Homepagina » Bewustzijn » Man met hersenvliesontsteking herstelt wonderlijk goed na bijna-doodervaring. Je gelooft nooit wat hij zag
Man met hersenvliesontsteking herstelt wonderlijk goed na bijna-doodervaring. Je gelooft nooit wat hij zag

Man met hersenvliesontsteking herstelt wonderlijk goed na bijna-doodervaring. Je gelooft nooit wat hij zag

Een 54-jarige gezonde man werd op een ochtend wakker met hevige hoofd- en rugpijn. Hij werd binnengebracht op de afdeling spoedeisende hulp, waar men vermoedde dat hij een hersenvliesontsteking had.

Al snel bleek dat de aandoening was veroorzaakt door de E. colibacterie.

De man verbleef acht dagen in het ziekenhuis, waar hij bij tijd en wijle verward overkwam en soms zelfs bewusteloos was.

Bijna-doodervaring

Hoewel bacteriële meningitis als gevolg van de E. colibacterie heel vaak leidt tot complicaties en dodelijk is, herstelde deze patiënt tot verbazing van de artsen volledig.

Terwijl hij in coma lag had hij naar eigen zeggen een bijna-doodervaring. Hij claimde onder meer uit zijn lichaam te zijn getreden.

Zo had hij individuen gezien die rond zijn bed zaten te bidden. Dit bleek te zijn gebeurd op de vijfde dag, toen hij in coma lag.

Overleden familielid

De man zag ook een fel licht en had een ontmoeting met een overleden familielid, dat hij nooit had gekend.

Toen hij deze persoon na zijn herstel beschreef, bleek het te gaan om zijn zus, die na haar geboorte gelijk werd geadopteerd en die 10 jaar daarvoor was gestorven.

Hij sprak verder met een spiritueel wezen en communiceerde zonder gebruik te maken van woorden. De plek waar hij was voelde ‘echter’ aan dan deze wereld.

Belangrijk

Wetenschappers van de Universiteit van Virginia schrijven dat dit laat zien hoe belangrijk het is om bijna-doodervaringen te bestuderen en zo het brein en bewustzijn beter te leren begrijpen.

Hun studie over deze casus is gepubliceerd in The Journal of Nervous and Mental Disease.

[Virginia]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
2 jaren geleden

Dat fel licht, is dat zonlicht op de volgende planeet?

Schaap
Schaap
Reactie op  onbekend
2 jaren geleden

Nee, dat licht is de bron van al wat is, waar we vandaan komen en we ook weer naar terug keren.

densie
densie
Reactie op  Schaap
2 jaren geleden

de Centrale Zon….

namaste

charlud
charlud
2 jaren geleden

Bekijk de website van Victor Zammit “Afterlive Evidence” : http://www.victorzammit.com/index.html

salvar
salvar
2 jaren geleden

natuurlijk is er leven na de dood, waar leef je anders voor.

kronto
kronto
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Er bestaat geen dood, alleen een verwisseling van het pakje dat je aanhebt
Dus leef

Rene
Rene
2 jaren geleden

The cirkel of live

Shockley
Shockley
2 jaren geleden

Ik heb ook iets meegemaakt 7 mei jl. Het was zo bizar dat ik nu nog dagelijks denk “wat was dit?”

Al een aantal dagen was mijn harig stukje geluk op vier poten, anders dan anders. Wilde alleen maar zitten en liggen. En als we wandelden leek ze vooral gericht te zijn op vogeltjes enz alsof ze zen was. 1 met de natuur. Ik had de dierenarts gebeld maar die zei dat het waarschijnlijk een griepje was. Ik kon de volgende dag wel langskomen. Dat hoefde echter niet meer.

