Homepagina » Buitenland » Amerika wil de hele wereld domineren. Welk land is het volgende slachtoffer?
Amerika wil de hele wereld domineren. Welk land is het volgende slachtoffer?

Amerika wil de hele wereld domineren. Welk land is het volgende slachtoffer?

Iedere keer als een nieuwe Amerikaanse president aantreedt ligt er een plan klaar om de Noord-Koreaanse regering omver te werpen omdat het land net als Syrië niet volledig wordt gedomineerd en is geherkoloniseerd door Washington.

Dat zegt professor Daniel Shaw van de City University of New York.

In gesprek met persbureau Bloomberg zei president Donald Trump open te staan voor een ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.

Zonder terughoudendheid

Trumps uitlating was opvallend. De afgelopen tijd heeft hij namelijk een harde toon aangeslagen tegen het regime in Pyongyang.

Hij dreigde zelfs met militair ingrijpen als Noord-Korea de beschikking zou krijgen over kernraketten die de VS kunnen bereiken.

Shaw was ook verbaasd over Trumps uitlatingen, hoewel hij daarbij opmerkte dat het ook goed mogelijk is dat de president het niet echt meent.

“Bush senior, Clinton, Obama en Bush junior vielen namelijk zonder terughoudendheid Irak, Afghanistan, Jemen en Libië aan,” zei professor Shaw.

Handig excuus

“De echte misdaad die Noord-Korea heeft begaan – en dat geldt ook voor Syrië – is dat het land niet volledig gedomineerd wordt en geherkoloniseerd is door de VS,” voegde hij toe.

“Dit heeft niet te maken met schendingen van mensenrechten of kernwapens; dat is slechts een handig excuus,” zei Shaw.

“Niets houdt hen tegen en de Amerikaanse media spelen een voorspelbare rol door het Amerikaanse publiek voor te bereiden op nog een oorlog,” legde hij uit.

Duidelijk signaal

Ze proberen Noord-Korea af te schilderen als agressor, maar wie gelooft dat? Wie heeft Noord-Korea ooit aangevallen?

Op het Koreaans Schiereiland stierven tussen 1950 en 1953 vier tot vijf miljoen mensen toen de VS oorlog voerde tegen Korea, aldus professor Shaw.

Wat de VS volgens hem tegenhoudt is dat Noord-Korea een duidelijk signaal heeft afgegeven. Het land wil niet eindigen als Irak, Afghanistan of Syrië.

Opgestaan

“De Noord-Koreanen zijn opgestaan en hebben gezegd: als de imperialistische club een monopolie mag hebben op kernwapens, waarom hebben wij dan niet het recht om ons te verdedigen?” aldus Shaw.

De Koreanen hebben gezegd dat ze, indien nodig, tegenaanvallen zullen lanceren die Amerikaanse legerbases in Zuid-Korea en Japan van de aardbodem zullen vegen, besloot hij.

[RT]


Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. goed kijken….
  eens zo’n honderd jaar geleden…ging “het schuim” van Europa naar America…
  moorden daar 60 miljoen Indianen uit…
  en ‘t is nooit gestopt…
  ze gaan maar door…
  Yes we can…

  namaste

  35 likes
  • Triest maar reëel zulke herinnering aan de oorsprong van de “Verenigde Staten”, Denise !

   9 likes
   • ik ga eens wat leuks zeggen….
    Ik ben mijn naam niet…haha maar ik heet zo o.a.
    Het is mijn derde naam…
    vertik me vaak in Densie…
    vandaar dat ik die naam gekozen heb als nickname…hihi
    En nu zie ik vaak dat mensen reageren en dan die naam goed schrijven…zich vertikken of niet goed lezen….
    wonderlijk! en ook gewoon leuk!

    namaste

    2 likes
    • Je hebt MIJ al zeker lekker beet ! (moet ik nu “Densie” zeggen of is het “Denise” ….. ) Bij ons zeggen ze in elk geval : LOREJAS !!!

