Paranormaal

Experiment: Kunnen we door middel van remote viewing de aandelenmarkt voorspellen?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee Amerikaanse universiteiten willen een experiment gaan doen waarbij de aandelenmarkt wordt voorspeld door middel van remote viewing of verzien en voorspellende dromen.

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat mensen – zonder dat ze zich daarvan bewust zijn – toegang hebben tot informatie over gebeurtenissen die normaal gesproken niet te voorspellen zouden moeten zijn, zo valt op de website van het project te lezen.

Voor de meesten van ons zal dit vreemd in de oren klinken omdat we normaal gesproken niet kunnen weten wat de toekomst voor ons in petto heeft. Door middel van bepaalde trucjes kunnen we toegang krijgen tot deze informatie, bijvoorbeeld door mensen te vragen erover te tekenen of door mensen te vragen over de toekomst te dromen.

Dr. Julia Mossbridge van de Northwestern University legt in de video uit dat experimenten door de Stanford-universiteit en de CIA hebben laten zien dat mensen kunnen worden getraind om een afbeelding of geografische locatie te tekenen die ze de volgende dag of volgende week zullen zien.

Op dezelfde manier zijn studenten van professor Garret Modell van de Universiteit van Colorado in Boulder in staat gebleken veranderingen op de aandelenmarkt te voorspellen. Aan de hand van dit experiment hoopt hij dit vermogen verder te onderzoeken.

De Amerikaanse overheid neemt remote viewing serieus. Zo hebben Amerikaanse inlichtingendiensten diverse programma’s opgezet die te maken hebben met remote viewing.

Het doel van het experiment is om te voorspellen hoe de aandelenmarkt zich over een periode van 120 dagen zal gedragen. Op lange termijn hopen de onderzoekers door middel van remote viewing voorbereidingen te kunnen treffen voor grote tegenslagen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kees
kees
7 jaren geleden

dit word allang gedaan door de cia , dus dat kan .
er is vast nog wel wat te vinden op het web remote viewing

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x