Paranormaal

Dit stel woont al tientallen jaren in een huis waar het spookt. Er gebeuren de vreemdste dingen

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de woning van Janny en William Janssen uit Balkbrug spookt het. De vorige bewoners waren bang en zetten het huis te koop.

Hun kinderen zagen naar eigen zeggen al vaak mensen in oude kledij door het raam en vanaf de zolder en vanuit de woonkamer horen Janny en William soms rare geluiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een buurvrouw zag ooit de geest van een kind onder de boom in de tuin. De vrouw die eens op het huis moest passen zei dat ze een wind voelde waaien, waarna iets haar van de trap duwde en ze een arm brak.

Ding

Janny zei verder dat ze tientallen jaren geleden een keer een ‘ding’ in haar deuropening zag staan dat naar haar keek.

Het ‘ding’ liet haar er niet door en ze voelde dat het boos was. Pas na een exorcisme per telefoon verdween het ding om nooit meer terug te keren.

Massagraf

Het huis staat bovenop een massagraf bestaande uit de resten van duizenden dwangarbeiders die in de 19e eeuw in het gebied werden tewerkgesteld. Het huis zelf is ook gebouwd door dwangarbeiders.

Op zolder zou een vrouw zichzelf hebben opgehangen.

Ga weg!

Het Nederlands Paranormaal Research Team legde in het huis onder andere een neuriënde vrouwenstem vast en een stem van iemand die ‘Ga weg!’ riep.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Louise
Louise
6 jaren geleden

Wel een heel slechte plek om te wonen , begrijp dan ook niet dat die mensen er zolang wonen , zo gezond is dat niet op energetisch gebied……..waarschijnlijk is het onverkoopbaar ……..maar als kinderen daar opgroeien kunnen ze de rest van hun leven negatieve energie met zich meedragen en ziek worden……

Dolex
Dolex
6 jaren geleden

Zal wel meevallen als je er tientallen jaren blijft wonen.

rob
rob
6 jaren geleden

Ja de mens bestaat nu eenmaal uit energie/materie …en als deze energie/materie waarin de materie wegvalt en waar energie overblijft die in de materie met een lichaam daarin hebben geleefd .kan het zijn dat die energie niet uit zo,n gebied weggaat ,gewoon ze moeten het nog verwerken vandaar dat de menselijke verschijningen een doorzichtig lichaam waarin de energie schimmen zijn ..het is een omgekeerde energie die in de materie aanwezig is geweest en die we nu geest noemen ,,,een lichaam van licht en door licht kan men heen kijken..niets vreemds aan ..deze niet meer mensen zijn in hun verschijningen te zien ,,ze hebben nog wat te verwerken die ze in hun leven hebben mee gemaakt ..en ze zijn boos op de mensen begrijpelijk er het is ook door mensen een leed aangedaan , en als de levende mensen bang zijn daarvoor willen ze de mensen nog banger maken daarvoor …want dit is hun ook aangedaan …hebben doods angsten gehad en als deze angsten niet worden verwerkt blijf het op de plek bestaan ..totdat het zelf inziet dat het beter kan vertrekken naar een plek die hun vrede geeft ..het enige dat ze niet kunnen is het niet los laten..daarom is het in het leven heel belangrijk dat men niet straks gaat spoken door elkaar lief te hebben ..heel gewoon en eenvoudig..

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x