Mens en Dier

‘Prikjunkie’ De Jonge koopt alvast vaccins voor 2022 & 2023: ‘Er tekent zich een humanitaire ramp af’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid liet maandag weten extra Moderna-vaccins in te kopen. “Daarmee staan we klaar voor de – nader te bepalen – vaccinatiecampagne van 2022 en 2023. We kiezen voor zekerheid: goede vaccins die aan te passen zijn aan mutaties, voor diverse technologieën en betrouwbare leveranciers,” schreef hij op social media.

Het bericht zorgt voor gefronste wenkbrauwen. Zo reageert Forum voor Democratie: “Eerst maakte Hugo ons wijs dat vaccineren ‘de weg naar de vrijheid’ was. Toch vreemd dat we nu al worden klaargestoomd voor de ‘vaccinatiecampagne van 2022 en 2023’. Bijna alsof het kartel niet van plan is terug naar normaal te gaan…”

Hij is knotsknettergek

“Het ministerie van Volksgezondheid drukt alles erdoor, ook al heeft het met gezondheid of zorg niets van doen,” schrijft huisarts Els van Veen. “Er tekent zich een humanitaire ramp af. Alleen komend najaar al. Wat te doen met jonge mensen die vaccinatieschade oplopen? Jonge mannen met myocarditis? Jonge vrouwen zoals Lisette Verhoeven? Maar dat maakt het ministerie van Volksgezondheid niet uit? De prikken moeten erin? Hugo?”

Neuroloog Jan Bonte haalt op Twitter hard uit naar de coronaminister: “Hugo de Jonge is knotsknettergek. En vreselijk dom. Een stupid sitting duck voor Big Pharma. Die lachen zich nog dood. Zo’n sukkel hebben ze nog nooit gehad. Nauwelijks een lobbyist voor nodig.”

Genoeg schapen die deel willen nemen

Hij vraagt zich af of een derde prik (tweede booster) wel veilig is in verband met allergische reacties, effectief is en überhaupt nodig is. “We weten het allemaal niet. Maar Hugo de Jonge, de prikjunkie, heeft al voor twee volgende jaren ingeslagen. Het experiment is nog niet ten einde. Genoeg schapen die deel willen nemen. We gaan het zien,” aldus Bonte.

Deze maand werd het Janssen-vaccin op advies van de Gezondheidsraad geschrapt uit het vaccinatieprogramma vanwege een risico op ernstige bijwerkingen.

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door uw MSM.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

‘Prikjunkie’ De Jonge koopt alvast vaccins voor 2022!!
Waar doet ie dat van??? Juist , ons geld.Dat kan allemaal hier.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Een knotsknettergekke prikjunkie! Zo kun je onze zogenaamde minister van Volks(on)gezondheid wel noemen.
Wat zullen mensen die zich, om hun “vrijheid” terug te krijgen, hebben laten prikken met een gentechinjectie, zich bekocht voelen. Niks geen vrijheid, opsluiting van niet alleen lichaam, maar van hun geest.
Het meest belangrijke deel van een mens is, in mijn optiek, zijn geest (of ziel). Met het meedoen aan dit wereldwijde experiment geef je letterlijk je ziel in handen van de duivel. Ik kan er helaas niets anders van maken.
Dat is ook precies de reden dat mijn man en ik ons keihard zullen verzetten tegen elke vorm van dwang. Liever als vrij mens de dood dan een levende zombie worden.
TOCH is er wel wat hoop voor ons. Vanochtend kreeg ik een berichtje van Stop World Control. Dat stond vol met positieve berichten. En dat is nu precies nodig in deze donkere tijd. Achter de schermen wordt er keihard gewerkt om het grote kwaad aan te pakken.

Wappie
Wappie
1 jaar geleden

Wat een gestoorde Henkie Hugo als hij dit twee jaar geleden had gezegd had hij nu veilig in een inrichting gezeten Zou wel eens willen weten wat er dagelijks in zijn spuit zit coke met Hugo voor een gezond verstand Nou dat is ver te zoeken Word tijd dat dit soort gasten verwijderd worden zijn een gevaar voor mens dier en milieu ??de. ??regeren we zitten midden in het nest van de?????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

145
0
We lezen graag je reactie!x