Gezondheid

Aluminium in vaccins is de enige oorzaak van de autisme-epidemie. Dit weten we na 5 jaar medisch onderzoek

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer kinderen krijgen de diagnose autisme. In 2014 was ongeveer vijf procent van de Amerikaanse 8-jarige jongens autistisch. Als dit zo door blijft gaan, zal tegen 2025 de helft van alle kinderen autisme hebben, aldus Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology.

Na vijf jaar medisch onderzoek kunnen we tot de conclusie komen dat aluminium hulpstoffen in vaccins de enige oorzaak zijn van de autisme-epidemie, stelt dr. Jeffrey Dach.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij wijst op het onderzoek van dr. Christopher Exley, die extreem hoge concentraties aluminium aantrof in de hersenen van autistische kinderen.

Aangenomen

Op de plek waar het vaccin wordt toegediend, wordt aluminium via macrofagen naar het brein vervoerd, waar het een immuun- en ontstekingsreactie veroorzaakt. Die reactie leidt vervolgens tot de vele symptomen van autisme.

De autoriteiten houden ons voor dat vaccins veilig zijn. Er zijn echter geen geschikte studies die laten zien dat aluminium hulpstoffen in vaccins veilig zijn, aldus dr. Dach.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft altijd aangenomen dat ze veilig zijn, voegt hij toe.

Oók in de placebo’s

Bij de beschikbare onderzoeken zijn aluminium hulpstoffen óók in de placebo’s verwerkt, merkt Dach op.

De helft van de proefpersonen kreeg een vaccin en de andere helft een placebo, allebei met aluminium hulpstof.

Auto-immuunziektes

Een placebo moet suikerwater bevatten, geen toxische aluminium hulpstof, klinkt het.

De Israëlische arts Yehuda Shoenfeld schreef vorig jaar in het Israeli Medical Association Journal dat hulpstoffen in vaccins in bepaalde gevallen kunnen leiden tot auto-immuunziektes en andere aandoeningen.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[GreenMedInfo]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
5 jaren geleden

zoek maar eens op…in het periodiek systeem…
en ook via de homeopathie, bijvoorbeeld Jan Scholte…en lees wat aluminium doet!
dan is t je duidelijk….
er zijn hom. middelen die het uitwerken kunnen bevorderen….plus het gebruik van chlorella/spirulina en koreander en………….CBD!
absolutely!!

namaste

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Vaccinatie is een zeer sluw plan en maakt zeker deel uit van het veel grotere plan om mensen uit hun kracht te houden. Het is tevens een sluwe manier om toegang te krijgen tot nagenoeg ieders lichaam.
De schade die ontstaat zal sowieso meerdere generaties doorgegeven worden ook al zouden we er nu acuut mee stoppen, wat nooit gebeurt omdat mensen zich in grote getale hebben laten inprenten met de leugen dat dit een noodzakelijk kwaad zou zijn.

William
William
5 jaren geleden

De chemtrails bestaan uit overwegend aluminium.. verzwakt ook het imuunsysteem en niet alleen van de mens. De naaldbomen vooral sparren worden aangevallen door een boomschors tor, deze heeft vrij spel omdat de boom zijn wapen tegen deze insekten nl hars niet meer optimaal kan gebruiken om de tor te doden.. duizenden bomen gaan er aan.. en maar rotzooi spuiten uit de vliegtuigen. Dus niet allen de vaccinatie maar ook nog via de lucht.. straks allemaal Alzheimer.. dat is pas uitdunnen van de natuur en de mensheid..

formidabele
formidabele
5 jaren geleden

Niet alleen kinderen, ook ouderen hebben hieronder nadelige invloeden, door de Al-verbindingen gaan de hersenen eerder over tot dementeringsprocessen?

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x