     0 likes
  • 100 jaar geleden? Ben je serieus? Toen waren de Native Americans al grotendeels in reservaten gestopt en/of uitgeroeid.

   1 likes
  • Zo ‘simpel’ is het echt niet.
   Hier een opsomming van feiten aangaande de indianen in de V.S. en Canada en geschiedenis die niet onderwezen word.

   https://www.youtube.com/watch?v=WNHKDJzgqJg

   0 likes
 2. Iran of Noord Korea of beiden!
  De Amerikanen schieten een eigen boot of boten aan flarden gewoon met de mensen erop en geven dan de schuld aan een ander!

  9 likes
 3. amerika in de greep van de rothschilds, en de rest vul je zelf maar in.

  12 likes
  • Op een aantal landen na iedereen in de greep van de Rothschilds.

   11 likes
  • Precies zo is het @eindhoven. Amerika is the main tool van de Rothschilds en de Rothschilds staan garant voor ellende, wereldwijd zo lang het hun ten goede komt. En ellende voor de mensen is hun sleutel tot “‘succes”. Zij zijn het die andermans ellende te gelde maken in gigantische bedragen, bedragen zo groot dat die ons voorstellingsvermogen ver ontstijgen. Daarom moeten we ons verzetten tegen de bankenkliek, het kwaadaardige gezwel van de samenleving met uitzaaiingen in alle regeringen, behalve die waar ze koste wat kost oorlog mee willen. Stop dus hun vazallen te steunen met je politieke stem. De macht moet nu snel gedecentraliseerd worden, grote machtscentra ontmanteld voor het te laat is. De banken nemen deze planeet en alles wat zich er op bevindt in bezit, dunnen de wereldbevolking flink uit, en doen er daarna mee wat ze maar willen, tenminste als wij dat goed vinden en ze onvoorwaardelijk blijven steunen zoals we dat nu doen.

   4 likes
 4. Amerika is het grote probleem, verschrikkelijk land.
  En nederland en de andere landen maar ja knikken, walgelijk.

  Boycotten dat land er komt toch alleen maar ellende weg.

  11 likes
  • @legalize.

   Zoals hierboven door ‘War on Error’ al werd opgemerkt kunnen we niet spreken van Amerika, noch kunnen we de gehele Amerikaanse bevolking er de schuld van geven! We hebben namelijk te maken met een Verenigde Staten die overgenomen is door de geprivatiseerde elite met een totalitaire agenda.

   Amerika is dan ook verworden tot een PLUTOCRATIE. Geen democratie waar deze elite altijd mee te koop loopt want die hebben ze namelijk om zeep geholpen.

   Kenmerkend voor dit kabaal is,

   1. Wie niet voor is is tegen. Tegenwerking, verzet, word niet getolereerd met de kans dat je tot terrorist word gepromoveerd.

   3. Ze propageren een vrije wereld met democratische processen maar hanteren deze zelf niet. Achter de schermen opereren ze volgens de wetten van de jungle om hun doel te bereiken.

   4. Naast dat deze elite zeer herkenbaar is aan het feit dat ze in georganiseerd verband opereren doen ze het ook besloten. Hiervoor stichtte zij geheime genootschappen. Besloten instituten en denktanks als de Council on Foreign Relations en de jaarlijkse Bilderberg conferentie waar tal van zaken en beslissingen worden genomen die in feite iedereen zouden moeten aangaan. Leden die er bij betrokken zijn mogen er naar buiten toe met niemand over praten.

   Professor Antony C. Sutton verklaarde ooit imet zijn onderzoeken naar dit kabaal dat in een democratische wereld in principe alle deuren voor iedereen wagenwijd open zouden moeten staan, maar veel van dit alles blijft gesloten.

