UFO

Topgeheime X-Files over UFO’s eindelijk vrijgegeven. Waarom is de overheid zo bang als een klein kind in het donker?

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse overheid heeft UFO-stukken die 50 jaar lang geheim zijn gehouden eindelijk vrijgegeven. Dat schrijft de Daily Mail.

De documenten, die zijn gepubliceerd door het Britse Nationaal Archief, bevatten details over UFO-waarnemingen die in heel Groot-Brittannië zijn gedaan.

Ze bevatten informatie over incidenten die naar verluidt gerelateerd zijn aan buitenaardsen, waaronder een incident in Rendlesham Forest in 1980, dat ook wel het Britse Roswell wordt genoemd.

Achtergehouden

Dat jaar zagen soldaten die waren gestationeerd op vliegbases Bentwaters en Woodbridge vreemde lichten in het bos.

Vreemd genoeg zijn de documenten nog niet gedigitaliseerd, dus als je ze wilt inzien moet je naar het Nationaal Archief in Londen gaan.

De stukken zouden al in 2013 geopenbaard worden, maar 18 specifieke documenten werden om onduidelijke redenen achtergehouden.

Doofpot

In de afgelopen negen jaar heeft het Britse ministerie van Defensie meerdere keren UFO-files vrijgegeven. Drie documenten zijn nog altijd geheim.

Volgens sommigen is er sprake van een doofpot rond het bestaan van buitenaards leven.

“Het ministerie van Defensie vertelde het parlement, de media en het publiek dat er geen defensiebelang mee gemoeid was en dat het beperkt geïnteresseerd was in het UFO-fenomeen,” zei Nick Pope, die tussen 1991 en 1994 het UFO-project van het ministerie leidde.

Achter de schermen

“De stukken laten zien dat we het onderwerp achter de schermen een stuk serieuzer namen dan we deden voorkomen en dat er in veel gevallen wel degelijk een defensiebelang mee gemoeid was,” voegde hij toe.

Zo werden UFO’s gezien vlak bij legerbases, door RAF-piloten en opgepikt door luchtverkeersleiders.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Topgeheime X-Files over UFO’s eindelijk vrijgegeven. Waarom is de overheid zo bang als een klein kind in het donker? | Nine ForNews
5 jaren geleden

[…] artikel Topgeheime X-Files over UFO’s eindelijk vrijgegeven. Waarom is de overheid zo bang als een kle… is geplaatst op […]

Justin
Justin
5 jaren geleden

Misschien moeten we alles helemaal anders gaan bekijken,.. zijn die ufo’s en alles wat ermee samenhangt wel de grootste geheimen, wat als er een veel grootser geheim is .Waarom zien we 2 zonnen ,waarom rommelen ze met technieken om het weer te beinvloeden ,waarom dat gedoe met Cern waarvan we horen dat het te maken heeft met opening tot andere dimensies etc etc Kijk /luister en sta open voor een heel andere benadering want in feite weten we niets (zeker) en kan het nog vreemder dan we al zien.

https://www.youtube.com/watch?v=YQL23J9LNIY

Justin
Justin
5 jaren geleden

Sorry deze moet er nog bij https://www.youtube.com/watch?v=KgXv9dhEfqw

pietje
pietje
5 jaren geleden

ja wat zou ik ervan zeggen ! We zijn ons hele leven bedrogen door regeringen begrijp niet waarom ze nu naar buiten komen ! Misschien omdat er geen ontsnapping meer mogelijk is dat is de enige reden !! Ze kunnen niet meer ontkennen want het staat op de stoep en dan draaien ze de huichelaars ! Zooooo VIES

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x