Homepagina » Buitenaards » Aliens bezoeken de aarde al duizenden jaren. Ex-minister baart opzien in interview
Aliens bezoeken de aarde al duizenden jaren. Ex-minister baart opzien in interview

Aliens bezoeken de aarde al duizenden jaren. Ex-minister baart opzien in interview

Aliens bezoeken de aarde al duizenden jaren. Dat heeft de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer gezegd.

De ex-minister zei dat tenminste vier buitenaardse soorten de aarde al decennialang bezoeken en dat autoriteiten continu contact houden over buitenaardse wezens.

“In 1961 vlogen ten zuiden van Rusland zo’n 50 UFO’s in formatie over Europa. Het Supreme Allied Command maakte zich grote zorgen en stond op het punt op de paniekknop te drukken,” zei hij in een interview met RT.

Tenminste vier

“De UFO’s keerden uiteindelijk om en verdwenen boven de Noordpool,” voegde hij toe.

Men heeft drie jaar onderzoek gedaan naar dit incident en kwam tot de conclusie dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken, aldus de oud-minister.

“De laatste decennia is er meer activiteit gemeld omdat we de atoombom hebben uitgevonden. Ze zijn bezorgd dat we er opnieuw gebruik van maken,” zei Hellyer.

Federatie

Hij legde uit dat er veel goedaardige buitenaardse soorten zijn, maar ook enkele kwaadaardige. Ze komen volgens hem uit verschillende sterrensystemen, waaronder de Plejaden.

“Er zijn ook buitenaardsen die uit Andromeda komen en er leven aliens op één van de manen van Saturnus,” zei hij.

“Ze hebben een federatie en eigen regels, en één daarvan is dat ze zich niet bemoeien met onze aangelegenheden tenzij ze worden uitgenodigd,” vervolgde hij.

Bedreiging

De buitenaardse bezoekers hebben het menselijk ras volgens hem gewaarschuwd dat onze beschaving de verkeerde kant opgaat en hij claimde ook dat de VS miljarden dollars investeert in black operations.

“Decennia geleden werden we gewaarschuwd door bezoekers van andere planeten,” zei hij. “Ze boden hulp, maar sommigen van ons zagen hen als een bedreiging en besloten eerste te schieten en daarna pas vragen te stellen.”

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Maarten V schreef:

  “De buitenaardse bezoekers hebben het menselijk ras volgens hem gewaarschuwd dat onze beschaving de verkeerde kant opgaat en hij claimde ook dat de VS miljarden dollars investeert in black operations.”

  Ik ben niet gewaarschuwd geweest door hen. En de vele miljarden mensen hier op aarde zijn ook niet gewaarschuwd geweest door de aliens. Hooguit een paar honderden of duizenden mensen blijkbaar verwittigd door de buitenaardsen. En vaak mensen van een al te weinig geloofwaardigheid.

  Ik hoef niet eens gewaarschuwd worden door de aliens, ik zie het zo al dat de mensheid aan het knoeien is met zijn enige woonplaats in het universum: de Aarde.

  Zou het niet beter zijn dat de buitenaardse bezoekers de mensheid officieel gaan waarschuwen over ons wangedrag tegenover de planeet en tegenover onze medemens? Waarom moet dat zo heimelijk gebeuren?

  Hoe-dan-ook ze zullen zich niet bemoeien in onze doen en laten (waaronder ook de negatieve eigenschappen van ons mens-zijn: vernielzucht, wraakzucht, hebzucht en gemakzucht). Wij mensen zijn waarschijnlijk een gevaar voor hen.

  25 likes
 • Mike schreef:

  Positieve buitenaardsen bezoeken ons al duizenden jaren en ze zijn ook onder ons. Ben er inmiddels ook van overtuigd dat elke ziel op aarde al levens heeft gehad op andere planeten. We zijn het alleen vergeten omdat we zijn gegijzeld en afgeschermd van de rest van het universum. Voorafgaand aan het incarneren op aarde hebben wij etherische implantaten gekregen. Dat was een voorwaarde om hier te mogen komen.

