Gezondheid

Aluminium in vaccins is de enige oorzaak van de autisme-epidemie. Dit weten we na 5 jaar medisch onderzoek

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer kinderen krijgen de diagnose autisme. In 2014 was ongeveer vijf procent van de Amerikaanse 8-jarige jongens autistisch. Als dit zo door blijft gaan, zal tegen 2025 de helft van alle kinderen autisme hebben, aldus Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology.

Na vijf jaar medisch onderzoek kunnen we tot de conclusie komen dat aluminium hulpstoffen in vaccins de enige oorzaak zijn van de autisme-epidemie, stelt dr. Jeffrey Dach.

Hij wijst op het onderzoek van dr. Christopher Exley, die extreem hoge concentraties aluminium aantrof in de hersenen van autistische kinderen.

Aangenomen

Op de plek waar het vaccin wordt toegediend, wordt aluminium via macrofagen naar het brein vervoerd, waar het een immuun- en ontstekingsreactie veroorzaakt. Die reactie leidt vervolgens tot de vele symptomen van autisme.

De autoriteiten houden ons voor dat vaccins veilig zijn. Er zijn echter geen geschikte studies die laten zien dat aluminium hulpstoffen in vaccins veilig zijn, aldus dr. Dach.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft altijd aangenomen dat ze veilig zijn, voegt hij toe.

Oók in de placebo’s

Bij de beschikbare onderzoeken zijn aluminium hulpstoffen óók in de placebo’s verwerkt, merkt Dach op.

De helft van de proefpersonen kreeg een vaccin en de andere helft een placebo, allebei met aluminium hulpstof.

Auto-immuunziektes

Een placebo moet suikerwater bevatten, geen toxische aluminium hulpstof, klinkt het.

De Israëlische arts Yehuda Shoenfeld schreef vorig jaar in het Israeli Medical Association Journal dat hulpstoffen in vaccins in bepaalde gevallen kunnen leiden tot auto-immuunziektes en andere aandoeningen.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[GreenMedInfo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
3 jaren geleden

zoek maar eens op…in het periodiek systeem…
en ook via de homeopathie, bijvoorbeeld Jan Scholte…en lees wat aluminium doet!
dan is t je duidelijk….
er zijn hom. middelen die het uitwerken kunnen bevorderen….plus het gebruik van chlorella/spirulina en koreander en………….CBD!
absolutely!!

namaste

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Vaccinatie is een zeer sluw plan en maakt zeker deel uit van het veel grotere plan om mensen uit hun kracht te houden. Het is tevens een sluwe manier om toegang te krijgen tot nagenoeg ieders lichaam.
De schade die ontstaat zal sowieso meerdere generaties doorgegeven worden ook al zouden we er nu acuut mee stoppen, wat nooit gebeurt omdat mensen zich in grote getale hebben laten inprenten met de leugen dat dit een noodzakelijk kwaad zou zijn.

William
William
3 jaren geleden

De chemtrails bestaan uit overwegend aluminium.. verzwakt ook het imuunsysteem en niet alleen van de mens. De naaldbomen vooral sparren worden aangevallen door een boomschors tor, deze heeft vrij spel omdat de boom zijn wapen tegen deze insekten nl hars niet meer optimaal kan gebruiken om de tor te doden.. duizenden bomen gaan er aan.. en maar rotzooi spuiten uit de vliegtuigen. Dus niet allen de vaccinatie maar ook nog via de lucht.. straks allemaal Alzheimer.. dat is pas uitdunnen van de natuur en de mensheid..

formidabele
formidabele
3 jaren geleden

Niet alleen kinderen, ook ouderen hebben hieronder nadelige invloeden, door de Al-verbindingen gaan de hersenen eerder over tot dementeringsprocessen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x