Paranormaal

67-jarige doodverklaarde Nigeriaanse grootmoeder komt na 12 dagen weer tot leven

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Akure, de hoofdplaats van de Nigeriaanse staat Ondo, is een 67-jarige moeder van drie kinderen 12 dagen nadat ze klinisch dood was verklaard weer opgestaan.

Victoria Gbemisola Babatunde werd op 7 januari jongstleden doodverklaard, maar op 20 januari kwam ze weer tot leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Oorspronkelijk zou ze vrijwel gelijk zijn begraven, maar als gevolg van de landelijke staking tegen het schrappen van brandstofsubsidies konden haar kinderen niet bij elkaar komen om de begrafenis te regelen.

Middelpunt van de belangstelling

Toen uiteindelijk een datum was afgesproken ontdekten de kinderen dat ze weer tot leven was gekomen. De zwager van de vrouw, Andrew Ozoemena, vertelde het verhaal aan de Sunday Vanguard.

Velen twijfelden aan het wonder tot ze hoorden dat Babatunde in de stad Jos verbleef. Het huis van het gezin stond al snel in het middelpunt van de belangstelling terwijl velen een glimp probeerden op te vangen van de vrouw.

Niezen

Negen dagen na haar dood moest Babatunde plotseling niezen en opende ze kort haar ogen. De geschrokken werknemer van het mortuarium lichtte gelijk de familieleden in. Nadat ze haar ogen had geopend sprak de vrouw drie dagen geen woord. Er bestond nog altijd onzekerheid over haar toestand. Drie dagen na het incident, op 20 januari, sprak ze plotseling tegen haar jongere broer, dronk ze weer water en at ze voedsel.

In eerste instantie werd de medewerker van het mortuarium geadviseerd niet te spreken over het voorval omdat mensen wel vaker weer tot leven komen nadat ze zijn doodverklaard om later definitief te sterven.

Zeer zeldzaam

Drie dagen na haar aankomst in Jos werd Babatunde onderzocht door artsen van het Jos University Teaching Hospital (JUTH). Voor de doktoren was het een zeer zeldzame gebeurtenis om iemand te zien die vele dagen dood was geweest, weer tot leven kwam en nog steeds een goed functionerend lichaam heeft.

“Ik ging naar de hemel en zag Jezus naast God. Jezus nam me mee naar de hel en ik zag mensen die al meer dan duizend jaar in de hel verblijven en daar dag en nacht worden gekweld. Ik zag ook engelen die in de hemel zingen en de poorten en straten van de hemel waren van puur goud,” zei Babatunde. “Daarna zei Jezus dat ik terug moest gaan naar de wereld om mijn doel te vervullen en anderen te vertellen wat ik zag.”

Bron: Vanguardngr.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x