   Betrokkenen:

   De top van – westerse oligarchen en andere grote multinationals, privatenbankiers, de FED en Centrale Banken, het IMF, de Wereldbank – de Trojka. Daarnaast de top van privaten ondernemingen binnen het militair industrieel complex en de mainstream media die in handen is van deze elite en te samen scenario’s verzinnen om oorlogen uit te lokken, aan te steken om naties om ver te werpen, desnoods bevolkingsgroepen decimeren totdat de wil is opgelegd.

   8 likes
   • 1. “Wie niet voor is is tegen.”
    En dat is hier niet anders. Heb je een andere evt. genuanceerde mening, dan behoor je al snel tot het andere kamp.

    3. “Ze propageren een vrije wereld met democratische processen”
    Een ander proberen de mond te snoeren, omdat men een andere mening is toegedaan wordt hier ook toegepast, naast dat men hier ook niet zo happig is op democratie of democratische processen.

    Het willen domineren is dus niet alleen Amerikaans…

    4 likes
    • Het willen domineren is dus niet alleen Amerikaans…

     De Amerikanen zijn wel de onbetwiste wereldkampioen in het dwangmatig domineren van de wereld met alle miljoenen doden, narigheid en ellende tot gevolg.

     Zelf zijn ze tot de tanden bewapend met nucleair wapentuig, genoeg om de planeet meerdere malen totaal te vernietigen en een ander onder dreiging van oorlogsgeweld verbieden dit ter zelfbescherming ook te ontwikkelen. Hoe krom wil je het hebben om het weer recht te l*llen ?

     2 likes
     • Je vergeet Rusland dan maar gemakshalve? Heeft ook genoeg nucleair wapentuig om de planeet meerdere malen totaal te vernietigen, en zijn zelf ook niet zo blij als een ander land kernwapens ontwikkeld.

      1 likes
     • Heb ik Rusland dreigementen horen maken naar Noord Korea ?

      0 likes
 5. Ik ben het helemaal eens met de Noord Koreanen. Ze mogen hunzelf verdedigen tegen agressor Amerika. Het vierde rijk is een tijd geleden door Amerika begonnen, totale wereldheerschappij is het doel. Natuurlijk zitten daar de zionisten achter, evenals in de tweede wereld oorlog. Het is hetzelfde plaatje alleen in een ander jasje. Enige verschil is dat de media van nu mensen zo heeft gehersenspoeld dat men het neemt als zoete koek. Mensen van nu zijn zo gehersenspoeld dat ze het helemaal goedkeuren, wanneer men echt wakker word is het te laat neem ik aan. Men staat ook onder totale controle door het financiële systeem, eerst hebben ze gezorgd voor totale afhankelijkheid van de burgers. Men staat met de rug tegen de muur en dit is allemaal bewust gedaan. Men durft de straat niet op te gaan omdat ze bang zijn alles kwijt te raken, dit was natuurlijk ook precies het plannetje. Materialisme is erg belangrijk gemaakt en heeft de bevolking tot waanzin gedreven, niets is genoeg. Ik wou dat mensen dachten, ach het zijn maar spullen en we kunnen overnieuw beginnen want als wij ”de burger” echt willen kunnen we van dit zooitje afkomen. Maar dan moeten we alles achter ons laten, is men bereid dit te doen? Ik ben bang van niet! Weet wel zeker als het gebeurd dat wij een beter leven zullen krijgen. Power to the people!

  23 likes
 6. Je kunt beter spreken over the deep state(wereld) dan over Amerikanen. Gewone mensen daar hebben dezelfde problemen als wij.
  Zonder technologie(satellieten/centrale banken/transhumanisme etc) kan de wereldagenda 21/30 niet volbracht worden.
  Dus van mij mag de stekker er vandaag nog uit.

  14 likes
  • Waarom noem je het beestje niet gewoon bij zijn naam. De gemiddelde Amerikaan is een christen, en deze steunen Trump, die ook een christen is…

   3 likes
   • “Christen” heeft er niks mee te maken. Ttimp kwam aan de macht omdat de gewone Amerikaan (man en vrouw) zich door Trump gehoord voelden, I.t.t. een Hillary Clinton, die alleen maar de taal v.h. Establishment spreekt.

    2 likes
    • Ontzettend veel gewone Amerikanen uit vooral het midden van de VS zijn christen, en hebben op de christen Trump gestemd. De VS is voornamelijk christelijk.
     Kijk maar naar de diverse tv programma’s uit de VS. Bij het minste of geringste is er het geloof, god en christus…

     1 likes
     • Enige nuancering is wel op zijn plek.
      Het percentage gelovigen neemt nog steeds af, maar het zijn vooral de machthebbers en politici die gelovig zijn, maar bovenal niet ongelovig kunnen zijn omdat ze dan teveel van hun kiezers verliezen.

      1 likes
    • waarlijk Christusbewustzijn…is Sattvisch bewustzijn…is Zelfrealisatie…

     heeft niets maar dan ik niets met de kerk, het “geloof”te maken…

     namaste

     1 likes
    • Een fundamentalistisch christendom zit ingebakken in de USA zoals de orthodoxe kerk en de katholieke en protestantise kerk bij ons ,zij zitten boordevol met dogmas en vooroordelen (homos , racisme, etc ,…) dit heeft niets te maken met het echteware esoterische Christendom .

     0 likes
 7. Elk land heeft het recht on zich te verdedigen tegen en agressor ook in hunnogen de Amerikanen.
  De Amerfikanen lopen over van arrogantie en eillen doodsimpel de wereld regeren.

  13 likes
 8. VS streeft naar hegemonie.

  8 likes
 9. Wat is de VS?
  De VS is in werkelijkheid een kolonie, in bezit van de private bankiersmaffia. Voor hen een middel, tot onderwerping van de hele planeet.

  We moeten terug gaan naar de Korea-oorlog.
  Toen hebben de globalisten het land grondig ontvolkt, met zgn. ‘bommentapijten’,

  en – ter verzekering van ‘Permantent Oorlog’, het land in 2 delen opgesplitst. lees over de bommentapijten, waarbij Vietnam ‘maar’ kinderspel was:
  http://www.boublog.nl/2017/04/15/noord-korea-wat-is-dat-voor-land/#comment-48321

  Denkt u dat N.Korea zélf op eigen kracht kernwapen-technologie heeft weten te ontwikkelen?
  Echt niet.
  De lijntjes lopen naar: Nederland.
  (hint: Urenco-spionage affaire; Khan, die op last van onze geheime dienst ongemoeid gelaten moest worden; Khan fungeerde als spil in een wereldwijd web van clandestiene proliferatie van kernwapentechnologie.

  How did North Korea get The Bomb in the first place? As I disclosed on BBC Television Newsnight, the ugly answer is that George W. Bush turned a blind eye to Pakistan’s secret sale of the technology to the North Korean regime-<
  “The same blueprints, belonging to the European uranium enrichment consortium, Urenco, were stolen a second time by a Pakistani employee, Abdul Qadeer Khan, who used them to found his country's enrichment programme and to set up a global nuclear smuggling business, selling the design to Libya, North Korea and Iran.” https://www.theguardian.com/world/2014/jan/15/truth-israels-secret-nuclear-arsenal

  under the erratic 32-year-old Swiss-educated Kim Jong Un, Washington has found the perfect boogie man to scare South Korea and Japan into embracing Washington’s agenda http://www.williamengdahl.com/englishNEO1Nov2016.php

  5 likes
 10. Let op de subversieve activitieten die al jaren gaande zijn in Venezuela en ook Brazilië

