Homepagina » Gezondheid » Aluminium in vaccins is de enige oorzaak van de autisme-epidemie. Dit weten we na 5 jaar medisch onderzoek
Aluminium in vaccins is de enige oorzaak van de autisme-epidemie. Dit weten we na 5 jaar medisch onderzoek

Aluminium in vaccins is de enige oorzaak van de autisme-epidemie. Dit weten we na 5 jaar medisch onderzoek

Steeds meer kinderen krijgen de diagnose autisme. In 2014 was ongeveer vijf procent van de Amerikaanse 8-jarige jongens autistisch. Als dit zo door blijft gaan, zal tegen 2025 de helft van alle kinderen autisme hebben, aldus Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology.

Na vijf jaar medisch onderzoek kunnen we tot de conclusie komen dat aluminium hulpstoffen in vaccins de enige oorzaak zijn van de autisme-epidemie, stelt dr. Jeffrey Dach.

Hij wijst op het onderzoek van dr. Christopher Exley, die extreem hoge concentraties aluminium aantrof in de hersenen van autistische kinderen.

Aangenomen

Op de plek waar het vaccin wordt toegediend, wordt aluminium via macrofagen naar het brein vervoerd, waar het een immuun- en ontstekingsreactie veroorzaakt. Die reactie leidt vervolgens tot de vele symptomen van autisme.

De autoriteiten houden ons voor dat vaccins veilig zijn. Er zijn echter geen geschikte studies die laten zien dat aluminium hulpstoffen in vaccins veilig zijn, aldus dr. Dach.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft altijd aangenomen dat ze veilig zijn, voegt hij toe.

Oók in de placebo’s

Bij de beschikbare onderzoeken zijn aluminium hulpstoffen óók in de placebo’s verwerkt, merkt Dach op.

De helft van de proefpersonen kreeg een vaccin en de andere helft een placebo, allebei met aluminium hulpstof.

Auto-immuunziektes

Een placebo moet suikerwater bevatten, geen toxische aluminium hulpstof, klinkt het.

De Israëlische arts Yehuda Shoenfeld schreef vorig jaar in het Israeli Medical Association Journal dat hulpstoffen in vaccins in bepaalde gevallen kunnen leiden tot auto-immuunziektes en andere aandoeningen.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[GreenMedInfo]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. De chemtrails bestaan uit overwegend aluminium.. verzwakt ook het imuunsysteem en niet alleen van de mens. De naaldbomen vooral sparren worden aangevallen door een boomschors tor, deze heeft vrij spel omdat de boom zijn wapen tegen deze insekten nl hars niet meer optimaal kan gebruiken om de tor te doden.. duizenden bomen gaan er aan.. en maar rotzooi spuiten uit de vliegtuigen. Dus niet allen de vaccinatie maar ook nog via de lucht.. straks allemaal Alzheimer.. dat is pas uitdunnen van de natuur en de mensheid..

  16 likes
  • En dan proberen ze ook nog de normale mensen (dus niet de psychopathische elite) de schuld van klimaatverandering aan te praten, terwijl er ondertussen rustig verder wordt gespoten met chemtrails en dat hele CO2 verhaal van de mainstream media propaganda leugens zijn.

   15 likes
  • Dus enerzijds is aluminium in vaccinaties gevaarlijk omdat het zogenaamd “direct in de bloedbaan” wordt ingespoten (wat niet waar is), en anderzijds is het toch voldoende om een beetje aluminium 10 km hoog in de lucht te verstrooien zodat mensen op de grond daar een pietsie van inademen?
   Terwijl ze via het voedsel al dagelijks 5-10 mg naar binnen krijgen?

   Dat kan niet allebei waar zijn.

   9 likes
  • Chlorella ontgift!

   5 likes
 2. Als ik toen geweten had wat ik nu weet over vaccinaties, had ik ze NOOIT laten inenten!!

  22 likes
  • zoek en klass.homeopaath en laat je kinderen ondersteunen met middelen die dat uit kunnen werken!

   vr gr Densie

   7 likes
   • Toen de tweeling ongeveer 20 jaar was heb ik het PDDnos kind bij homeopaat laten ontstoren. CEASE THERAPIE. En beide kinderen laten ontstoren door BIOPHOTONEN THERAPIE. Het heeft wel iets opgeleverd maar de schade was al te lang geleden toegebracht.
    Het moet íemand toch opvallen dat meer dan 25 jaar geleden autisme nauwelijks voorkwam?

