Homepagina » Natuur en Milieu » VN-klimaatchef geeft toe dat klimaatbeleid is bedoeld om kapitalisme te vernietigen
VN-klimaatchef geeft toe dat klimaatbeleid niets te maken heeft met het redden van de aarde

VN-klimaatchef geeft toe dat klimaatbeleid is bedoeld om kapitalisme te vernietigen

Christiana Figueres, het hoofd van de klimaatafeling van de Verenigde Naties (UNFCCC), heeft tijdens een persconferentie in Brussel een schokkende uitspraak gedaan.

Figueres, die vorig jaar werd geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau, gaf toe dat haar klimaatafdeling niet als doel heeft om de planeet te redden, maar om het kapitalisme te vernietigen.

Doelbewust

Tussen neus en lippen door zei ze:

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid dat we onszelf tot doel hebben gesteld om binnen een bepaald tijdsbestek het economische ontwikkelingsmodel dat de afgelopen 150 jaar overheersend is geweest, bewust te veranderen.

Ze benadrukte nog eens:

Dit is waarschijnlijk de moeilijkste taak die we onszelf ooit hebben gegeven, namelijk voor het eerst in de menselijke geschiedenis het economische ontwikkelingsmodel doelbewust transformeren.

Martin Armstrong van Armstrong Economics schrijft dat hij werd uitgenodigd voor een belangrijk politiek diner in Washington.

Terugdringen bevolkingsgroei

Omdat hij voor een universiteit had gewerkt, kwam hij bij de hoofden van verschillende milieugroepen te zitten.

“Ze dachten in vriendelijk gezelschap te zijn en begonnen openlijk te spreken,” schrijft Armstrong.

“Ook zij gaven toe dat het klimaatbeleid niet ging over het milieu, maar bedoeld was om de bevolkingsgroei terug te dringen,” vervolgt hij.

Verborgen agenda

Al deze groeperingen lijken volgens Armstrong een verborgen agenda te hebben die de media steeds onjuist interpreteren.

“Wanneer gaan de media eens beseffen dat ze hun eigen toekomst vernietigen?” vraagt hij.

[Zero Hedge via Armstrong Economics]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Mooi toch, terug dringen van bevolkingsgroei anticonceptie meer verspreiden en niet meer gezinnen van 10+ kinderen maar van 2 en 3. Afschaffen van kapitalisme en vervangen door basis inkomen en het werk word geautomatiseerd uitgevoerd win/win

  15 likes
  • 10+ kinderen?
   In Iran krijgen ze 1,9 kind per vrouw, net als in Nederland.
   Filmpje?
   https://www.youtube.com/watch?v=fPtfx0C-34o&feature=youtu.be&t=164

   6 likes
   • Het gaat niet om Iran. Het gaat om andere landen in het Midden-Oosten, om Afrika, en Azië. Daar is de (veel te hoge) bevolkingsgroei een ramp in wording. Realiseer je je, dat een bevolking van 10 miljard twee keer zo snel bodemschatten uitput dan een bevolking van 5 miljard. Bovendien is er een bovengrens: de aarde kan niet alles aan. Overbevolking = oorlog = armoede = milieuvervuiling.

    4 likes
    • Volgens mij heb je het filmpje van de net overleden Hans Rosling niet bekeken. De ontwikkelingen in Azië en Afrika gaan veel sneller dan je denkt. We zitten bovendien nu op 7,4 miljard, niet 5 miljard.
     Met of zonder overbevolking gaan de bodemschatten sowieso opraken maar ondertussen is de bevolking verdubbeld sinds 1970 en hebben we tegelijkertijd minder mensen met honger en minder mensen onder de armoedegrens. Ra ra, hoe kan dat?

     2 likes
  • Ik zie die islamitische broedmachines dit nog doen, twee kinderen per gezin.

   6 likes
 2. Mensen vraag jezelf eens af waarom moet de planeet gered worden?
  Ik weet voor mezelf namelijk dat het een dikke bullsh*t bangmakerij verhaal is!

