Buitenland

Kolonel zegt dat oorlog in Oekraïne ‘ramp’ is voor NAVO: ‘Gaat uit elkaar vallen’

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Als Oekraïne bij de NAVO komt, kan Rusland rechtstreeks worden aangevallen. Dat zal Rusland niet toestaan, zei de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor op GB News. De Russen kunnen niet anders dan vechten tot het einde, voegde hij toe.

Macgregor denkt dat er maar weinig Europeanen zijn die zouden willen meevechten in deze oorlog of die zitten te wachten op de invoering van de dienstplicht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat gebeurt achter de schermen al

“Rusland zal vechten tot het bittere einde, tot aan de Poolse grens,” voorziet de kolonel. “En als we vanuit Polen blijven vechten, dan wordt Polen onderdeel van de oorlog.”

“Dit is een ramp voor de NAVO,” benadrukte hij. “De NAVO gaat dit niet overleven en uit elkaar vallen. Dat gebeurt achter de schermen al. En Duitsland zit er middenin. De Duitsers zitten net als de meeste andere Europeanen absoluut niet te wachten op een oorlog met Rusland.”

Klopt niet

Eerder zei Macgregor dat het sturen van tanks naar Oekraïne geen enkele zin heeft. “Eerst moet je ze verplaatsen over een afstand van vele honderden kilometers. Eenmaal aangekomen bij het front moeten ze onderhouden worden, heb je reserveonderdelen nodig en moeten in Polen of Duitsland onderdelen gerepareerd worden. “Dit klopt niet,” zei hij.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onbekend
Onbekend
1 maand geleden

Allemaal volgens script. Satanistische deepstate zal worden ontmaskerd door de echte deepstate. Via vaccins en pedonetwerken. U zult dat misschien als redding ervaren, maar het is nog steeds deepstate die u voor de gek houdt. De vrijheid die volgt zal een illusie zijn en de transhumanistische agenda zal worden voort gezet.

Mar
Mar
1 maand geleden

laat maar lekker klappen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Rusland “VEEGT” oekraine van de map !!
Europa komt onder Rusland…

Eleonora
Eleonora
1 maand geleden

Als de NAVO uit elkaar valt, is dit een zegen voor de mensheid wereldwijd!!! Zij zijn de agressor, kijk maar naar alle oorlogen die” in naam van de democratie” wereldwijd al zijn gevoerd en nog gevoerd worden! Mijn idee: moeders, houd je zonen en dochters thuis, je hebt ze niet gebaard om als kanonvoer te eindigen! Volg je hart en kies voor vrede, liefde en respect

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x