    8 likes
 3. zoek maar eens op…in het periodiek systeem…
  en ook via de homeopathie, bijvoorbeeld Jan Scholte…en lees wat aluminium doet!
  dan is t je duidelijk….
  er zijn hom. middelen die het uitwerken kunnen bevorderen….plus het gebruik van chlorella/spirulina en koreander en………….CBD!
  absolutely!!

  namaste

  18 likes
  • Oudste kind alleen dktp en bmr gehad. Niet autistisch. Was ook 4 kg bij geboorte.
   Daarna tweeling. Een daarvan pdd-nos en andere adhd. Tweeling heeft ook meningokokken vacc.gehad. tweeling was 2.5 kg bij geboorte.

   Doe met deze mededeling je voordeel!

   8 likes
 4. Vaccinatie is een zeer sluw plan en maakt zeker deel uit van het veel grotere plan om mensen uit hun kracht te houden. Het is tevens een sluwe manier om toegang te krijgen tot nagenoeg ieders lichaam.
  De schade die ontstaat zal sowieso meerdere generaties doorgegeven worden ook al zouden we er nu acuut mee stoppen, wat nooit gebeurt omdat mensen zich in grote getale hebben laten inprenten met de leugen dat dit een noodzakelijk kwaad zou zijn.

  21 likes
 5. Niet alleen kinderen, ook ouderen hebben hieronder nadelige invloeden, door de Al-verbindingen gaan de hersenen eerder over tot dementeringsprocessen?

  8 likes
 6. Oudste kind alleen dktp en bmr gehad. Niet autistisch. Was ook 4 kg bij geboorte.
  Daarna tweeling. Een daarvan pdd-nos en andere adhd. Tweeling heeft ook meningokokken vacc.gehad. tweeling was 2.5 kg bij geboorte.

  Doe met deze mededeling je voordeel!

  5 likes
 7. Dit is wel een rare zin:
  “Op de plek waar het vaccin wordt toegediend, wordt aluminium via macrofagen naar het brein vervoerd,”

  2 likes
  • Goed gezien @ Dolex…..
   Macrofagen zijn een onderdeel van je immuun systeem, het zit in je hele lichaam, zij ruimen juist de indringers op…
   Maar aan de andere kant helpen ze bij de prikkel overdracht van het cardio systeem , het heeft dus vele functie’s..
   Door probiotica te nemen, zorg je ervoor dat er flink van die fagen aanwezig zijn in je immuunsysteem …….
   Soms weet ik niet wat te denken van dit soort onderzoeken, zelfs als je gaat Googlen kom je meer aan de weet….

   3 likes
 8. De Baby na het geboorte heeft minimaal 2 maanden nodig om de bloed zuiveren en de cellen en groeihormonen verder ontwikkelen.
  Dit kan alleen optimaal opvoeren in slaapstand. Daarom zie je baby bijna dag en nacht slapen in de eerst 3 maanden.
  Wanneer in de zwangerschap en na het geboorte vruchtwater en/of afvalstoffen in de bloed achtergelaten dan heeft de baby meer tijd nodig om dit te uitvoeren. Soms met koorts of geelzucht in het lichaam.
  Op dit moment vind je hepatitis A of B in de bloed. Vaak is het lichaam in staat om dit te verwerken met de LEVER functie met of zonder medicatie.
  Tussen de 3e maand en 12e maand is de baby rijp en in staat om de Waterpokken te krijgen om de stamcellen omgezet in antistoffen tegen de weersomstandigheden o.a. Vochtverdeling. Dit proces heeft maar een lichte koorts nodig met diverse factoren om dit te voltooien.

  De vaccinaties programma heeft de ontwikkeling van het kind min of meer verstoort.
  Vaccinatieschema Rijksvaccinatieprogramma
  Leeftijd Vaccinatie 1 Vaccinatie 2
  6 – 9 weken DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
  3 maanden DKTP-Hib-HepB
  4 maanden DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
  11 maanden DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
  14 maanden BMR Meningokokken ACWY
  4 jaar DKTP
  9 jaar DTP BMR
  Meisjes van 12 jaar HPV HPV

  De eerste 3 maanden is voor cellen ontwikkeling en bloed zuiveren.
  De vaccins voor
  6 – 9 weken DKTP-Hib-HepB Pneumokokken
  3 maanden DKTP-Hib-HepB
  heeft de natuur proces in de mailing genomen dat de kind geen goede Waterpokken krijgt of later dan 1 jaar krijgt. Zo zie je heel veel kinderen die lijdt aan eczeem en allergie voor de rest van hun leven.

  0 likes
  • Heb op baby gepast die erge exceem had. Van huisarts kreeg ze hormoonzalf en vaseline…
   Ik heb toen BIOPHOTONENTHERAPIE geadviseerd.
   Kindje na 1 week helemaal schoon. Na een volgende vaccinatie kreeg ze heel even lichtjes exceemklachten. En dat ging weer voorbij.

