Buitenaards

Amerikaan verkoopt ranch vanwege aanvallen door ‘greys’. Bevinden zich hier poorten naar andere dimensies?

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Edmonds uit Rainbow Valley in Arizona verkoopt zijn paardenranch omdat hij naar eigen zeggen niet meer tegen de constante paranormale activiteit kan.

De ranch is al meerdere keren op tv en in het nieuws geweest omdat er naar verluidt aliens op bezoek komen.

Zo vertelde Edmonds tijdens een aflevering van Ghost Adventures dat hij een buitenaards voorwerp had gevonden en is bezocht door de echte Men in Black.

Vreemde gebeurtenissen

Hij claimt dat hij al 19 aliens heeft gedood en dat de wezens meerdere keren zouden hebben geprobeerd om hem en zijn vrouw te ontvoeren.

“Ze leviteerden haar uit bed en droegen haar naar de parkeerplaats en probeerden haar mee te nemen in het ruimteschip,” vertelde hij aan de lokale zender KPNX.

Het stel kocht de ranch in 1995, maar vrijwel gelijk deden zich er vreemde gebeurtenissen voor.

Greys

Op zijn Facebookpagina plaatst Edmonds geregeld berichten over zijn ervaringen. Onder een foto met daarop een katana beschrijft hij hoe hij de ‘greys’ doodmaakt.

Hij legt uit dat je het hoofd eraf moet hakken omdat ze anders gemakkelijk kunnen ontkomen. Zelfs met een vlijmscherp zwaard is het vrijwel onmogelijk om ze in één keer te onthoofden, schreef hij.

Andere dimensies

Makelaar Kimberley Gero zei dat sommige potentiële kopers geen problemen hebben met de geschiedenis van de ranch, terwijl anderen doodsbang zijn dat er iets gaat gebeuren.

Het huis beschikt over vijf slaapkamers, vier badkamers, een groot zwembad en… twee poorten die volgens Edmonds naar andere dimensies leiden, meldt zender KHQ.

Foto: Facebook/John Edmonds

[Global News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Aliens vallen aan. Wat een makkelijke manier voor de Federalen om de anders onmogelijk te verwijderen Amerikaanse ranchers van hun land weg te krijgen. Normaal zijn ze werkelijk nergens bang voor; blijkbaar is er een science-fiction dress up-assault voor nodig.

Peter de Groot
Peter de Groot
4 jaren geleden

Vreemd verhaal , gebeurt dit echt real time dus of speelt het zich af in het hoofd van de man . Niemand die het weet .

Stijn
Stijn
4 jaren geleden

Spannend. Ik zou die ranch wel willen kopen.

Stijn
Stijn
4 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x