Buitenland

Echoscopist ziet enorme toename hartproblemen, miskramen en beroertes: ‘Dit moet worden onderzocht’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Echoscopist Heather ziet veel mensen met ernstige hartproblemen binnenkomen nadat ze zijn gevaccineerd tegen corona. Ze ziet ook een enorme toename van het aantal miskramen en denkt dat het vaccin de boosdoener is. Heather werkt in de buurt van een legerbasis en zegt dat veel soldaten last hebben van bloedproppen.

Er doen zich veel gevallen van myocarditis en pericarditis voor, maar de meeste mensen weten niet dat deze aandoeningen veroorzaakt kunnen worden door het vaccin, zei ze in de Stew Peters Show. Het gevolg is dat veel gevallen niet worden gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ongewone, abnormale bloedproppen

Er was een vrouw die negen tot 11 dagen na het vaccin bewusteloos werd aangetroffen door haar dochter. Ook kwam er een gevaccineerde soldaat binnen met een verstopte nierslagader.

Heather ziet verder ongewone, abnormale bloedproppen en een enorme toename van het aantal beroertes. “Dit moet nader worden onderzocht,” zei ze.

Cognitieve dissonantie

Er is volgens haar sprake van cognitieve dissonantie: artsen willen niet toegeven dat de aandoeningen worden veroorzaakt door het coronavaccin. Ze denkt dat dit vaccin is ontwikkeld met het doel om mensen te beschadigen.

De klokkenluider zei dat ze de prik niet neemt en van baan gaat wisselen om eraan te ontkomen.

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

In een totalitaire staat wordt helemaal niets onderzocht.
Een totalitaire staat tart positieve wetten, toch volgt de totalitaire staat de wetten op. Als een totalitaire staat de positieve wetten naast zich neerlegt dan is het voor het hogere doel. Anders had het hogere doel niet kunnen worden bereikt.
Daar waar positieve wetten bedoeld zijn voor stabilisatie, gaat in een totalitaire staat deze wetgeving mee met de beweging.

In een totalitaire staat wordt de mens geoptimaliseerd. Dat lukt niet met positieve wetgeving die relatief statisch is. Daarom moet deze meebewegen.
De wetgeving is of aangepast of wordt genegeerd.
Daarom wordt er helemaal niets onderzocht.

Hannah Arendt – Totalitarisme

Annette
Annette
2 jaren geleden

Heather, je bent een kanjer, dat je nog nét voordat je van baan verandert, je bevindingen wilt delen met DIE mensen, die wél interesse hebben in alles wat met die “vaccins” te maken heeft.
Jij praat erover, dat artsen en verpleegkundigen niet WETEN dat al die verschrikkingen die ontstaan bij gevaccineerde mensen, veroorzaakt worden door die prikken.
Ik denk dat jij daarin een beetje naïef bent. Volgens mij weten heel veel artsen en verpleegkundigen wel degelijk wat er allemaal gebeurt.
Als wij “leken” het wel allemaal zien, dan zullen mensen die toch geneeskunde hebben geleerd, het zeker wel weten.
Maar dat komt natuurlijk voor de meesten niet in hun kraam te pas. Dat zou veel te veel gedoe geven en misschien zelfs baanverlies. Dat moet je toch niet willen met z’n allen?
Nee…. die cognitieve dissonantie vind je voornamelijk bij de mensen, die ALLES geloven wat artsen, politici, de verkeerde wetenschappers en niet te vergeten de vreselijke liegende MSM verkondigen.
DAT zijn de grootste veroorzakers van deze ramp.

Kmv
Kmv
2 jaren geleden

Ze zullen als bezetenen door blijven gaan.

Gratje
Gratje
2 jaren geleden

Tsja… dat moet onderzocht worden… dat roepen wij al zo lang….

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x