   1 likes
 9. Even over autisme in verband met vaccineren:

  -In de ‘autisme wereld’, wordt er vaak met veel weerstand en stelligheid gezegd dat autisme niet door vaccineren komt. Sterker nog, als je hier anders over denkt zijn er veel ouders die zich aangevallen voelen (maar het was hun onwetendheid toch?) en de mensen met een diagnose voelen zich in hun identiteit geschaad.

  Maar:

  -Autisme is veel minder vaak genetisch bepaalt als eerder werd gedacht, zelfs de wetenschap (voor wat het waard is…) onderkent dit. Krijgt een kind de diagnose, dan is nu mensen bekend geraakt zijn met autisme, het snel mogelijk, dat ook broertjes, tegenwoordig steeds vaker de zusjes en vaders ook gaan nadenken over hun moeilijkheden in hun leven. Maar het toch vrij normaal dat kinderen op hun ouders lijken qua karakter? Dit kan heel makkelijk omslaan in een diagnose.

  -Niet iedereen die ingeënt is krijgt autisme… Dit heeft met twee dingen te maken: ten eerste is er een mogelijkheid (jawel want heel veel weten we niet zeker) dat inentingen autisme als het ware aan kunnen wakkeren, als de omstandigheden er naar zijn. Geen mens is namelijk hetzelfde en de één is gevoeliger als de ander. Ten tweede, de term autisme omvat een enorme groep gediagnosticeerden. De duidelijkste gevallen zijn zwaar autistische (geworden?) daar waar er ook hele milde gevallen zijn, die eerder onder de niet aangeboren versie(!) vallen, namelijk de zoegenoemde autistiforme variant, die steeds minder vaak voorkomt. Want diagnoses schuiven op. Wetenschap staat ook niet stil overigens, wat eerst bewezen was kan jaren later weerlegt zijn en achterhaald.

  1 likes
  • ja, ook ene goeie Louise!
   Paardestaartthee (equisetum huppelepup) , toevoegen aan gewone thee, elke dag!
   oh ja, arvense
   In de omgeving te vinden en te oogsten, wie weten dat?

   love to you

   namaste

   0 likes
 10. Aluminium in vaccins is NIET de enige oorzaak van de autisme-epidemie.
  Logica: Bijna 90% van de bevolking hebben de vaccinaties ingeënt. Dan zullen 90% van de bevolking autisme worden en de andere 10% niet. In de praktijk is het andersom dat ongeveer 10% van de bevolking autisme zijn.

  Vaccins zijn veilig getest, maar in de laboratorium. Het kind/baby is niet opgesloten in het huis. Zij kunnen naar buiten met allerlei omstandigheden.

  Vaccins en kanker onderzoek in vitro hebben een grote verschil in werkelijkheid.
  De muis heeft GEEN kanker, Zij spuiten de kankercellen in het lichaam in de muis. Daar wordt de medicijn en vaccins getest. Het lichaam van een patiënt heeft de kanker gemaakt. NIET door de spuit. Daarom is 100 jaar lang geen succes bij kanker en ziektes evolutie.

  Autisme is niet aangeboren.
  Vanaf de 3e maand na het geboorte is het kind kans op Autisme wiens geen verstand van KOORTS en KINDERZIEKTES.

  Niet alleen voor autisme, ook voor allerlei ziektes o.a. ADHD. Een verstoring van de temperatuur regelaar dat de warmte constant stijgt naar het hoofd.

  0 likes
 11. De volgorde van Koorts en Kinderziektes zijn heel belangrijk voor het ontwikkeling van het kind.
  De groeihormonen en tanden hebben ook een verband met de kinderziektes.

  https://www.gezondheidsplein.nl/dossiers/doorkomende-tandjes-bij-baby-s/in-welke-volgorde-komen-tandjes-en-kiezen-bij-je-baby-door/item43411
  Meestal komen de tanden en kiezen wel in een vaste volgorde bij baby’s door. In de regel komen als eerste de snijtanden door, gevolgd door de kiezen en hoektanden. Hieronder volgt een globaal overzicht van wanneer welke babytandjes doorkomen:

  Tussen de 5 en 8 maanden: het doorkomen van twee snijtanden aan de onderzijde.
  Rond de 8 maanden: het doorkomen van twee snijtanden aan de bovenzijde.
  Tussen de 8 en 12 maanden: het doorkomen van twee hoeksnijtanden aan de bovenzijde.
  Tussen de 10 en 12 maanden: het doorkomen van twee hoeksnijtanden aan de onderzijde.
  Tussen de 14 en 20 maanden: het doorkomen van de eerste vier kiezen, zowel onder als boven.
  Tussen de 18 en 24 maanden: het doorkomen van de vier hoektanden, zowel onder als boven.
  Tussen de 24 en 30 maanden: het doorkomen van nog eens vier kiezen, zowel onder als boven.

