Homepagina » Het Complot » “9/11 is één van de grootste leugens die Amerika ooit heeft geslikt”
"9/11 is één van de grootste leugens die Amerika ooit heeft geslikt"

“9/11 is één van de grootste leugens die Amerika ooit heeft geslikt”

Het incident op 11 september 2001 in de Verenigde Staten is één van de grootste leugens die het Amerikaanse volk ooit heeft geslikt. Dat zegt een voormalige CIA-contractant.

Steven D. Kelley deed deze uitspraak na het nieuwsbericht dat de inlichtingendienst had gedreigd juridische stappen te ondernemen tegen de makers van de film ‘9/11 Press for Truth’, die bewijs zeggen te hebben gevonden voor een cover-up rond de aanslagen.

De CIA nam op 8 september jongstleden contact op met documentairemakers Ray Nowosielski en John Duffy over hun onderzoek, waaruit zou zijn gebleken dat twee CIA-analisten een belangrijke rol hebben gespeeld bij de cover-up rond de aanslagen op 9/11.

“Eén van de grootste leugens”

“Normaal gesproken geven ze geen aandacht aan dit soort verhalen, want dat leidt alleen maar tot meer publiciteit,” zei Kelley. “De kans is dan groter dat mensen het geloven.”

“In dit geval hadden de filmmakers rechtstreeks te maken met de CIA,” ging hij verder. “9/11 is natuurlijk één van de grootste leugens.”

Bij de aanslagen op 11 september 2001 kwamen bijna 3000 mensen om het leven. De Amerikaanse overheid heeft geconcludeerd dat de aanvallen zijn uitgevoerd door terroristen van Al Qaida, maar veel experts hebben vraagtekens gesteld bij de officiële versie van de gebeurtenissen.

Wakker te worden

Een speciale commissie kwam tot de ontdekking dat er binnen de FBI nog steeds wordt gedacht aan een samenzwering binnen de VS. Uit het onderzoek blijkt dat individuen in de VS vooraf op de hoogte waren van de operatie en de kapers steunden.

“Nu de Amerikanen de leugens rond ISIS niet kunnen verkopen en Poetin openlijk twijfelt aan het beleid van de VS en de NAVO, begint de wereld zeker wakker te worden,” zei Kelley. “Uiteindelijk zullen er genoeg mensen zijn die deze leugens doorzien.”

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

corona

Man sterft 25 minuten na coronaprik, maar volgens Hugo de Jonge is er geen verband

In New York is zondagochtend een man ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x