Homepagina » Paranormaal » Experiment: Kunnen we door middel van remote viewing de aandelenmarkt voorspellen?
Experiment: Kunnen we door middel van remote viewing de aandelenmarkt voorspellen?

Experiment: Kunnen we door middel van remote viewing de aandelenmarkt voorspellen?

Twee Amerikaanse universiteiten willen een experiment gaan doen waarbij de aandelenmarkt wordt voorspeld door middel van remote viewing of verzien en voorspellende dromen.

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat mensen – zonder dat ze zich daarvan bewust zijn – toegang hebben tot informatie over gebeurtenissen die normaal gesproken niet te voorspellen zouden moeten zijn, zo valt op de website van het project te lezen.

Voor de meesten van ons zal dit vreemd in de oren klinken omdat we normaal gesproken niet kunnen weten wat de toekomst voor ons in petto heeft. Door middel van bepaalde trucjes kunnen we toegang krijgen tot deze informatie, bijvoorbeeld door mensen te vragen erover te tekenen of door mensen te vragen over de toekomst te dromen.

Dr. Julia Mossbridge van de Northwestern University legt in de video uit dat experimenten door de Stanford-universiteit en de CIA hebben laten zien dat mensen kunnen worden getraind om een afbeelding of geografische locatie te tekenen die ze de volgende dag of volgende week zullen zien.

Op dezelfde manier zijn studenten van professor Garret Modell van de Universiteit van Colorado in Boulder in staat gebleken veranderingen op de aandelenmarkt te voorspellen. Aan de hand van dit experiment hoopt hij dit vermogen verder te onderzoeken.

De Amerikaanse overheid neemt remote viewing serieus. Zo hebben Amerikaanse inlichtingendiensten diverse programma’s opgezet die te maken hebben met remote viewing.

Het doel van het experiment is om te voorspellen hoe de aandelenmarkt zich over een periode van 120 dagen zal gedragen. Op lange termijn hopen de onderzoekers door middel van remote viewing voorbereidingen te kunnen treffen voor grote tegenslagen.

[Epoch Times]


Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. dit word allang gedaan door de cia , dus dat kan .
    er is vast nog wel wat te vinden op het web remote viewing

    1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...