  Mijn antwoord is dit.
  Het moge duidelijk zijn dat er een complot is tegen de mensheid en moeder planeet aarde.
  Het complot heeft alles te maken met het bewustzijn van de mens zo laag mogelijk te houden ze willen dus dat je dom blijft en niet je hersens gebruikt ze willen dus dat je totaal niet meer de verantwoordelijk hebt over je eigen leven ze willen totaal niet dat je zelfstandig wordt en luistert naar je eigen gevoel. Hier zijn ze doodsbang voor dat mensen dit weer komen te herinneren want je herinnert je namelijk dan weer de connectie die ieder van ons heeft en altijd zo zal zijn met bijvoorbeeld de moeder planeet aarde, vader zon en het universum deze 3 zijn levend en hebben een ziel. sterker nog deze 3 zijn wij als mens zijnde we zijn daardoor ook wel multi dimensionaal wezens. niks niemand die je tegenhoudt als je weer herinnert wie je in essentie bent! En daarom zijn ze er zo bang voor en daarom het complot tegen de mensheid. Waarom ze geloven in overbevolking omdat heel simpel hoe minder mensen op deze aardbol hoe makkelijker de mens te besturen en te controleren is.

  16 likes
 3. Sluit dan mooi aan op Georgia Guide Stones. 1ste regel: de aarde is maar geschikt voor 500 miljoen mensen. Deze zonneklok(alles is gebaseerd op zon/maan en sterrencycli’s via tijdberekening) ligt in de staat Georgia, waarbij de hoofdstad Atlanta(tis) is. Men werkt dus aan een high tech stad/steden. Daar heb je veel grondstoffen voor nodig, waarbij je de aarde dus verder uitput(aarde/natuur heeft tijd nodig om alles weer in balans/evenwicht te zetten en dat krijg je dus zo niet).
  Dus het kapitalisme opruimen(contant geld opheffen) heeft een geheel ander doel, dan men beweerd.(aarde redden). Je kunt het huidige geldsysteem weer eerlijk maken door de rente/geldconstructies op te heffen. Schulden vereffenen of kwijtschelden/verdragen etc opheffen. De stekker van de pc/data eruit trekken.(data bedrijf global switch geeft toe dat hun technologie meer vervuilt/grondstoffen kost, dan alle vliegtuigen die nu vliegen bij elkaar) En dan proberen zoveel mogelijk weer op natuurlijke basis te gaan werken/opbouwen met huidige kennis. Zonder dat het tegengewerkt wordt. Dus iedereen moet mee gaan werken aan kleinschaligheid/delen. Als je de mensheid wil verminderen, dan kun je dat ook via de natuur laten doen. Das hard, maar nu beslist geld/macht/kennis wie er blijft leven en wie niet. Beetje raar, dat je ivf etc kunt laten doen, terwijl de top de mensheid wil verminderen. Dus zijn het experimenten. Je kunt je dus afvragen waarvoor die experimenten voor dienen? Mixmax DNA? Half robot/half mens. De perfecte slaaf. Vraag dan: voor wat? Voor naar de kosmos?
  Waarschuwing: wij mensen zijn overbodig aan het worden en ze moeten ons kwijt.

  7 likes
 4. hahah ze hebben als doel de planeet te redden man o man kijk in de spiegel en RED JEZELF!

  Het ironie ervan zij zien maar een splinter(s) van onze werkelijke problemen maar zij zien niet hun balk(en) van problemen die zij creëren.

  Over de aarde gesproken zij heeft het altijd overleeft hoe erg het einde van de wereld ook was en gaat komen. Wij mensen daartegen zijn altijd weg geveegd van de aardbodem.

  Was het maar zon feest dat ze kapitalisme gingen vernietigen denk je nou echt dat alle miljonairs all hun bezittingen vrij gaan geven? Mocht fysiek contant geld weg gaan dan komt digitale geld te voorschijn in een mooi jasje wat ons doen zal verblinden. het zal in het begin goed en mooi eruit zien dingetjes als gratis digitale geld, basis inkomen, woehooe. maar ja paar jaar later is het weer hetzelfde liedje hoe we het altijd hebben gehad en geleefd maar dan nu in een digitale gevangenis realiteit. Dit past namelijk heel goed in de transhumanist agenda.

