Buitenland

President Zelensky is niet wie je denkt dat hij is

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Wat vrijwel niemand weet is dat de Oekraïense president Zelensky gesteund wordt door schimmige miljardairs die aan niemand verantwoording afleggen.

Zelensky wordt door de mainstreammedia afgeschilderd als nobel, onbaatzuchtig, moedig en zelfs elegant. Woke-acteurs en oorlogshitsende politici zien hem als een held. Hij is de nieuwe Winston Churchill. Maar wat schuilt er achter?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zelensky werd niet zomaar president van Oekraïne, maar kreeg hulp. Wat de mainstreammedia je niet vertellen, is waar die hulp vandaan kwam. Ihor Kolomoisky, één van de rijkste zakenmannen van Oekraïne. Hij wordt ook wel één van de beruchtste gangsters van Oekraïne genoemd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote show

Kolomoisky wordt ervan beschuldigd miljarden te hebben verduisterd en huurmoordenaars in te zetten tegen zijn rivalen. Amerikaanse overheidsfunctionarissen stellen dat hij ook de geestelijk vader en financier van het neonazistische Azovbataljon is.

“Oekraïne wordt gerund door de Deep State, het leger in Washington, de mensen die oorlog willen en ervan profiteren, het militair-industrieel complex in de Verenigde Staten,” zei de Oekraïense oud-diplomaat Andrii Telizjenko in gesprek met de Amerikaanse journalist Ben Swann.

“Zelensky is een marionet in deze grote show,” benadrukte Telizjenko.

Touwtjes

Onder Zelensky kwam de Russische taal in Oekraïne onder vuur te liggen, evenals de orthodoxe kerk. Alternatieve media zijn verboden en datzelfde geldt voor oppositiepartijen.

De president heeft honderdduizenden Oekraïners de dood ingejaagd. “Oekraïne verandert in een land van weduwen en wezen,” zei staatssenator Richard Black tegen Swann.

Zelensky doet wat hem opgedragen wordt en dat betekent dat iemand anders aan de touwtjes trekt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 206 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nu even niet!
Nu even niet!
1 maand geleden

De man, wiens naam ik niet noem, zal vast wel goed slapen.

Er moet een einde komen aan deze vreselijke oorlog. Hie gaan we dat nou doen met zulke leiders die “ons” gewoon recht in onze bek uitlachen.

Ik hoop op karma.

jan
jan
1 maand geleden

Dat was mij al volkomen duidelijk dat Snuivelensky een puppet is.

Marius
Marius
1 maand geleden

What’s new 4 us.
Maarja, deepstate is natuurlijk complottheorie denken. De mainstream media & mam, de enige echte waarheid. Vraag het maar aan het ministerie van de Waarheid, neem je spuitjes en slaap lekker, waarom zou je ontwaken?

Annette
Annette
1 maand geleden

En WAT is dus de conclusie van dit verhaal? Zelensky is dus een USEFUL IDIOT of niets anders dan een PUPPET ON A STRING.

De volgende conclusie is: Als de hele mainstream media jou vertelt, dat Zelensky een held, een nobel mens en wat dan ook is, dan doe je niets anders dan het hele verhaal 180 graden draaien en DAN heb je de waarheid te pakken.

Ihor Kolomoisky, één van de rijkste zakenmannen in de Oekraïne, is natuurlijk niet zomaar zo rijk geworden. Daar heeft hij vast en zeker geen schone handen bij gehouden. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor hem. Zo zullen er velen overal op de wereld zijn.

In ieder geval kunnen wij hem dus zien als één van de “poppenspelers”, die die nare clown van een Zelensky aan het spelen houdt.

Het is precies zoals het hier beschreven wordt: Het grote kwaad zit hem in de Deep State, die er alle belang bij heeft om nieuwe oorlogen te starten en daarnaast de al bestaande oorlogen te blijven pushen.

Zelensky vaart er ondertussen financieel wel bij. Hij hoeft zelf niet naar het slagveld, maar laat dat over aan de inwoners van de Oekraïne zelf. Of die inwoners dat nu zelf willen of niet. Zelf denk ik, dat NIEMAND dat wil. Of je moet een doodswens hebben.

Ondertussen heb ik begrepen, dat er OOK al vele soldaten van buiten de Oekraïne, in NAVO-verband, daar aan het vechten zijn.

Het is niet voor niets, dat hier in Nederland de 17-jarigen EN alle jongeren die dit jaar 17 worden, een brief over de dienstplicht hebben ontvangen.

Wat daar de bedoeling van is, lijkt mij overduidelijk.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x