CoronaBuitenland

Ambulancebroeder: ‘De hele branche weet het en zwijgt, uit angst wappie te worden genoemd’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Een Britse verpleegster is schuldig bevonden aan de moord op zeven pasgeboren baby’s in een ziekenhuis in Engeland. Ook probeerde ze nog eens zes baby’s op de neonatale afdeling te vermoorden.

De 33-jarige Lucy Letby vergiftigde de baby’s door ze bijvoorbeeld te injecteren met insuline of door ze onder dwang melk te laten drinken. Er wordt gepleit voor een diepgaand onafhankelijk onderzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Britse uitvaartondernemer John O’Looney beklaagt zich over de dubbele standaard die gehanteerd wordt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er is geen verontwaardiging, geen ophef

In Groot-Brittannië sterven wekelijks ongeveer 200 mensen meer dan normaal, zegt O’Looney. Hij wijst erop dat talloze experts inmiddels hebben aangetoond hoe de mRNA-vaccins mensen doden en beschadigen.

Vele tienduizenden mensen zijn gestorven door de prikken, vervolgt de uitvaartondernemer. Ze krijgen vreemde bloedstolsels of turbokanker.

Toen parlementslid Andrew Bridgen aan de bel trok en vroeg om een onderzoek, liepen de parlementsleden de zaal uit. “Ze lijken zich niet druk te maken over de vele duizenden sterfgevallen.”

“Er is geen verontwaardiging, geen ophef.”

Monsters

Een verpleegster die zeven baby’s vermoordt, brengt het land in rep en roer, maar niemand lijkt zich druk te maken over de talloze mensen die sterven door hartaandoeningen, kanker, bloedproppen of beroertes. “Niemand wil het weten.”

O’Looney wijst erop dat de geboortecijfers kelderen. “In Australië worden 67 procent minder baby’s geboren. Duizenden baby’s komen niet levend ter wereld. Het kan niemand iets schelen.”

“De hypocrisie is stuitend.”

Over Letby zegt hij: “Dit meisje is een monster, maar dat geldt ook voor de parlementsleden, die ruim van tevoren zijn gewaarschuwd.”

De hele branche weet het en zwijgt

Het Vlaamse raadslid Bart De Meulenaer laat weten dat een vriend van hem die al 18 jaar ambulancebroeder is, het laatste jaar meer hartfalen zag bij jonge mensen dan in de hele periode ervoor. “En de hele branche weet het en zwijgt. Uit angst wappie te worden genoemd.”

Advocate Carine Knapen voegt toe dat begrafenisondernemers om dezelfde reden hun mond houden. “Ze komen wel hun verhaal vertrouwelijk aan mij vertellen, maar durven niet publiek aan de alarmbel te trekken. Angst voor represailles en inkomstenverlies.”

“Significante oversterfte. Veel bij jongeren. Hartfalen. Myocarditis, bloedklonters, bloedziekten. En de families zwijgen ook.”

4.7 256 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fred
Fred
8 maanden geleden

Dan wordt het tijd dat ze daar eens overheen stappen, het interesseerd me geen moer hoe mensen mij noemen, ik zeg wat ik vind!

Koddebeier
Koddebeier
8 maanden geleden

Uiteraard zwijgt de overheid…..Wie schuldig is zwijgt !!!

Ron
Ron
8 maanden geleden

Dan zijn de familie leden ook schuldig.
Het zijn een stelletje lafaards.
Laat het de hele wereld weten.

Vagevuur...
Vagevuur...
8 maanden geleden

Krant de limburger had vandaag 2 pagina’s vol over VacciNazi schade, dus de msm kan dit nu niet meer onderdrukken, knap van deze krant dat ze het “durven” !

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x