Buitenaards

Aliens bezoeken de aarde al duizenden jaren. Ex-minister baart opzien in interview

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aliens bezoeken de aarde al duizenden jaren. Dat heeft de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer gezegd.

De ex-minister zei dat tenminste vier buitenaardse soorten de aarde al decennialang bezoeken en dat autoriteiten continu contact houden over buitenaardse wezens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“In 1961 vlogen ten zuiden van Rusland zo’n 50 UFO’s in formatie over Europa. Het Supreme Allied Command maakte zich grote zorgen en stond op het punt op de paniekknop te drukken,” zei hij in een interview met RT.

Tenminste vier

“De UFO’s keerden uiteindelijk om en verdwenen boven de Noordpool,” voegde hij toe.

Men heeft drie jaar onderzoek gedaan naar dit incident en kwam tot de conclusie dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken, aldus de oud-minister.

“De laatste decennia is er meer activiteit gemeld omdat we de atoombom hebben uitgevonden. Ze zijn bezorgd dat we er opnieuw gebruik van maken,” zei Hellyer.

Federatie

Hij legde uit dat er veel goedaardige buitenaardse soorten zijn, maar ook enkele kwaadaardige. Ze komen volgens hem uit verschillende sterrensystemen, waaronder de Plejaden.

“Er zijn ook buitenaardsen die uit Andromeda komen en er leven aliens op één van de manen van Saturnus,” zei hij.

“Ze hebben een federatie en eigen regels, en één daarvan is dat ze zich niet bemoeien met onze aangelegenheden tenzij ze worden uitgenodigd,” vervolgde hij.

Bedreiging

De buitenaardse bezoekers hebben het menselijk ras volgens hem gewaarschuwd dat onze beschaving de verkeerde kant opgaat en hij claimde ook dat de VS miljarden dollars investeert in black operations.

“Decennia geleden werden we gewaarschuwd door bezoekers van andere planeten,” zei hij. “Ze boden hulp, maar sommigen van ons zagen hen als een bedreiging en besloten eerste te schieten en daarna pas vragen te stellen.”

[Express]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
olivierp
olivierp
6 jaren geleden

alien zijn erg geinteresseerd in de aarde. dat mag op het eerst zicht vreemd lijken, maar wij zijn wel de enige die op een platte schijf ipv van een bol leven…. LoL

Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

“De buitenaardse bezoekers hebben het menselijk ras volgens hem gewaarschuwd dat onze beschaving de verkeerde kant opgaat en hij claimde ook dat de VS miljarden dollars investeert in black operations.”

Ik ben niet gewaarschuwd geweest door hen. En de vele miljarden mensen hier op aarde zijn ook niet gewaarschuwd geweest door de aliens. Hooguit een paar honderden of duizenden mensen blijkbaar verwittigd door de buitenaardsen. En vaak mensen van een al te weinig geloofwaardigheid.

Ik hoef niet eens gewaarschuwd worden door de aliens, ik zie het zo al dat de mensheid aan het knoeien is met zijn enige woonplaats in het universum: de Aarde.

Zou het niet beter zijn dat de buitenaardse bezoekers de mensheid officieel gaan waarschuwen over ons wangedrag tegenover de planeet en tegenover onze medemens? Waarom moet dat zo heimelijk gebeuren?

Hoe-dan-ook ze zullen zich niet bemoeien in onze doen en laten (waaronder ook de negatieve eigenschappen van ons mens-zijn: vernielzucht, wraakzucht, hebzucht en gemakzucht). Wij mensen zijn waarschijnlijk een gevaar voor hen.

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

en de volgende “ex”….. waar zijn ze als ze nog geïnstalleerd zijn als minister, luchtmacht commandant, astronaut. Dan moet je je uitspreken, dan maak je het verschil. Als ex zijnde is het ook mogelijk dat je gewoon op je voormalige werkgever schijt. Laat je ware gezicht is zien ook op een kwetsbare plek. Achteraf l*llen, is altijd makkelijk.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

We moeten de goede aliens vragen ons te helpen om onze wereld te redden.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x