  Sindsdien leven wij onder een “sluier” waardoor we nauwelijks telepatisch contact kunnen leggen met ons hoger zelf en andere zielen buiten de aarde. Het is slechts voor een enkeling weggelegd. De hooggevoelige kinderen die sinds de jaren ‘70 geboren worden kunnen dit in sommige gevallen wel. Ook deze kinderen worden net als wij bloot gesteld aan de toxische stoffen en exotische technologie waardoor het ook voor hen lastig is. Een zuiver dieet en veel nagezuiverd water kunnen daarbij zeker helpen (en natuurlijk oefening).

  Negatieve draco’s houden ons hier al zo’n 25.000 jaar in gijzeling onder aanvoering van de Chimera groep. Zij zijn enkele decennia geleden geinfiltreerd in organisaties zoals Boeing, Lockheed en ook in het van oorsprong positieve Amerikaanse ruimtevaartprogramma “Solar Warden”. Dit programma is ooit ontwikkeld om ons te beschermen tegen de draco’s. Maar onder valse voorwendselen wisten zij deze organisatie toch onder controle te krijgen en ze gebruiken het nu om de positieve volkeren op afstand te houden.

  De overwegend positieve volkeren zoals de Pleiadians hebben veel broeders en zusters op aarde. Er is hen alles aan gelegen om ons daarom te helpen en ook om de aarde te redden van totale destructie. Zij hebben samen met andere positieve volkeren verschillende landen benaderd om ook ruimtevaart programma’s te ontwikkelen in onze gezamenlijke strijd tegen de draco’s.

  Er zijn ook bases van Pleiadians op aarde aanwezig, zoals onder BoraBora in de stille oceaan. Putin en Trump schijnen ook door hen geholpen te worden.

  De Pleiadians zullen de eersten zijn waarmee wij openlijk contact gaan krijgen. Dit omdat zij het meeste op mensen lijken.

  11 likes
  • Maarten V schreef:

   Men zou zo een scifi- of fantasy verhaal kunnen schrijven met deze personages en onderwerpen die je hier neerschrijft. Hollywood gegarandeerd! 😉

   8 likes
   • Mike schreef:

    Ja nu je het zegt, deden ze dat maar eens.

    Hoewel, eigenlijk doen ze dat al ongeveer 60 jaar. Maar helaas zijn er nog steeds heel veel mensen die het vooral als sci-fi zien. Er is al best veel technologie in sci-fi films getoond die nu al realiteit is geworden. Ze zijn ons al aan het klaarstomen voor wat er op het programma staat.

    ‘Science-fiction’ hadden ze in veel gevallen ook ‘science-fact’ kunnen noemen.

    We worden ook al via films geconditioneerd om op termijn mee te gaan in de ruimte om tegen de ‘kwaadwillenden’ te strijden. Is het alleen wel de vraag wie dan eigenlijk de kwaadwillenden zijn en of de mensheid tegen die tijd al voldoende ontwaakt is om die vraag zelf te beantwoorden.

    Er zijn ook veel films waarin ze letterlijk naar draco/reptillians verwijzen, zoals They Live, V, Star Trek, Rosemary’s Baby, From Dusk Till Dawn, etc. (veel meer).

    Ook in allerlei oude legenden wordt verwezen naar Draco reptillians (zie hierogliefen in piramides en monumenten in Azie (ben naam even kwijt)). En ook in de bijbel wordt verwezen naar Pleiadians (zie Job 9:9, Amos 5:8, Revelation 1:16).

    Misschien ook wel interessant om vanuit dit “Draco/Reptillian”-idee naar de IS-strijders te kijken die vrijwel altijd in beeld zijn gebracht met volledige lichaamsbedekking. Om nog te zwijgen over hun gedrag, koppensnellen en opeten van rauwe organen. Kan dat niet echt rijmen met gestoord “menselijk” gedrag.