  De ogen ontwikkeling en de tanden wisseling hebben ook een verband met de kinderziektes.
  De hamvraag waarom zijn de jongeren tegenwoordig slecht zien en slechte gebit na het 12e jaar. De antwoord vind je bij de verstoring kinderziektes.

  Je kan geen waterpokken-virus vinden bij een kind. ook geen varicella zoster virus.
  Waterpokken komt het uit vanuit de STAMCELLEN. Dit gaat met een licht koorts de stamcellen vanuit de beenmerg omgezet in een antistof door het hele lichaam. De vocht in de blaas zijn antistoffen die moet paar dagen ingeplant in de huiden. Degene de hele proces van waterpokken verstoort dan krijg je hierna pas de waterpokken -virus en varicella zoster virus.

  Waterpokken is bedoeld voor een kind tussen de 3e maand en de 12e maand samen met de volgorde van de melk tand ontwikkeling. De andere bedoeling is het kind/baby kan lopen/kruipen na 12e maand naar de buitenwereld met allerlei weersomstandigheden.
  De beste waterpokken tijd tussen 3e maand en de 12e maand omdat de baby kan niet lopen/kruipen/rennen, ook niet in staat de blaasje kapot maken en netjes slapen BINNEN het huis.

  Hoe noemt je Waterpokken in België?

  0 likes
  • In België noemt men windpokken.
   Windpokken = Waterpokken.
   Hier zit wel een verschil in de uitvoering.
   Wind en water.
   Eerst door de effect van wind daarna wordt de vocht(water) in de blaasjes waar de antistoffen inzit, omgezet in immuunsysteem tegen alle vocht en droogheid.

   Alle 4 kinderziektes wordt opgewekt door wind. Degene geneeskunde studeren zonder kennis van WIND kan je in het hele leven de oorzaak van kanker en chronische ziektes niet vinden idd de oplossing.
   Wind draait alle ziektes en kanker heen.

   De eerste geluid van de baby direct na het geboorte is niet huilen. Maar de opening van de longkleppen. Hier gaat een verbinding tussen de wind(buitenlucht/zuurstof) en de longen die later een long-energie vormt later verbindt met de andere 4 energievelden.
   Zogenaamde Long-Hart-Nier-Lever-Milt

   https://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/kind/wist-jij-dit-al-over-waterpokken-windpokken/item67782
   Waterpokken komt vooral voor in de winter
   Het meest vatbaar voor waterpokken ben je in de winter. Je wordt dan vaak eerst een beetje verkouden, waarna langzaam blaasjes en rode plekjes op het lichaam ontstaan.

   De 1e 3 maanden na het geboorte is de cellen ontwikkeling en bloed zuivering.
   De 2e kwartaal is de organen voorbereiding om de waterpokken opwekken tot een antistoffen.

   Waterpokken komt vooral voor in de winter. Maar de bedoeling van waterpokken is voor de de andere seizoen Lente die vochtig en droogheid bij weersverandering.

   De MILT gaat samen met de andere 4 organen de waterpokken door hele lichaam uitvoeren.

   Na 6e maand is waterpokken rijp rijp te komen met een lichte koorts en wind.

   Degene geen verstand van de uitbraak van Waterpokken is vanaf dit moment kans op AUTISME.
   Waarom?

   0 likes
   • Een baby wiens 6 maand oud, gezond geboren in China.
    Een angst aanval daarna een HOGE KOORTS constateert. De koorts verlagende middel tegen de hoge koorts.
    Een diagnose AUTISME met oogafwijking, tandafwijking en vertraagde schildklier, bloedarm , maar wel een super gave in zijn hersenen ontwikkeld.

    Chinese rain man.super brain.ZhouWei
    https://www.youtube.com/watch?v=hQz0D5YXQZo

    https://www.scientias.nl/autist-ziet-dubbel-zo-snel-beweging/

    https://www.deknipoogjes.nl/afwijkingen/oogheelkundige-afwijkingen/autisme/

    0 likes
    • Waarom een lichte koorts zomaar verandert in een hoge koorts?
     Waarom is de ene niets aan de hand maar bij de andere een slechte afloop?

     De combinaties.

     Waarom komt Waterpokken vooral voor in de winter. Omdat er hoeft maar een lichte koorts om de stamvellen te verbranden i.v.m. jonge leeftijd. In de winter zorgt de temperatuur in het lichaam stabiel blijven dat niet opeens te hoog schieten. De 1e immuunsysteem.

