Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Meisje (5) krijgt griepprik, sterft aan de griep
VIDEO: Meisje (5) krijgt griepprik, sterft aan de griep

VIDEO: Meisje (5) krijgt griepprik, sterft aan de griep

Een 5-jarig meisje uit Las Vegas is dinsdag overleden aan een griepvariant waar ze eerder dit jaar tegen is gevaccineerd. Kiera Driscoll stierf aan een hartstilstand als gevolg van influenza A. Dat meldt FOX5 Vegas.

Vader Patrick zei dat ze zondag koorts had en steeds moest hoesten. Ze kreeg maandag steroïden en een hoestspray voorgeschreven. Kiera zakte daarna in elkaar. Ambulancebroeders waren niet in staat om haar te reanimeren.

Patrick zei dat zijn dochter de griepprik had gekregen. Haar artsen bevestigden dat ze de griepvariant had gekregen waar ze tegen was gevaccineerd. “Vrijdag was ze gezond,” zei Kiera’s tante Laurel Beckstead. “Zondagavond merkte haar moeder dat ze ziek begon te worden.”

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC liet weten dat sinds 28 september in 23 staten tenminste 56 kinderen zijn gestorven aan de griep. De CDC waarschuwde in december dat het griepvaccin van dit jaar mogelijk niet goed werkt tegen de griepvariant die momenteel rondgaat.

De CDC liet aan artsen weten dat minder dan de helft van de griepvirusmonsters die tussen 1 oktober en 22 november waren verzameld overeenkwam met de influenzastam in het griepvaccin.

[FoxNews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sola schreef:

  Waar ik nu benieuwd naar ben is of zij en de andere kinderen nu zijn overleden aan alleen de griep, of aan de combinatie griepprik (al dan niet tegen de variant van de groep die ze uiteindelijk ook kregen) en griep….

  4 likes
  • carla schoolderman schreef:

   Er wordt altijd zo een paniek gezaaid met griep. Zo ook met de Mexicaanse griep een aantal jaren geleden. Die kreeg ik en stelde weinig voor. Punt is dat je weerstand goed moet zijn, dan kan je alles aan en je weerstand kun je zelf goed houden. Griepprik? Het is ieders keus maar kijk eens wat er allemaal voor een rotzooi in zit ! Dat is erger dan de kwaal

   16 likes
 • Boerenkool schreef:

  Vaccins zijn een on-noodzakelijk kwaad, behalve voor de farmaceut zijn diepe zakken.

  8 likes
 • Margreet schreef:

  Zoals ze het in het nieuws brengen met de angst die ze crieeren voor de griep en om juist wel de griepinjectie te halen, althans zo zie ik het .

  Troep is het net zoals antidepressiva die ik geslikt heb, zal de bijwerkingen even melden en niet schrikken en dat moest mij helpen?

  amitriptyline ” dak ” wordt gebruikt om depressie te behandelen

  meestal veel van de bijwerkingen treden alleen aan het begin van de behandeling . zeer vaak (> 10% ) gewichtstoename , toegenomen eetlust . droge mond , misselijkheid , constipatie . hartkloppingen, lage bloeddruk . verwarring, Sloe vhed , tremor, duizeligheid, hoofdpijn . hyperhidrose . verminderd libido . wazig zien . normaal (1-10 % ) tandbederf, ontsteking van de mond , krimp van het tandvlees , smaakstoornissen . stoornissen in de impuls tussen hart-en de belangrijkste kamers . onwillekeurige bewegingen, parkinsonisme , veranderingen in de gevoeligheid van de huid , moeite met concentreren . gebrek aan plassen, impotentie , erectiele problemen . verwijde pupillen . soms ( 0,1-1 % ) braken, gezwollen tong , diarree . aritmie , hoge bloeddruk . leerstoornissen , manie , angst , slaapstoornissen , convulsies . urticaria , vochtophoping in het gezicht . verhoogde oogdruk, oorsuizen (tinnitus) . zelden ( 0,01-0,1% ) hepatitis darmkronkel . hartaanval . knoglemarvenmed impact van de verhoogde neiging tot infecties als gevolg . tekort aan witte bloedcellen , vermoeidheid en duizeligheid als gevolg . tekort aan rode bloedcellen en een verhoogde neiging tot bloeden als gevolg . tekort aan bloedplaatjes . agressiviteit . overgevoeligheid voor licht, haaruitval . bepaalde bijwerkingen , zoals sufheid, soms moeilijk te onderscheiden van symptomen van depressie . De meeste bijwerkingen treden vaker op bij ouderen
  mag niet worden gebruikt

  mag niet worden gebruikt- . of hartfalen gedurende de eerste maanden na een-trombose . hart moet niet gebruikt worden door een bepaald soort van- . glaucoom ( nauwe kamerhoekglaucoom )

  speciale waarschuwingen

  moeten met voorzichtigheid worden gebruikt in de hart-en vaatziekten en onbehandelde schizofrenie , aangezien de symptomen kunnen verergeren . door epileptische aanvallen kan worden verhoogd . Alcohol versterkt het product sedatief effect . vanwege het verhoogde risico op tandbederf , periodieke tandheelkundige controle . bij patiënten ouder dan 50 jaar hebben gezien eiland vakantie incidentie van fracturen tijdens de behandeling met tricyclische antidepressiva .