    Wist je ook dat Fox op 12 december 2008 een film de ruimte in heeft gezonden vanuit het Deep Space Communications Network in Cape Canaveral naar Alpha Centauri?

    Geen gewone film, maar een film waarin een buitenaardse soort op aarde komt om de mensheid uit te roeien omdat ze zogezegd ‘de aarde aan het vernietigen zijn en nooit zullen veranderen’. Waarom uitgerekend deze film “The Day the Earth Stood Still” en niet een iets lichter genre zoals “Lassie” of “Flipper” als een eerste poging om voorzichtig kennis te maken met ‘onbekenden’? Je zou bijna denken dat ze om hulptroepen hebben gevraagd. Zeg jij het maar, ik weet het niet… brrr

    4 likes
    • Maarten V schreef:

     Startrek en andere scifi-films zijn fictie. Geschreven door filmscenaristen en romanschrijvers. Niet door mensen met contacten met wezens uit een andere wereld dan de onze. Het heet verbeelding, creativiteit en entertainen (nou ja. Thrillers en horror dus om de spanning en avontuur te brengen aan de lezer of de bioscoopbezoeker zonder uit de zetel te hoeven gaan). Of wil je nu zeggen dat kunst en de verbeelding van film- en de schrijvers-gemeenschap allemaal in feite gecodeerde boodschappen zijn van buitenaardsen?

     Best wel een bizar idee van u lijkt me.

     Maar goed dan. Het is jou recht hierin te mogen geloven.
     Voor mij is fictie gewoon fictie. Een uitspatting van creativiteit en genialiteit dat wat de mens zo bijzonder uniek maakt. 🙂

     4 likes
     • Jer schreef:

      Dan ben jij waarschijnlijk nog niet goed genoeg geïnformeerd. Series en films waaronder Star Trek hadden al dergelijke technologieën die we vandaag de dag pas hebben en nu pas worden uitgevonden. Zo zag je in de original series van Star Trek maar ook in de film 2001 A Space Odyssey uit de jaren 60 dat ze al iPad/tablets hadden.

      En dergelijke technologieën waaronder ik zelf persoonlijk vind dat Star Trek de meest realistische series en films zijn in de film geschiedenis, die wat over de werkelijkheid zeggen en onze toekomst. Al deze technologieën bestaan al meer dan 60 jaar in de diepste geheimen wat bij de bevolking vandaan wordt gehouden en het gebruiken voor henzelf.

      9 likes
     • Mike schreef:

      Maarten:
      De realiteit gaat verder dan de films die wij tot nu toe gezien hebben.

      In Hollywood werken veel schrijvers die contacten hebben met insiders. Het zijn bovenal ook researchers. De scripts die men schrijft zijn gebaseerd op de realiteit en niet op basis van het betere “dikke duimenwerk”.

      Als je het niet wil geloven is dat eigenlijk alleen maar toe te juichen. Blijf sceptisch en doe je eigen research.

      1 likes
 • olivierp schreef:

  alien zijn erg geinteresseerd in de aarde. dat mag op het eerst zicht vreemd lijken, maar wij zijn wel de enige die op een platte schijf ipv van een bol leven…. LoL

  5 likes
  • droogtrommel schreef:

   Mooi, jij kan mij vast uitleggen hoe het kan dat vliegen van Amsterdam-Londen, net zolang duurt als andersom, dit terwijl de Aarde met 1035 kilometer p/u naar het oosten draait.

   4 likes
   • olivierr p schreef:

    @ droogtrommel,
    ik vrees dat ik jou dat inderdaad niet kan uitleggen… Dat ligt nietzozeer aan mij noch aan de fysica, maar meer aan jou. Je denkt wakker te zijn, maar je ontbreekt gewoon voldoende logisch inzicht om het te kunnen / willen begrijpen.