     De incubatietijd van waterpokken is 1 á 2 weken.
     Wanneer de waterpokken door WIND is opgewekt. Dan is er 3 en half dagen de tijd om de stamcellen inplanten in het hele lichaam. De opeenvolgende 3 en half dagen is bedoeld de stamcellen omgezet in antistoffen. Daarna is een week voor de herstel van blaasjes.

     Waarom komt opeens zoveel onverklaarbare ziekte direct na het geboorte?
     Gebrek van kennis Waterpokken en koorts

     Wat zal het gebeuren een HOGE KOORTS i.p.v. een lichte koorts?

     Hoe kan een LICHTE KOORTS verandert in een hoge koorts?
     1) door angst aanval
     2) door vaccinaties
     3) door WIND

     80% van de ongeval is door WIND.
     Hier moeten de ouders heel goed opletten op belang van jullie kinderen met of zonder vaccinaties.
     Wanneer de waterpokken door WIND is opgewekt. Op het moment de stamcellen bezig inplanten in het hele lichaam met lichte koorts. Hierna moet het kind absoluut WIND VERMIJDEN. Het lichaam werkt op dit moment met een afgesloten systeem, vooral in de ruststand of slaapstand, beter thuis blijven in een kamer temperatuur dan verloopt de waterpokken zonder gevaar. Op het moment koorts in het hoofd met beetje hoofdpijn, dat wil zeggen de proces begint vanuit de hersenen bij pijnappelklier en de hypofyse daarna richting het OGEN. Op dit moment moet uw kind thuis blijven en WIND VERMIJDEN. Na 1 week bij de afbouwfase dan mag uw kind pas naar buiten gaan, zodra de blaasjes zijn opgedroogd en korstjes vormen is weg en als u merkt dat de koorts al zakt.

     Wat zie je tegenwoordig als een baby huilt en hoge koorts krijgt?
     De zetpil om de koorts te verlagen. Als de koorts niet over integendeel alleen maar omhoog.
     De ouders nemen de baby/kind naar BUITEN om de huisarts of ziekenhuis bezoeken.
     Wat zal het gebeuren met de baby/kind?
     Freek Hagoort. Een medische drama.

     Weten jullie wanneer het proces van het OGEN richting naar onder via alle lymfeklieren en hormonenklieren om de stamcellen naar alle organen, spieren, botten en ledematen. Dit eist absoluut een ruststand/slaapstand.

     Wat zal het gebeuren met je lichaam?
     Talloze ziektes en kanker.
     Een van de voorbeeld.
     De Leukemie met een vergrote MILT en LEVER.

     0 likes
 12. Het is niet de PECH dat je kind een Leukemie heeft. Het is de fout van de RIVM en GGD die geen verstand van kinderziektes de promotie van vaccins om de kinderziektes te onderdrukken of uitroeien. Vaccins kan je geen kinderziektes uitroeien. Hoe kan je eigen stamcellen uitroeien?

  Onderdrukking is de tijdbom voor alle kinderen. Kudde immuunsysteem via vaccinaties is leugens en bedrog.

  https://www.ed.nl/default/bade-heeft-strijd-tegen-leukemie-verloren~af0731b3/
  Leukemie
  Vorig jaar zomer werd de 4-jarige Bade van het ene op het andere moment ernstig ziek. ,,’s Morgens speelde ze nog buiten, ‘s avonds lag ze op de ic”, vertelde haar vader Muhammet in januari. Zijn dochter bleek een zeldzame vorm van leukemie te hebben, met tal van andere complicaties. Toen de chemokuur niet meer aansloeg, moest worden gezocht naar een stamceldonor. ,,Maar in de hele wereld is geen goede match gevonden.”

  De volgorde van kinderziektes wordt omgegooid door de vaccinaties. De kinderziektes wordt in de winter geproduceerd, maar in de zomer uitgekomen.
  DE stamcellen vanuit de beenmerg in de onderrug naar het hele lichaam wordt in de mailing genomen door koorts verlagende medicatie. Daardoor de celdeling wordt ongecontroleerd vermenigvuldigen. Een abnormale celdeling ontstaan met de witte bloedcellen. Het HART wordt hier ook in de mailing genomen dat geen energie meer om de stamcellen te verbranden. Daardoor een vertraging in de bloedsomloop dat de bloed en stamcellen in de MILT en in de LEVER langer blijven hangen. Een vergrote MILT en LEVER ontstaan.
  De productie van Waterpokken begint vanuit de MILT.
  De productie van Mazelen begint vanuit de LEVER.

