Homepagina » Buitenaards » Amerikaan verkoopt ranch vanwege aanvallen door ‘greys’. Bevinden zich hier poorten naar andere dimensies?
Amerikaan verkoopt ranch vanwege aanvallen door 'greys'. Bevinden zich hier poorten naar andere dimensies?

Amerikaan verkoopt ranch vanwege aanvallen door ‘greys’. Bevinden zich hier poorten naar andere dimensies?

John Edmonds uit Rainbow Valley in Arizona verkoopt zijn paardenranch omdat hij naar eigen zeggen niet meer tegen de constante paranormale activiteit kan.

De ranch is al meerdere keren op tv en in het nieuws geweest omdat er naar verluidt aliens op bezoek komen.

Zo vertelde Edmonds tijdens een aflevering van Ghost Adventures dat hij een buitenaards voorwerp had gevonden en is bezocht door de echte Men in Black.

Vreemde gebeurtenissen

Hij claimt dat hij al 19 aliens heeft gedood en dat de wezens meerdere keren zouden hebben geprobeerd om hem en zijn vrouw te ontvoeren.

“Ze leviteerden haar uit bed en droegen haar naar de parkeerplaats en probeerden haar mee te nemen in het ruimteschip,” vertelde hij aan de lokale zender KPNX.

Het stel kocht de ranch in 1995, maar vrijwel gelijk deden zich er vreemde gebeurtenissen voor.

Greys

Op zijn Facebookpagina plaatst Edmonds geregeld berichten over zijn ervaringen. Onder een foto met daarop een katana beschrijft hij hoe hij de ‘greys’ doodmaakt.

Hij legt uit dat je het hoofd eraf moet hakken omdat ze anders gemakkelijk kunnen ontkomen. Zelfs met een vlijmscherp zwaard is het vrijwel onmogelijk om ze in één keer te onthoofden, schreef hij.

Andere dimensies

Makelaar Kimberley Gero zei dat sommige potentiële kopers geen problemen hebben met de geschiedenis van de ranch, terwijl anderen doodsbang zijn dat er iets gaat gebeuren.

Het huis beschikt over vijf slaapkamers, vier badkamers, een groot zwembad en… twee poorten die volgens Edmonds naar andere dimensies leiden, meldt zender KHQ.

Foto: Facebook/John Edmonds

[Global News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Waar zijn de foto’s van de gedode aliens? Kan iemand eindelijk een goede foto sessie leveren, en dan gebeurt dat niet. Zo word het een ongelooflijk verhaal, terwijl ik weet dat ze er zijn. Afknapper.

  19 likes
 2. Aliens vallen aan. Wat een makkelijke manier voor de Federalen om de anders onmogelijk te verwijderen Amerikaanse ranchers van hun land weg te krijgen. Normaal zijn ze werkelijk nergens bang voor; blijkbaar is er een science-fiction dress up-assault voor nodig.

  10 likes
 3. Spannend. Ik zou die ranch wel willen kopen.

  7 likes
 4. Hahahahaha…….Americanen!

  7 likes
 5. Vreemd verhaal , gebeurt dit echt real time dus of speelt het zich af in het hoofd van de man . Niemand die het weet .

  4 likes
 6. Niet hele handige marketing.

  4 likes
 7. I smell bullsh*t

  4 likes
 8. Wedden dat die “ranch” op één twee drie verkocht is ? Maar dàt zullen we wel nooit vernemen.

  2 likes
 9. Raar dat hij ze vermoord je bent niet de enige op deze wereld. moeten ze met mensen doen die kinderen misbruiken verkrachters of m.p. maar zelfs die worden beter behandeld.hoop dat ze zijn rench in de brand steken.of ontvoeren naar Mars en uit laten hongeren.

  2 likes
 10. ik zou het echt niet weten.

  1 likes
 11. Heel gek genoeg geloof ik nooit zo snel zulke verhalen wat hier regelmatig geplaatst word, maar waarom zegt mijn gevoel dat ik dit verhaal wel geloof wat er is gebeurt? Normaal gesproken denk ik altijd met zulke berichten ”Het zal allemaal wel”. Ik ben normaal gesproken altijd zeer sceptisch met dit soort berichten, maar voor deze maak ik een uitzondering.

  1 likes
 12. De Skinwalker ranch in Utah is ook zo”n beruchte plek waar paranormale verschijnselen dagelijkse kost is.
  De ranch is uiteindelijk na twee jaar terroriseren van de familie verkocht aan een miljonair Robert Bigolow die daar wetenschappers uit de hele wereld liet onderzoeken liet doen deze mensen deden de meest bizarre ervaringen op.

  https://www.youtube.com/watch?v=yYMj1LHtOmw

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...