    @ alle anderen, ik vraag mij soms af wat droogtrommel en co denken: als ze een put graven, hoe diep moeten ze dan graven om door de platte schijf te geraken, en wat vinden ze dan ? en vallen ze er dan door en blijven ze vallen of zo ? toch grappig hé 🙂

    3 likes
    • vladi schreef:

     iets dieper als een dikke 12 km kilometer,verder komen we niet,wat is daar zo grappig aan?

     de dag dat je zult inzien dat je op veel fronten voorgelogen bent,zal je nog steeds lachen….domweg omdat je te geprogrammeerd bent.

     gedraag je een beetje trolletje.

     fff

     1 likes
   • Diederich schreef:

    Om precies dezelfde reden dat als jij nu opspringt je niet met een enorme klap tegen de muur aan de westzijde van de kamer vliegt. Denk even rustig na….
    Overigens is vliegen van Londen naar Amsterdam meestal iets korter – omdat je dan meestal wind mee hebt.

    3 likes
   • King of Light schreef:

    Droogtrommel
    Mooi, mag jij even uitleggen waarom ze de Maan in New Zealand op zijn kop fotograferen. Waarom de ISS in een golvend patroon boven de Aarde langs scheert.
    Veel succes.

    1 likes
 • Jaya schreef:

  We moeten de goede aliens vragen ons te helpen om onze wereld te redden.

  11 likes
 • Elles schreef:

  Dat is nieuws heeft Paul Hellyer jaren geleden al verteld

  1 likes
 • Jeff schreef:

  en de volgende “ex”….. waar zijn ze als ze nog geïnstalleerd zijn als minister, luchtmacht commandant, astronaut. Dan moet je je uitspreken, dan maak je het verschil. Als ex zijnde is het ook mogelijk dat je gewoon op je voormalige werkgever schijt. Laat je ware gezicht is zien ook op een kwetsbare plek. Achteraf l*llen, is altijd makkelijk.

  2 likes
 • marcelleke schreef:

  Ik ben blij dat er dan toch al “iemand” is die weet dat en goede maar ook stouteriken zijn …

  1 likes
  • maarten v schreef:

   En dan is nog de vraag wie de goeierikken en wie de stouterikken zijn.

   Het is meestal in perceptie van de persoon vanuit zijn perspectief. Vanuit zijn opvoeding, culturele achtergrond en zijn ego dat beoordeelt of onder druk van een groter ego wat goed of slecht is. Buitenaardse wezens verschillen hier, volgens mij, niet veel in.

   1 likes
 • eindhoven schreef:

  ik heb zelf voor de cia gewerkt als militair,als nederlandse militair,ze zoeken iemand met iets aparts aan capiteiten, en kan je vertellen dat ze op zijn minst 1 miljard jaar voorlopen en deze planeet al miljoenen jaren bezoeken,eens een planeet van alleen dieren en dat ze iets verandert hebben aan apen om intelligent te maken en aanpassing aan deze planeet,maar dat ze er spijt van hebben en deze planeet in de gaten hebben.vandaar dat we nog beharing hebben.

  1 likes
 • Crionics schreef:

  @Droogtrommel…

  Als jij in een 80 km/u rijdende trein opspringt dan schiet die trein toch ook niet onder je door. Als jij in een auto rijdt met 100 km/u en er vliegt een mug van achter in de auto naar voren dan vliegt die mug toch ook niet 102 km/u…. toch???

  1 likes
 • Toon schreef:

  Lees boek:
  Prioriteiten voor een planetaire transformatie
  Schrijver: Gerard Aartsen

  0 likes
 • Dries schreef:

  Ja, die mug vliegt t.o.z van de weg wel 102 km/u Waar jij op doelt gaat pas in op met de lichtsnelheid. Althans volgens Einstein.

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >