Homepagina » Het Complot » De zionistische vrijmetselaars hebben plannen voor een derde wereldoorlog. Volgens een Koeweitse onderzoeker is dit het einddoel
De zionistische vrijmetselaars hebben plannen voor een derde wereldoorlog. Volgens een Koeweitse onderzoeker is dit het einddoel

De zionistische vrijmetselaars hebben plannen voor een derde wereldoorlog. Volgens een Koeweitse onderzoeker is dit het einddoel

Iran, Israël, Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk en Turkije zijn instrumenten van de zionistische vrijmetselarij. Dat zei de Koeweitse onderzoeker Aisha Rshed in een recent interview.

Volgens haar was de Iraanse ayatollah Khomeini helemaal niet Iraans en is Hezbollah-leider Hassan Nasrallah niet Libanees, maar zijn ze daar neergezet door de zionistische vrijmetselaars.

De Amerikanen hebben plannen voor een derde wereldoorlog, om zo de Arabische wereld opnieuw op te delen, aldus Rshed, toevoegende dat Hamas is opgezet door de Israëlische Mossad.

Illusie

“Er is geen oorlog. Het is grotendeels een illusie,” zei ze toen de interviewer claimde dat Hamas oorlog voert tegen Israël.

“Je kunt de Palestijnse mensenrechten wel vaarwel zeggen,” voegde ze toe.

Rshed: “Iran is één van de takken van de zionistische vrijmetselarij. Het gaat nog veel verder dan dat.”

Britse hindoe

“De instrumenten van de zionistische vrijmetselarij zijn: Iran, Israël, Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk en Turkije,” zei ze.

Ze voegde toe dat Khomeini niet Iraans was, maar een Britse hindoe. Hij is getraind in Irak, vervolgens naar Frankrijk gebracht en van daaruit naar Teheran gegaan.

Hassan Nasrallah is volgens Rshed in werkelijkheid Iraans en neergezet in Libanon.

Inlichtingendiensten

“Wie hebben het regime van de ayatollahs gecreëerd?” vroeg ze. “De zionistische vrijmetselaars, om de Arabische wereld en de islam te vernietigen.”

“Wie hebben de Moslimbroederschap opgericht? De zionistische vrijmetselaars, via de Amerikaanse inlichtingendiensten,” zei ze.

Groot Israël

Na de mislukte Arabische Lente hebben de Amerikanen nu plannen voor een derde wereldoorlog, aldus Rshed.

Amerika en Israël zijn takken van de zionistische vrijmetselaars. Zij dromen van een Groot Israël, van de Nijl tot de Eufraat, besloot ze.

[MEMRI]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pim
Pim
3 jaren geleden

Mens, je eiegen geloof is over de hele wereld de veroorzaker van alle ellende, zit je hoofdoekje soms te strak?

rob
rob
3 jaren geleden

Dat ie komt is haast wel zeker met ze alle steken we er genoeg energie in en energie is eigenlijk gewoon een vonk waar de grote vonk op wacht ,onbewust deelt een ieder er aan mee en met zn alle maken we de vonk steeds sterker het vuurtje stoken zit al diep in ons als kind vond je vuurtje stoken al mooi, zo heeft een ieder zijn zegje waar al een vonk inzit en waar een andere vonk weer voeding in vind om het wat groter te maken , de mens gooit nu graag met vuur in woorden en als dat niet helpt straks een bom ,energie is energie als men het niet onder controle krijgt dat spat het straks gewoon de vonken ervan af ,, we spelen nu graag met energie maar dat zelfde goedje kan heel wat teweeg brengen ..en dat zelf hebben we gewoon niet altijd onder controle . het zijn menselijke vonkprikkels en vele hebben dat niet onder controle vooral als die prikkel zich ergert aan wat het ook is ..dan springen de vonken ervan af ,, kijk maar eens avond,s omhoog de ruimte zit vol met vuurbollen en de mens bestaat er ook uit dus men is nu eenmaal gek op vuur zolang we het onder controle hebben niets aan de hand ..maar de mogelijkheid is er al ,,nu even afwachten tot de grote big-bang .het begin van een eind .. vuurtje stoken is nu eenmaal leuk
zo leuk zelfs dat een ieder eraan meedoet.. onbewust of bewust ..stookt men nu eenmaal graag..

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Wat een geleuter… ik heb 10x betere verklaringen gehoord.

Pollie
Pollie
3 jaren geleden

En vergeet de neo-socialistische reptilians niet.

x

Check Also

protest

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

In allerlei landen gaan mensen massaal de ...

gevaccineerden

Meer positieven per 100.000 bij gevaccineerden dan bij óngevaccineerden: ‘Dit is echt interessant’

Uit het weekrapport van de Engelse gezondheidsdienst ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x