  Wat hebben de artsen gedaan tegen dit verschijnselen?
  In de stamcellen zitten veel witte bloedcellen.
  Chemokuur om de witte bloedcellen te doden. Het hele lichaam immuunsysteem plat leggen. Zij doden de (kankercellen) en ook de gezonde cellen.

  https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/49207/sera-door-de-docu-leek-het-alsof-owen-4-weer-even-leefde
  Vijf maanden intensieve chemo volgen. “Een chemokuur maakt slijmvliezen kapot, dat doet gruwelijk pijn. Dan lag Owen midden in de nacht te creperen in zijn bed en kon ik niets voor hem doen, behalve er voor hem zijn en wrijven over zijn buik. Onmenselijk om hem zoveel pijn te zien lijden. Hij kon me soms aankijken met een blik die zei: ‘Mama, moet dit allemaal?’ Dan brak mijn hart.”

  De stamceltherapie is ook een medische drama. Dit vragen de artsen de donor om de nieuwe stamcellen kweken. Voor de behandeling begint moet de patiënt onder de zware chemokuur dat eerst alles resetten. D.w.z hele afweersysteem plat leggen en vernietigen dan pas opnieuw beginnen met de stamceltherapie.

  https://www.ad.nl/utrecht/zo-ziet-het-gloednieuwe-prinses-menaacute-xima-centrum-voor-kinderoncologie-eruit~a034545d/
  Deze ziekenhuis is speciaal gebouwd voor allerlei kinderkanker o.a. Leukemie. Helaas alles draait om de chemokuur die geen oplossing bieden.

  Omdat er wordt geen oorzaak en de oplossing voor MS gevonden. Zij gaan dit absoluut vernietiger therapie gebruiken om de MS te proberen. Weer een medische drama.

  Wat is de oorzaak van MS en CVS?
  De belangrijkste kenmerk van MS en CVS zijn de oogafwijking en spierverslapping.

  Op het moment koorts in het hoofd met beetje hoofdpijn, dat wil zeggen de proces begint vanuit de hersenen bij pijnappelklier en de hypofyse daarna richting het OGEN. Op dit moment moet uw kind thuis blijven en WIND VERMIJDEN.

  Je hebt ook een koorts proces van GRIEP. Griep is een andere vorm van kinderziektes.
  Omdat niemand heeft verstand van WIND en KOORTS. Daardoor is zoveel onnodige ziektes ontstaan met de OGEN.
  Autisme
  MS
  CVS
  ADHD
  PDD-NOS
  “ver zien”
  Plaagdier in huis
  Alice in Wonderland syndrome (AiWS)
  ——

  0 likes
 13. Niemand weet de diepste oorzaak van de neergestorte vliegtuig van Germanwings.
  Een medische drama wiens de artsen geen verstand van WIND en KOORTS dat geen oplossing voor Lubitz.
  Anders is het een goede afloop met de 150 inzittenden.

  https://www.kimbols.be/medisch/oogziektes-behandelingen/bekende-personen-oogproblemen/piloot-lubitz-had-enorme-problemen-met-ogen.html

  Pijn achter de ogen weten de artsen noch de oorzaak en de oplossing.

  Netvlieskanker en oog melanoom kan je makkelijk zonder operatie en chemokuur oplossen mits je hebt verstand van kinderziektes.

  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/166594-retinoblastoom-netvlieskanker-vorm-van-oogkanker.html
  Meestal zijn jonge kinderen onder de vijf jaar aangetast door deze vorm van kanker in het oog.

  Want tijdens de proces van kinderziektes en Griep zie je 3 dagen roodheid in de netvlies. Zodra de proces van het ogen naar beneden richting de schildklier loopt dan neemt de koorts langzaam af idd de roodheid.
  Wanneer op dit moment naar buiten de WIND tegen en geen rust en slaap nemen dan heb je kans op allerlei oogaandoening, hoe meer antibiotica neemt hoe erger het wordt.

  Deze maand is de oproep voor de griepprik.
  Sinds de introductie griepprik vanaf het jaar 2009. Zie je overal veel onnodige ziektes en kanker exploderen.

  De 1e bijzondere geval was Rick Bogers in 2009/2010 een tennistalent altijd gezond geweest met een slechte afloop direct na het griepprik
  In januari dit jaar 2018 ook een bijzondere geval was de kendo meester altijd gezond geweest met een slechte afloop direct na het griepprik

  Griepprik is een manier van uitroeien van de mensheid.
  Hoe kan je zo stom bezig eigen stamcellen onderdrukken of uitroeien?

