Mens en Dier

D66 beticht Van Meijeren van verspreiden ‘complottheorieën’, kijk hier naar zijn reactie

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Onschuldige kinderen worden in Nederland in georganiseerd verband vastgebonden, verkracht en op de meest wrede wijze gemarteld, door in een rituele setting te worden onderworpen aan elektroshocks, wurging, genitale verminking en andere ronduit beestachtige behandelingen.

Het is puur satanisch, het is pure kwaadaardigheid en het is zelfs zo walgelijk dat veel mensen eigenlijk niet kunnen of willen geloven dat zoiets überhaupt bestaat, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren woensdag in de Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De netwerken die zich hieraan schuldig maken, zouden onder andere bestaan uit machtige personen die zich in hoge kringen begeven: advocaten, rechters, politici, topmannen uit het bedrijfsleven en ook hooggeplaatste ambtenaren, waaronder afkomstig uit kringen binnen en rondom het ministerie van Justitie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gedoemd om te mislukken

De regering stemde in met een onderzoek naar dit fenomeen, maar dat zou dan uitgevoerd worden door onder andere ambtenaren van nota bene het ministerie van Justitie. Dit leidde tot grote verontwaardiging en wantrouwen bij de slachtoffers.

Oud-minister Grapperhaus benoemde Jan Hendriks tot voorzitter van de commissie die het onderzoek uitvoerde. Hendriks pleitte in 2015 in Trouw voor het beschikbaar stellen van gemanipuleerde kinderporno aan pedofielen.

De slachtoffers hebben daarom op grote schaal afgezien van deelname aan het onderzoek. Dat hele onderzoek was op voorhand al gedoemd om te mislukken, benadrukte Van Meijeren.

Geen reactie

Van Meijeren werd door D66-Kamerlid Marijke Synhaeve beschuldigd van het verspreiden van complottheorieën. Die zogenaamde ‘complottheorieën’ worden ondersteund door forensisch bewijs, bracht hij daar tegenin.

Hij voegde toe dat de slachtoffers ook Synhaeve hebben benaderd, maar geen reactie hebben gekregen. “Dat is wat de slachtoffers heel erg schoffeert.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
4 maanden geleden

Ik hoop dat Synhave geen kinderen heeft, zeker geen kinderen met deze trauma’s. Want wat zegt ze dan? Demoniseert ze haar kinderen dan net zoals ze nu Gideon demoniseert? En weer D66!!!!!!!!!

politiek profeet
politiek profeet
4 maanden geleden

Demonen 66 zit er goor vuistdiep zelf in…alle reacties vanuit die hoek is goor, het zijn juist diegenen die lekker met hun kindjes aan de lentekriebels meedoen…lekker pijpen als je 4 jaar bent en opa geniet van linkse huize….goor /goor/ en gewoonweg GOOR.

Duitinhetzakje
Duitinhetzakje
4 maanden geleden

Het is een feit dat alle “complottheorien” tot nu toe zijn uitgekomen. Dat is blijkbaar een doorn in het oog van D66.

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Je ziet aan die D66 kop dat het ze totaal niet interesseert, D66 de pedofielenpartij zou bij wet verboden moeten worden. Zij halen te pas en onpas het complotdenken uit de kast om iemand in het verdomhoekje te duwen. Ik walg zo langzamerhand van die onkundige D66 lapzwansen, en vraag mij werkelijk af waar deze figuren op geselecteerd worden, dat zal niet op hun kennis zijn. Wat ik zie en hoort is die kennis totaal niet aanwezig…Zielige figuren.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x