Buitenland

Vrijgegeven documenten over relatie van onze regering met WEF ‘zijn erg onthullend’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft op social media een document gedeeld dat is vrijgegeven naar aanleiding van Kamervragen over de relatie van de regering met het World Economic Forum (WEF).

Het gaat om een brief die door premier Rutte is gestuurd aan Klaus Schwab, oprichter en directeur van het WEF. Hij reageert op een uitnodiging van Schwab voor de 48e editie van het WEF in Davos.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Van grote waarde

Rutte schrijft onder andere dat het WEF erg belangrijk is voor de Nederlandse overheid en dat de relatie tussen het Forum en ons land uitmuntend is. De premier zegt ervan overtuigd te zijn dat deelname van onze hooggeplaatste ambtenaren en ministers aan de activiteiten van het WEF ‘van grote waarde zal zijn’.

Op zijn beurt nodigt Rutte Schwab uit voor een informele lunch in Den Haag om het één en ander te bespreken. “Ik kijk uit naar onze inspirerende en productieve gesprekken,” aldus de premier.

Documenten ‘zijn erg onthullend’

Van Houwelingen laat weten dat de vrijgegeven documenten over de relatie van onze regering met het WEF ‘erg onthullend zijn’. “Niet alleen zijn ministers betrokken bij het WEF. Ook Nederlandse topambtenaren zijn dus geïnvolveerd.”

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop spreekt van een ‘zeer hechte en verontrustende relatie’:

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Voor MIJ is, na het lezen van dit verhaal één ding duidelijk: WIJ, het Nederlandse volk, is door onze EIGEN regering, die nota bene de verplichting heeft om ons te beschermen, verkocht en verraden aan het duivelse World Economic Forum.

Op 10 mei 1940 werd ons land aangevallen door de Duitsers, die ons land vervolgens 5 jaar bezet hielden. Met dank aan de geallieerden werden wij op 5 mei 1945 bevrijd van het Duitse juk.

NU, zonder dat het grootste deel van de bevolking het in de gaten heeft, is, dit keer met de hulp van onze eigen landverraders, ons land wéér bezet. Dit keer, doordat er documenten zijn getekend, die niets anders betekenen dan het weggeven van de welvaart en vrijheid van de Nederlanders.

Het is niet te bevatten, dat zowel de regering als het merendeel van de leden van de Tweede Kamer hiermee akkoord zijn gegaan.

Dit getuigt van een slechtheid, die wij in de afgelopen 75 jaar niet meer hebben meegemaakt.

Wij worden nu van binnenuit, terwijl wij denken veilig te zijn in ons eigen land, langzaam maar zeker als kikkers in de kookpan, klaargestoomd voor een wereld, waarin niets menselijks meer zal bestaan.

Logisch toch, dat Klaus Schwab kan zeggen: “You will own nothing, but you will be happy.”

Ja… dat raadt je de koekoek. Als je ontdaan bent van je menselijke ziel, je verstand en je geweten, dan ben je sowieso niet meer in staat om zelfstandig te denken.

Ik kan alleen maar “blij” zijn, dat mijn man en ik nog steeds beschikken over ons eigen denkvermogen. En als het aan ons ligt, zal dat ook zo blijven.

Even off topic:
De afgelopen paar weken waren mijn man en ik behoorlijk grieperig. Hartstikke verkouden, veel hoesten. En het houdt ook behoorlijk aan.
Nu gebruiken wij samen een drankje van 8 grote pillen vitamine C, 1000 mg, door de mixer met water en honing.
Daarnaast sinds gisteren een kuur van baked soda:
1e dag: 6 x (iedere twee uur) glas water met een half lepeltje baked soda;
2e dag: 4 x (iedere twee uur) glas water met een half lepeltje baked soda;
3e dag: 2x (iedere twee uur) glas water met een half lepeltje baked soda;
4e dag: ’s ochtends 1 x glas water met een half lepeltje baked soda.
Dit doe je totdat je klachtenvrij bent.
Ik ben er zeker van, dat wij niet de enigen zijn, die momenteel griep hebben.
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

erik
erik
2 jaren geleden

Hoe kort geleden het nog was dat Rutte het als complot theorie van de hand deed toen hij er naar gevraagd werd, En nu hoe nu verder , we gaan het zien

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Landverraders, oppakken dat hele zooitje.

Henk R
Henk R
2 jaren geleden

Dus eigenlijk simpel gezegd, de wef hier de dienst uitmaakt. Deze ondemocratische club heeft de macht hier en deze regering zijn de puppets.

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x