  gebruik van andere medicijnen
  Het is belangrijk om uw arts te vertellen over alle geneesmiddelen die u neemt . middelen tegen psychose , kunnen bepaalde SSRI antidepressiva , terbinafine ( schimmeldodende ) , en antihistaminica de effecten van amitriptyline ” dak ” . fenobarbital en bepaalde epileptische middelen kunnen verminderen de effectiviteit van amitriptyline ” dak ” . amitriptyline ” dak ” kunnen de effecten van slaapmiddelen versterken . amitriptyline ” dak ” kan het effect van clonidine (migraine geneeskunde ) te verminderen en methyldopa ( middel tegen hoge bloeddruk) . amitriptyline ” dak ” kan slechts worden genomen met voorzichtigheid met mefloquine ( antimalariamiddel ) . gelijktijdig behandeld worden met levodopa (gemiddelde voor de ziekte van Parkinson ) kan leiden hypertensie . amitriptyline ” dak ” moet niet worden genomen .

  Ik veranderde in een kasplant en ben gelukkig vlug gestopt en je wordt al misselijk als je de bijwerkingen leest dit kan nooit goed zijn!!

  6 likes
 • weg met ons schreef:

  Grappig dat artsen en de farmaceuten je maar wat graag mogen inspuiten met één of ander goedje waarvan niemand kan zeggen wat het exact allemaal doet of zal doen en vergeet niet dat geen mens hetzelfde is en dus nooit hetzelfde zal reageren. Je moet er op vertrouwen dat wat ze je daar in het lijf spuiten geen enkele kwaad kan, maar als je vraagt om 100 procent garantie dat het helpt en geen kwaad doet, tja, dan zijn ze niet thuis of vinden je maar een eigenwijs stuk vreten die te moeilijk doet en te mondig is.

  “Hallo schaapjes”, vooral niet nadenken en vooral je lijf vol laten proppen en spuiten zoals het hoort en van jullie wordt verwacht. ome dokter en de farmaceutische miljoenen bezittende aandelen directeur weten wel wat goed is voor jullie.

  4 likes
 • Robbedoes schreef:

  En zoals gebruikelijk lezen we weer niet hoeveel mensen er NIET zijn overleden door vaccinaties.
  Dat geldt zowel voor de vaccinatie zelf, als het niet krijgen van de ziekte waar de vaccinatie voor bedoelt was.

  Je moet natuurlijk wel kritisch blijven richting Big Pharma, maar je ook niet blind staren.

  Voor de mensen die gewoon niet willen vaccineren, even het volgende:

  Voordat de poliovaccinatie in 1957 werd opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma werden jaarlijks enkele honderden gevallen van polio gemeld. Tijdens epidemieën liep het aantal op tot 1500 à 2000, zoals in de oorlogsjaren 1943/1944, in 1952 en 1956. Na introductie van de vaccinatie traden nog enkele epidemieën op binnen groeperingen die om religieuze redenen vaccinatie afwijzen (1971, 1978, 1992/1993). Vaccinatie tegen polio beschermt vermoedelijk levenslang.

  Als je dit gelezen hebt, en nog steeds tegen vaccineren bent: Sterkte….

  2 likes
  • weg met ons schreef:

   @Robbedoes, Je kunt virussen niet allen gelijk stellen, een griepvirus is van een soort die een mens niet onmiddellijk dood. Waarom gezonde mensen, met gezonde weerstand injecteren met iets wat schijnbaar veel bijwerkingen kan geven. Waarom mensen volstoppen met middelen die vaak erger zijn dan de kwaal?

   Iedereen mag vinden wat hij of zij wil, maar schijnbaar zijn een hoop middelen er eerder op geënt om revenuen te generen dan mensen werkelijk beter of zelfs ook maar gezond te maken. Schijnbaar zie jij niet de val die de farmaceuten hebben gezet en waarin iedereen trapt mede doordat ze bang en angstig zijn gemaakt.

   1 likes
   • Robbedoes schreef:

    Zoals ik al zei: Blijf kritisch. Zelf vind ik griep vaccinaties, op dit moment, niet nodig. In ieder geval niet voor mezelf. Ja, ik vind ook dat met name daar aardig aan wordt verdient door een aantal bedrijven. Angst verkoopt immers.

    1 likes
 • weg met ons schreef:

  Grappig dat artsen en de farmaceuten je maar wat graag mogen inspuiten met één of ander goedje waarvan niemand kan zeggen wat het exact allemaal doet of zal doen en vergeet niet dat geen mens hetzelfde is en dus nooit hetzelfde zal reageren. Je moet er op vertrouwen dat wat ze je daar in het lijf spuiten geen enkele kwaad kan, maar als je vraagt om 100 procent garantie dat het helpt en geen kwaad doet, tja, dan zijn ze niet thuis of vinden je maar een eigenwijs stuk vreten die te moeilijk doet en te mondig is.

  “Hallo schaapjes”, vooral niet nadenken en vooral je lijf vol laten proppen en spuiten zoals het hoort en van jullie wordt verwacht. Ome dokter en de farmaceutische miljoenen bezittende aandelen directeur weten wel wat goed is voor jullie…

  3 likes
 • m.b schreef:

  Hoeveel van die kinderen waren wel/niet ingeënt ?

  0 likes
 • Henkie schreef:

  Dit is gewoon ziek!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  spaanse

  Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’

  Zo’n 150 Spaanse artsen kunnen niet langer ...

  huisarts

  Huisarts: ‘Geen vaccin, geen 1,5 meter stopt virus binnen dit jaar’

  Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum is een ...

  >