Gezondheid

VIDEO: Meisje (5) krijgt griepprik, sterft aan de griep

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 5-jarig meisje uit Las Vegas is dinsdag overleden aan een griepvariant waar ze eerder dit jaar tegen is gevaccineerd. Kiera Driscoll stierf aan een hartstilstand als gevolg van influenza A. Dat meldt FOX5 Vegas.

Vader Patrick zei dat ze zondag koorts had en steeds moest hoesten. Ze kreeg maandag steroïden en een hoestspray voorgeschreven. Kiera zakte daarna in elkaar. Ambulancebroeders waren niet in staat om haar te reanimeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Patrick zei dat zijn dochter de griepprik had gekregen. Haar artsen bevestigden dat ze de griepvariant had gekregen waar ze tegen was gevaccineerd. “Vrijdag was ze gezond,” zei Kiera’s tante Laurel Beckstead. “Zondagavond merkte haar moeder dat ze ziek begon te worden.”

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC liet weten dat sinds 28 september in 23 staten tenminste 56 kinderen zijn gestorven aan de griep. De CDC waarschuwde in december dat het griepvaccin van dit jaar mogelijk niet goed werkt tegen de griepvariant die momenteel rondgaat.

De CDC liet aan artsen weten dat minder dan de helft van de griepvirusmonsters die tussen 1 oktober en 22 november waren verzameld overeenkwam met de influenzastam in het griepvaccin.

[FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
9 jaren geleden

Waar ik nu benieuwd naar ben is of zij en de andere kinderen nu zijn overleden aan alleen de griep, of aan de combinatie griepprik (al dan niet tegen de variant van de groep die ze uiteindelijk ook kregen) en griep….

Margreet
Margreet
9 jaren geleden

Zoals ze het in het nieuws brengen met de angst die ze crieeren voor de griep en om juist wel de griepinjectie te halen, althans zo zie ik het .

Troep is het net zoals antidepressiva die ik geslikt heb, zal de bijwerkingen even melden en niet schrikken en dat moest mij helpen?

amitriptyline ” dak ” wordt gebruikt om depressie te behandelen

meestal veel van de bijwerkingen treden alleen aan het begin van de behandeling . zeer vaak (> 10% ) gewichtstoename , toegenomen eetlust . droge mond , misselijkheid , constipatie . hartkloppingen, lage bloeddruk . verwarring, Sloe vhed , tremor, duizeligheid, hoofdpijn . hyperhidrose . verminderd libido . wazig zien . normaal (1-10 % ) tandbederf, ontsteking van de mond , krimp van het tandvlees , smaakstoornissen . stoornissen in de impuls tussen hart-en de belangrijkste kamers . onwillekeurige bewegingen, parkinsonisme , veranderingen in de gevoeligheid van de huid , moeite met concentreren . gebrek aan plassen, impotentie , erectiele problemen . verwijde pupillen . soms ( 0,1-1 % ) braken, gezwollen tong , diarree . aritmie , hoge bloeddruk . leerstoornissen , manie , angst , slaapstoornissen , convulsies . urticaria , vochtophoping in het gezicht . verhoogde oogdruk, oorsuizen (tinnitus) . zelden ( 0,01-0,1% ) hepatitis darmkronkel . hartaanval . knoglemarvenmed impact van de verhoogde neiging tot infecties als gevolg . tekort aan witte bloedcellen , vermoeidheid en duizeligheid als gevolg . tekort aan rode bloedcellen en een verhoogde neiging tot bloeden als gevolg . tekort aan bloedplaatjes . agressiviteit . overgevoeligheid voor licht, haaruitval . bepaalde bijwerkingen , zoals sufheid, soms moeilijk te onderscheiden van symptomen van depressie . De meeste bijwerkingen treden vaker op bij ouderen
mag niet worden gebruikt

mag niet worden gebruikt- . of hartfalen gedurende de eerste maanden na een-trombose . hart moet niet gebruikt worden door een bepaald soort van- . glaucoom ( nauwe kamerhoekglaucoom )

speciale waarschuwingen

moeten met voorzichtigheid worden gebruikt in de hart-en vaatziekten en onbehandelde schizofrenie , aangezien de symptomen kunnen verergeren . door epileptische aanvallen kan worden verhoogd . Alcohol versterkt het product sedatief effect . vanwege het verhoogde risico op tandbederf , periodieke tandheelkundige controle . bij patiënten ouder dan 50 jaar hebben gezien eiland vakantie incidentie van fracturen tijdens de behandeling met tricyclische antidepressiva .

gebruik van andere medicijnen
Het is belangrijk om uw arts te vertellen over alle geneesmiddelen die u neemt . middelen tegen psychose , kunnen bepaalde SSRI antidepressiva , terbinafine ( schimmeldodende ) , en antihistaminica de effecten van amitriptyline ” dak ” . fenobarbital en bepaalde epileptische middelen kunnen verminderen de effectiviteit van amitriptyline ” dak ” . amitriptyline ” dak ” kunnen de effecten van slaapmiddelen versterken . amitriptyline ” dak ” kan het effect van clonidine (migraine geneeskunde ) te verminderen en methyldopa ( middel tegen hoge bloeddruk) . amitriptyline ” dak ” kan slechts worden genomen met voorzichtigheid met mefloquine ( antimalariamiddel ) . gelijktijdig behandeld worden met levodopa (gemiddelde voor de ziekte van Parkinson ) kan leiden hypertensie . amitriptyline ” dak ” moet niet worden genomen .

Ik veranderde in een kasplant en ben gelukkig vlug gestopt en je wordt al misselijk als je de bijwerkingen leest dit kan nooit goed zijn!!

m.b
m.b
9 jaren geleden

Hoeveel van die kinderen waren wel/niet ingeënt ?

Boerenkool
Boerenkool
9 jaren geleden

Vaccins zijn een on-noodzakelijk kwaad, behalve voor de farmaceut zijn diepe zakken.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x