Ten tijde van haar sterven droomde ik het volgende: ik zag het universum, en op een gegeven moment een soort bed dat fungeerde als een gondel zwevend door de ruimte richting een licht. Ik zag wat schimmen van mensen en toen ineens een figuur in een gouden pak. Het gezicht zag ik niet, alleen vanaf zijn middel. Hij wenkte mijn hondje die op dit “bed/gondel” sprong in haar oude doen. Vol vrolijkheid dus. Ze keek nog 1 keer om met haar altijd blije gezichtje waarop de man in gouden pak zei “Het is goed zo, ze gaat naar huis”

Ik werd wakker, totaal verbazing. En ik keek voor mijn bed, en zag daar het inmiddels levenloze lichaam van mijn hond. En toch was ik bizar kalm! Erg in zen, in totale vrede. Ik voelde nog even en wist “dit is net gebeurd” Daarna heb ik haar nog bedankt voor al haar liefde en vriendschap. Ik brak pas toen ik weer in de auto stapte nadat ik haar naar de dierenarts had gebracht.

Nu loop ik al maandenlang te gissen naar wie dit figuur was in gouden pak. Want het was veel echter en anders dan een normale droom. Plus dat het dus echt gebeurde tijdens haar overlijden. Wie het weet mag het zeggen…

Louise
Louise
Reactie op  Shockley
2 jaren geleden

@ Shockley..
Wat een mooie belevenis, zowel voor jou als je hond, daarom kon ze of hij rustig inslapen..
Maar waarom accepteer je die spirituele gebeurtenis niet gewoon, er zijn zoveel entiteiten en ze zijn allemaal echt….
Je hoeft niet te zoeken het maakt niet uit of dat iemand een goud pak aan had…
Je hond is opgehaald door liefdevolle wezens en jij hebt een prachtige ervaring gehad, wat waarschijnlijk je beeld verandert over dood gaan of overgaan….. Koester deze prachtige ervaring……laat het los…🙏

Kevin
Kevin
Reactie op  Shockley
2 jaren geleden

Raar, ik maakte iets gelijkaardigs mee, nu al heel lang geleden. Ik kan nog goed omschrijven wat ik meemaakte en zag, maar na al die jaren kan ik niet meer het exacte gevoel omschrijven van de intensiteit van belevenis. Weet niet of heel het verhaal hier welkom is.

Kees Chinees
Kees Chinees
2 jaren geleden

“Hij sprak verder met een spiritueel wezen en communiceerde zonder gebruik te maken van woorden. De plek waar hij was voelde ‘echter’ aan dan deze wereld.”

Dat echter aanvoelen zeggen de mensen die DMT hebben gebruikt ook.

Elles
Elles
2 jaren geleden

Toen hij deze persoon na zijn herstel beschreef, bleek het te gaan om zijn zus, die na haar geboorte gelijk werd geadopteerd en die 10 jaar daarvoor was gestorven.

Wonderlijke zin 2x moeten lezen, ze is dus 10 jaar voor zijn herstel overleden.

Coldshot
Coldshot
2 jaren geleden

Hij had “individuen gezien die rond zijn bed zaten te bidden” ?? Was dat gewoon de familie? Of bidden “spirituele wezens” ook tot een god o.i.d.? Is deze meneer ook toevallig ZELF erg gelovig? (zien we wat we WILLEN zien… of zien we toch iets wat we eigenlijk niet mogen zien?).

rob
rob
2 jaren geleden

Waarom bidden mensen eigenlijk, om de mens te redden van de dood? als een mens sterft komt het in een ander wereld of een dimensie terecht ,waarom dan dat bidden ..om de persoon door te laten leven hier op aarde, of omdat we de persoon zogezegd liefhebben en die ander mooie wereld willen ontnemen

Grossmann
Grossmann
2 jaren geleden

Nou, veel bijzonders, wereldschokkends, heeft de beste man ook niet gezien. Bijv. hoe je uit lucht energie kunt winnen of alle ziekten kunt genezen of iets belangrijkers. Dat Love is in the Air is, dat weet men al duizenden jaren. Deze Air wordt Prana genoemd.

x

Check Also

bedrijf

Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins

Nederland is één van de vele landen ...

onderbewustzijn

Is jouw onderbewustzijn mateloos veel slimmer dan jij?

Wist je dat jouw onderbewustzijn ontelbaar veel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x