  0 likes
  • https://www.youtube.com/watch?v=uv1BuRp_zCQ
   In Memoriam Rick Bogers

   Zoals deze maand een oproep van griepprik.
   Eind jaar 2009 was het jaar van de Mexicaanse griepprik.

   Alles begin griepprik in de gymzaal van zijn middelbare school Sgm. Augustinianum in Eindhoven.
   Direct na het griepprik gaat hij zoals gewoonte tennis in Geldrop.
   Daarna diagnose botkanker.
   Waar komt het Botkanker vandaan?
   Een griepprik een leven gekost.

   Een leuke verhaal van iemand wiens geen verstand van griep en griepprik. na een uitgebreide zoektocht. toch de griepprik niet nemen.

   MS en de griepprik
   https://www.platform.ms/ms-en-de-griepprik/
   Lastig allemaal, het gaat wel om mijn gezondheid. Daar wil ik wel het beste uithalen natuurlijk. Maar het moet niet ten koste gaan van mijn gezondheid, en dat gevoel krijg ik hier nu wel bij. Daarom kom ik tot de conclusie dat ik het niet moet doen, als ik alles zo op een rijtje zet en op mijn gevoel af ga. En wil ook niet afhankelijk zijn van die prik, want wat ik hier en daar lees is, als je er eenmaal aan begint je het je leven lang moet doen eigenlijk. Voor nu in ieder geval nog maar een jaartje zonder de prik.

   Hier een aparte verhaal.
   Waarom kan de griep een MS-terugval veroorzaken?
   https://www.mijngezondheidsgids.nl/waarom-griep-ms-terugval-veroorzaken/

   Als je hebt verstand van MS. Met een juiste medicatie tijdens de griep kan je MS herstellen tot een genezing.
   Je hoeft maar 1 ding te weten: wat is de bedoeling van GRIEP?

   DE Kendo meester wiens begin 2018 een oproep van griepprik omdat hij een diabetes is. Direct na het griepprik een zware longontsteking krijgen later naar ziekenhuis behandelen. Binnen 1 week was hij overleden met een diagnose: kanker.
   Weer een griepprik 1 leven gekost.

   Hieronder geef ik een voorbeeld van een gezonde vrouw zomaar verandert in CVS-patiënte na een zware griep. Als je hier de bedoeling van haar griep en waarom daarna verandert in CVS voor de rest van haar leven met lijdensweg. Dan weet je griep moet je meewerken i.p.v. onderdrukken.

   https://www.youtube.com/watch?v=xd2E3_M4dss
   De Dokters over ME/CVS (2012)
   Tijd:0.50 minuten
   Waarom kreeg zij GRIEP?
   Wat is de bedoeling van haar GRIEP?
   Wat had zij gedaan tijdens de griep?

   0 likes
   • Deze mededeling is speciaal voor vrouwen en moeders.
    Mazelen is heel belangrijk voor vrouwen dat zij een keer in je leven goed laten komen. Mazelen is alleen goed voor de menstruatie en zwangerschap, maar ook voor alle hormonen ontwikkeling, na het zwangerschap en overgang.

    Zij is een heel ‘drukke” vrouw met een drukke gezin en baan. Een dag rust is niets voor haar.
    Een zware griep na haar laatste bevalling verandert zomaar in CVS.
    Waarom?
    De baarmoeder en de afbouw na de bevalling met een goede zorgmaatregelen is heel belangrijk voor de moeders. Dat is de 21 dagen zorg. Onderschat dit 21 dagen niet. Want het kan zomaar een gezonde moeder verandert in allerlei chronische ziektes en kanker. Er zijn talloze ziekte gevallen die je kan vinden waar artsen geen raad mee.

    Een wond heb je per week nodig om zich te herstellen. De baarmoeder en de menstruatie na het bevalling ook. Dit moet minsten 21 dagen tot 30 dagen duren.
    In de eerste 21 dagen is het lichaam heel zwak en vatbaar voor de weersverandering. Het is absoluut aan te raden dat vrouwen rust en slaap, vooral thuis blijven om zich te herstellen, ook geen zware werk verrichten o.a. tillen, ook geen koude douche en haar wassen met koude water.

    In Azië traditionele cultuur is de vrouw 1 maand thuis blijven. De oma of familie leden gaan de huishoudelijke dingen helpen. Na 1 maand vieren zij een feest met alle familieleden en vrienden. Deze feest heeft een naam: baby volle maand feest.
    Ook een andere bedoeling voor de moeder dat na 1 maand is zij vrij naar buiten. Zij zal alles herstellen met een goede afweersysteem. In dit 21 dagen zal de familieleden of oma een voeding recept aan de moeder en familieleden/vrienden aanbieden. Dit voeding recepten versnelde de proces van baarmoeder en de volgende menstruatie. Voor familie leden/vrienden is deze voeding recept goed tegen de verkoudheid of griep.

