Buitenland

Kolonel zegt dat oorlog in Oekraïne ‘ramp’ is voor NAVO: ‘Gaat uit elkaar vallen’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Als Oekraïne bij de NAVO komt, kan Rusland rechtstreeks worden aangevallen. Dat zal Rusland niet toestaan, zei de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor op GB News. De Russen kunnen niet anders dan vechten tot het einde, voegde hij toe.

Macgregor denkt dat er maar weinig Europeanen zijn die zouden willen meevechten in deze oorlog of die zitten te wachten op de invoering van de dienstplicht.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat gebeurt achter de schermen al

“Rusland zal vechten tot het bittere einde, tot aan de Poolse grens,” voorziet de kolonel. “En als we vanuit Polen blijven vechten, dan wordt Polen onderdeel van de oorlog.”

“Dit is een ramp voor de NAVO,” benadrukte hij. “De NAVO gaat dit niet overleven en uit elkaar vallen. Dat gebeurt achter de schermen al. En Duitsland zit er middenin. De Duitsers zitten net als de meeste andere Europeanen absoluut niet te wachten op een oorlog met Rusland.”

Klopt niet

Eerder zei Macgregor dat het sturen van tanks naar Oekraïne geen enkele zin heeft. “Eerst moet je ze verplaatsen over een afstand van vele honderden kilometers. Eenmaal aangekomen bij het front moeten ze onderhouden worden, heb je reserveonderdelen nodig en moeten in Polen of Duitsland onderdelen gerepareerd worden. “Dit klopt niet,” zei hij.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onbekend
Onbekend
11 maanden geleden

Allemaal volgens script. Satanistische deepstate zal worden ontmaskerd door de echte deepstate. Via vaccins en pedonetwerken. U zult dat misschien als redding ervaren, maar het is nog steeds deepstate die u voor de gek houdt. De vrijheid die volgt zal een illusie zijn en de transhumanistische agenda zal worden voort gezet.

Mar
Mar
11 maanden geleden

laat maar lekker klappen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Rusland “VEEGT” oekraine van de map !!
Europa komt onder Rusland…

Eleonora
Eleonora
11 maanden geleden

Als de NAVO uit elkaar valt, is dit een zegen voor de mensheid wereldwijd!!! Zij zijn de agressor, kijk maar naar alle oorlogen die” in naam van de democratie” wereldwijd al zijn gevoerd en nog gevoerd worden! Mijn idee: moeders, houd je zonen en dochters thuis, je hebt ze niet gebaard om als kanonvoer te eindigen! Volg je hart en kies voor vrede, liefde en respect

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x