Buitenland

Bolsonaro weigert WHO-pandemieverdrag te tekenen: ‘Brazilië is autonoom’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft aangegeven dat zijn land het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) niet gaat tekenen. Hij zei daarmee in feite dat Brazilië zijn soevereiniteit weigert over te dragen aan het globalistische instituut.

“Brazilië gaat dit [WHO-pandemieverdrag] niet tekenen. Brazilië is autonoom,” zei Bolsonaro donderdag tegenover het verzamelde journaille. “Brazilië is autonoom en gaat [dit verdrag] niet aan. Dat kun je vergeten.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Als dit voorstel doorgang vindt, dan gebeurt dat zonder Brazilië,” benadrukte de president. Hij herinnerde de media eraan dat hij één van de enige wereldleiders was die weigerde om onwetenschappelijke lockdowns in te stellen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat laat zien dat ik gelijk had

“Ik zei dat we ons moesten bekommeren om de ouderen en mensen met onderliggend lijden en nu laten studies van buiten Brazilië zien dat ik gelijk had,” zei Bolsonaro.

“En welke Braziliaanse deelstaat ging het vaakst in lockdown? Sao Paulo. In welke deelstaat was de sterfte per 100.000 mensen het hoogst? Sao Paulo. Dat laat zien dat ik gelijk had,” voegde hij toe.

Brazilië heeft ook ‘nee’ gezegd tegen de Great Reset van het WEF.

Er sterven veel mensen na de tweede dosis

Eerder confronteerde Bolsonaro WHO-chef Tedros met het feit dat veel mensen na de tweede dosis van het coronavaccin corona krijgen en sterven.

Zorgminister Ernst Kuipers laat in een Kamerbrief weten dat op dit moment de inhoudelijke voorbereiding van het onderhandelingsproces voor het pandemieverdrag plaatsvindt. “Zodra de contouren van dit verdrag zichtbaar worden, zal ik de Kamer informeren,” schrijft Kuipers.

[Infowars]

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Jair Bolsanaro is dus nog maar één van de wereldleiders, die zijn grote land niet heeft verkocht aan de duivel.

Fantastisch nieuws voor ALLE mensen, die het geluk hebben juist dáár te wonen.

Helaas zijn er straks dus nog maar een paar landen over, waar je dus NIET geregeerd gaat worden door dat walgelijke, ondemocratische instituut van een WHO.

Voor mij is het overduidelijk, dat ALLE regeringsleiders, die dit vreselijke verdrag gaan tekenen, gemanipuleerd en gechanteerd worden door de satanistenclub.

Wij hebben vorig jaar natuurlijk al kunnen zien, WAT er gebeurde met bijvoorbeeld een aantal Afrikaanse leiders, die niet mee wilden doen met de uitrol van de experimentele gentechinjecties.

Zij werden vermoord. Daar is geen twijfel over mogelijk. Dat zij mogen rusten in vrede. DAT waren nog eens echte leiders, die het beste met hun volk op hadden. Zoals het hoort!

Ik lees regelmatig stukjes op Telegram-kanalen, waarbij geschreven wordt, dat er in stilte heel hard wordt gewerkt om een einde aan deze terreur te maken.

Er wordt daarbij ook geschreven, dat wij vooral geduld moeten hebben, want het is een mega operatie, waarbij natuurlijk héél omzichtig te werk moet worden gegaan.

Dus…. wij zullen met z’n allen vooral kalm moeten blijven. En daarnaast…. NOOIT moeten opgeven waar wij méér dan TWEE JAAR mee bezig zijn.

Uiteindelijk zal het Goede het grote Kwaad overwinnen. Dáár put ik althans nog steeds mijn kracht uit.

Nelleke
Nelleke
1 jaar geleden

Wat een geweldige president!!!👏👏

NoVaxxerin
NoVaxxerin
1 jaar geleden

Forza Brazil!

michael
michael
1 jaar geleden

ik weet nu waar ik naar toe ga!!

Back to top button
137
0
We lezen graag je reactie!x