    Wanneer iemand direct na het bevalling allerlei werkzaamheden hervatten en naar BUITEN gaan zonder rust en slaap. Dan is zij zeer vatbaar voor koud en moeheid. Op dit moment is het kans een verkoudheid ontstaan. Wanneer de moeder toch doorgaat met werk en onder andere verplichtingen met medicijnen. Dan verandert de verkoudheid in GRIEP. Hoe meer de koorts tegenhouden, hoe zwaar het griep wordt. Hierna kan je niet alleen CVS krijgt, maar talloze andere ziektes kan krijgen.

    Is ME en/of CVS een ziekte? – Prof. Dr. K. de Meirleir
    https://www.youtube.com/watch?v=KzE1-dS45vw

    Zowel ziekte van Lyme, ME en/of CVS had hij geen verstand van zaken.

    Een andere voorbeeld van een vrouw wiens borstkanker diagnose direct na het abortus. Ik had toen tegen haar verteld de oorzaak bestrijden, niet de symptomen en niet op de tumoren richten.
    https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/

    In deze maand was een oproep van iemand:

    Bericht Geplaatst: 04-10-2018 9:16 Reageer met quote
    Ik heb een paar maanden brandende pijn in mijn bovenrug aan de linkerkant en pijn in mijn bekken. Ook heb ik pijn & tintelingen in mijn linkerbeen en linkerarm en een doof gevoel van twee tenen (de grote en die ernaast). Ook heb ik pijn aan / onder mijn linkerribben. Ik word wanhopig, aangezien de artsen niets kunnen vinden (neuroloog, internist, mdl-arts). Ben verwezen naar een academisch ziekenhuis. Ik heb een gastroscopie gehad, een darmonderzoek (deels), mri bovenbuik& mri rug& hersenen, bloed. De neuroloog heeft gezegd dat er wel afwijkingen zitten in mijn ruggenmerg, maar dat dit niet mijn pijn zouden kunnen veroorzaken omdat het niet in mijn zenuwbaan zit. Zou u mee kunnen kijken of dit zo is? De klachten zijn ong. 1 maand na mijn bevalling begonnen. Bedankt alvast! Mvg. Hanneke

    Het hoeft een vraag te stellen:
    verkoudheid of griep gehad na het bevalling?

    Dit kreeg ik zoals verwacht:
    Ja dat allebei wel een keertje. Hoezo? Valt daar iets uit af te leiden?

    13-jarig meisje bloedt uit neus, ogen en oren: artsen staan voor raadsel
    https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/13-jarig-meisje-bloedt-uit-neus-ogen-en-oren-artsen-staan-voor-raadsel/

    Welke artsen hebben hier verstand van?

    0 likes
    • 1. Wat is de bof?
     https://www.ed.nl/eindhoven/zes-eindhovense-studenten-besmet-dit-is-de-bof-en-zo-kun-je-het-voorkomen~a02785bf/

     Na één of twee weken gaat bof in de meeste gevallen weer over.

     Zij weten dat na één of twee weken gaat bof in de meeste gevallen weer over.
     Waarom paniek raken dat allemaal moeten vaccineren?

     0 likes
     • Zes Eindhovense studenten besmet. Het is een besmettelijke ziekte.

      Hoe kan je een ziekte vanuit je eigen stamcellen dat een besmettelijke ziekte noemen? Als het een besmettelijke ziekte is, waarom niet hele school en hele familie en vrienden worden besmet?

      Bof kan voorkomen worden door vaccinatie.
      Wat een onzin.
      6 gevaccineerde studenten die bof krijgen die moeten heel goed oppassen. Zij zullen heel blij zijn dat zij uiteindelijk BOF krijgen. De andere kant is wel gevaarlijk omdat dit in late leeftijd dan tussen de 2e jaar en de 7e jaar.

      Na één of twee weken gaat bof in de meeste gevallen weer over.
      De vraag is: kunnen zij wel 1 week thuis blijven om het uitzieken wanneer de koorts is opgewekt i.v..m. zijn studie en de drukke leven en sporten?

      Weten jullie de oorzaak van zaadbalkanker?
      https://nl.wikipedia.org/wiki/Zaadbalkanker
      Zaadbalkanker is in principe een relatief zeldzame ziekte, maar het is de meest voorkomende vorm van kanker bij jonge mannen (tussen de 15 en 30 jaar)
      In Nederland krijgen steeds meer mannen zaadbalkanker, maar het is een raadsel waarom het aantal toeneemt.

      0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.