  Ik heb het weleens vaker gezegd en blijf dat ook promoten ter herrinering
  LIEFDE is de oplossing voor alles! niet denken in systemen of hokjes, termen, mind-ego nee gebruik je HEART-EGO LIEFDE

  7 likes
 5. Ook zij gaven toe dat het klimaatbeleid niet ging over het milieu, maar bedoeld was om de bevolkingsgroei terug te dringen,” vervolgt hij.
  zou zeggen begin bij je zelf en hang je op en laat ons met rust stelletje bloedzuigers.

  6 likes
 6. Dus in februari 2015 zegt Christiana Figueres, voorafgaand aan het Parijse klimaatconferentie, dat de economische modellen veranderen moeten en twee jaar later in februari 2017 maakt Martin Armstrong daarvan dat ze het kapitalisme wil “vernietigen”. Knap hoor.

  https://europa.eu/eyd2015/en/unric/posts/questions-cristina-figures-cop21
  http://www.unric.org/en/latest-un-buzz/29623-figueres-first-time-the-world-economy-is-transformed-intentionally

  5 likes
 7. Vandaar dat multi-miljardair George Soros (echte naam Swartsch) vice-president Al Gore met miljoenen dollars per jaar heeft gesubsidieerd voor zijn “inconveniënt truth” waarin de totale klimaatvernietiging van de aarde werd getoond. Een totale instorting van de stabiele wereld en macht aan de NWO.

  4 likes
 8. We zijn vervangbaar en inderdaad hebben ze het niet goed met ons voor.
  Vervangbaar vandaar soms die losse X en in de chemtrails.

  3 likes
 9. Ik zie alleen maar positieve elementen in haar toespraak. Ja, het huidige economische model is onhoudbaar in het licht van het veranderende klimaat. Lijkt me een duidelijke boodschap. Dat zero hedge daar een andere spin aan geeft is duidelijk… maar dat is dan weer hun agenda.

  3 likes
 10. Kapitalisme is de vrije markt die normaal gesproken toegankelijk is voor ieder mens en deze dient te worden vervangen voor een (corporatistische of gecontroleerde) markt waar de kleine man en de doorsnee burger of zabbelaar niets meer kan verdienen. Het uitdunnen van de mensheid zal pas vormen kunnen aannemen als de consumerende slaven niet langer nodig en overbodig zijn geworden en het huidige geldsysteem is vervangen voor een systeem waar slechts enkelen nog van kunnen profiteren. Tot het zover is zullen slaven consumenten en ook miljarden mensen nodig blijven om de boel overeind te houden en de markten te voorzien van dope.

  1 likes
 11. over het terugdringen van de wereldbevolking was men het in de jaren 70 al eens.
  maar ga mij niet vertellen dat het alleen door de mensheid en vooral door de opwarming van de aarde is gekomen.
  sneeuw in de sahara, pakistan enz, doet mij meer in de richting van de ijstijd denken.

  1 likes
 12. Hoe ziet zulk 0,9 kind eruit, Franss ?

  1 likes
 13. Toen ik voor de eerste keer in Egypte was leefden er 30 miljoen mensen langs de Nijl, toen al honger en grote armoede, nu al meer dan 80 miljoen op dat smalle strookje langs de Nijl.
  Kinderen zijn daar personeel nodig om het land te bewerken !

  1 likes
 14. Foutje inmiddels zijn het er 94.66.993 !
  Egypte heeft een inwonertal van 94.666.993 (2016) en is daarmee het meest …

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duurzame energie

Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien

De klimaatadepten beweren stellig dat de aarde ...

klimaatkoploper

‘Klimaatkoploper’ Nederland verbrandt oerbossen van Estland. ‘Dit moet nu stoppen!’

Nederland wil internationaal klimaatkoploper worden. In de ...