  5 likes
 11. Korea is opgedeeld in een Chinees en Amerikaans (westers) deel.
  De Kim familie is niets meer dan een stroman voor het “buffergedeelte” genaamd Noord Korea, die zijn daar neergezet door China, communisme verspreiden en samen met Rusland (dat grenst ook aan Noord-Korea) de zwaarst beveiligde grens ter wereld creeeren.(en in samenspraak met de VS)
  Net zoals de Balkan een buffer is tussen Rusland en het westen, er woont van alles in die landen qua achterban, als het landje zich losrukt dan is het nog een tijdje onder invloed van de grote baas en langzamerhand switchen ze naar de andere kant, duurt dat te lang dan instigeer je een revolutie, zoals ukraine, venezuela nu etc..)
  Als Noord-Korea valt dan word het een onderdeel van het zuiden, China zou het niet kunnen claimen.
  Dus Amerika kan net zoals bij de voorheen Russisch gelinieerde landen in de Balkan z’n troepen pal tegen de landsgrenzen van China plaatsen en ook nog eens aan een ander deel van de Russische grens.
  Voor Rusland is dat nogal verontrustend want hun grens bij Vladivostok (als ik het goed heb) moet dan ook extra worden bewaakt tegen het oprukken van de Amerikaanse agressor, twee fronten verdedigen met het grootste land ter wereld is niet handig.
  Dat de wereld bang zou moeten zijn voor Kim-Jung Un is werkelijk onzin, die man is opgegroeid in het westen, weet van alle geneugden des levens wat af en doet wat ie moet doen van papa China.
  Hij is de landheer voor China wat Mubarak, Kaddafi , Assad, Sadampje, Mandela, Mugabe , Die gast van Algerije etc.. etc.. etc.. voor Amerika is.
  Tis trouwens gewoon The plan for America in the 21st century, 7 landen.
  Dus wie komt er na Noord-Korea, nog één volgens mij, Iran, dat word de klapper, het enige Shiitisch Moslim land en enige republiek van Moslims, van de minst radicalen van het Islam, helaas zijn er meer dan een miljard die de uiterst dubieuze man Mohammad z’n leer volgen, ongelofelijk en uiterst verontrustend maar waar.
  Persoonlijk denk ik dat Iran heel belangrijk is voor het Islam in het algemeen, als dit land zou vallen dan heeft de wereld een probleem.
  Maar goed, als een land een plan schrijft voor z’n eigen toekomst en ze realiseren het ook nog eens dan moet je je afvragen wat erger is, tis allemaal erg al ik maar zeggen.

  3 likes
 12. Obama zei jaren geleden al in ons gezicht, dat hij “opperbevelhebber van de wereld” nu was. Het dringt de mensen gewoon niet door ofzo. Vrij eng, als ze het weigeren te horen of zien, maar wel met een glimlach ernaar kijken. Brrrr

  2 likes
 13. Adolf Hitler wenste toch ook een Wereldheerschappij,zo werd ons dat vroeger op school geleerd.

  http://lovkap.blogspot.nl/2011/03/who-is-responsible-for-world-war-2-and.html

  1 likes
  • Was het niet Woodrow Wilson die na WWI verklaarde dat hoe Frankrijk en Engeland omgingen met Duitsland, opnieuw zou leiden tot een militair conflict, en was het niet Hitler die de VS de oorlog verklaarde en daarmee WWII inluidde…

   1 likes
 14. VS wordt niet geregeerd door Rithschilds maar oor Soros een fascist met s dekmantel mensenrechten organisaties , verdiep u in de man.

  1 likes
 15. Nou nou, de wereld overnemen nog wel haha. Ze kunnen landen zoals Afghanistan, Irak en Syrië niet eens aan. Dat heet niet overnemen, maar hooguit destabiliseren. Vieze ratten zijn het, die Amerikanen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws ...

Generaal Wesley Clark voorspelde dat Amerika in vijf jaar tijd zeven landen zou uitschakelen. Alleen dit land staat nog overeind

Generaal Wesley Clark voorspelde dat Amerika in vijf jaar tijd zeven landen zou uitschakelen. Alleen dit land staat nog overeind

De gepensioneerde Amerikaanse generaal Wesley Clark waarschuwde ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.