingslijsten geplaatst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het JIT benadrukte dat het bewijs tegen de verdachten pas in de rechtszaal zal worden getoond, en dat het vertrouwen heeft in de degelijkheid en onderbouwing ervan.

Gehakt

De vier verdachten, een Oekraïener en drie Russen, zeggen zelf niks te maken te hebben met de MH17-ramp.

Onderzoekers van het JIT concludeerden eerder dat een Buk-raket waarmee het toestel zou zijn neergehaald afkomstig was van een installatie van een brigade van het Russische leger.

Hoogleraar Karel van Wolferen en politiek wetenschapper Kees van der Pijl maken gehakt van het gepubliceerde JIT-rapport.

Groteske misleiding

Een falend onderzoeksteam met rammelende conclusies, gecombineerd met het bewust op voorhand kapotmaken van de procesgang, aldus het tweetal.

Ze bespreken puntsgewijs waar hier sprake is van een groteske misleiding.

Georkestreerd politiek proces

Niet de onderste steen die beloofd werd komt boven, maar een vooraf georkestreerd politiek proces zonder verdachten en zonder bewijzen zullen de nabestaanden naar zich toe geschoven krijgen.

Van Wolferen nodigt de media, in het bijzonder NRC, uit om aan de hand van het JIT-onderzoek met krachtige journalistieke vasthoudendheid dit onderzoek nog eens grondig over te doen.

Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
4 jaren geleden

Eigenlijk zouden die ‘verdachten’ wel moeten opdraven bij dat proces, maar dan onder de voorwaarde dat arrestatie pas volgt op de harde bewijzen van schuld. Dus bang hoeven ze niet eens te zijn, tenminste als de wereld mag meekijken .
Het meegebrachte legertje Russische advocaten kan dan met gemak alle aantijgingen weerleggen en waarschijnlijk de echte dader exposeren of het zo duidelijk laten doorschemeren wie de echte dader is.
Dat zou dan pas de echte waarheid naar boven brengen, want, lijkt mij, is dit de enige manier om die doofpot die anders 70 jaar dicht blijft, open te houden.
Liefst ook nog met een onafhankelijke rechter, bijvoorbeeld uit IJsland, als onafhankelijk land. Als het maar geen banden (gevoelig voor chantage) heeft met Amerika.

charlud
charlud
4 jaren geleden

Wat te denken van Maleisie, tenslotte is het hun vliegmaatschappij dat neergehaald werd.Wat doen Belgie en Autralie in het JIT onderzoek. Bij een vlliegramp wordt onderzoek gedaan door het land waar dit gebeurd is en eventueel de betrokken vliegmaatschappij. Dit kan aangevuld worden met experts meestal uit USA. Dit is de normale gang van zaken. Het heeft niets van doen met de nationaliteit van de slachtoffers en al daarom is het bevreemdend dat de projectleiding in Nederlandse handen ligt. Feitelijk zou het moeten zijn Oekranie en Malesie eventueel aangevuld met experts. Daar Oekranie al in de verdachtenbank zit mbt de coup wordt dit land in bescherming genomen en de hoofdleiding aan Nederland gegeven vanwege het aantal slachtoffers van Nederlandse afkomst. Dit heeft dus al in begin niets van doen met feitelijk onderzoek maar gewoon politiek bedrijven en Oekranie krijgt de rol van deelnemer met een bepaalde status namelijk het veto-recht. Je hoeft nog niet eens naar de technische kant van het verhaal te kijken maar alleen al door naar de opbouw van het onderzoekteam te kijken dat er al niets maar dan ook niets klopt van het hele JIT verhaal.

Joris
Joris
4 jaren geleden

SU-25 pilot
Agapov has testified that on July 17, 2014, a Ukrainian Sukhoi Su-25 jet aircraft piloted by one Captain Voloshin “set out for a military task,” Markin said.

“Our jets were flying regularly,” Agapov said in his testimony. “When one returned, the pilot, Captain Voloshin, got out of the cockpit.” He added that, as Captain Voloshin walked away with the other pilots, Agapov heard him say: “That was the wrong plane.”

“Nearby was Flight Control Officer Dyakin, Captain Voloshin and two other pilots. Dyakin asked Voloshin: ‘What happened with the plane?’ He said, ‘It was in the wrong place at the wrong time.’”

bron: http://www.veteranstoday.com/2015/06/03/vt-was-right-again-mh17-and-the-undying-buk-scam/

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Erg erg erg..De wereld is rot..Waarom zou je het nog allemaal moeten geloven
.De vacinaties,zoetstof,9-11..bah..

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x