Buitenland

Amerikaanse interventie in Syrië moet per direct stoppen. Al bijna 70.000 mensen ondertekenden deze belangrijke petitie

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een CIA-klokkenluider en voormalig marinierscommandant willen dat de VS zich terugtrekt uit Syrië voordat er een nucleaire apocalyps uitbreekt.

Tijdens een persconferentie in de National Press Club in Washington legden ze uit waarom ze tegen de Amerikaanse interventie in Syrië zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze hebben ook een petitie gelanceerd die gericht is aan minister van Defensie James Mattis en het Congres.

Uitnodiging

Matthew Hoh was marinierscommandant in Afghanistan en nam in 2009 ontslag omdat hij het niet eens was met het beleid van toenmalig president Obama.

Hoh merkte op dat het Russische leger – in tegenstelling tot het Amerikaanse – in Syrië is op uitnodiging van de Syrische president Bashar al-Assad.

Schrijver en activist David Swanson zei dat de VS sinds de Tweede Wereldoorlog liefst 82 verkiezingen in het buitenland heeft beïnvloed en meer dan 30 landen heeft gebombardeerd.

Einde

“Hier moet een einde aan komen,” zei hij.

CIA-klokkenluider John Kiriakou voegde toe: “De enige manier om Syrië te redden is om tafel gaan met alle belanghebbenden, inclusief de Syriërs, de Russen en de Iraniërs.”

“We moeten accepteren dat Assad nergens naartoe gaat, en waarom zou hij?” vervolgde hij.

Internationaal erkende regering

“Hij staat aan het hoofd van de internationaal erkende regering van Syrië,” aldus Kiriakou.

De petitie, die een maand geleden is gelanceerd, is inmiddels bijna 70.000 keer ondertekend en roept Pentagon-baas James Mattis en het Congres op om per direct alle Amerikaanse gevechtstoestellen uit Syrië terug te trekken.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

De Amerikaanse interventie in Syrië is illegaal. Amerika en NAVO bondgenoten hebben daar niks te zoeken. De reden dat ze er zitten heeft te maken met geopolitieke belangen van westerse oligarchen en zakenbanken. Het draait om het controleren van grondstoffen en de zekerheid te garanderen voor de toekomst om de supermacht te blijven die Amerika is. Triljoenen business as usual met een dictatoriaal sausje waarbij tegelijkertijd de mainstream media een ander beeld voorschotelt.

We zouden daar zitten voor peace? and justice? vrijheid van meningsuiting? etc… Well, ik kan je vertellen dat ze daar op Wall Street geen ene ruk om geven hoe het met de mensen in betreffende landen is gesteld. Zij doen aan geld en alle moeite om dat machtsvacuüm te continueren.

Rest me nog een link te plaatsen. Een kenmerkend voorbeeld wat de heren uiteindelijk onder peace and justice verstaan. Hier de beelden en zo gaan ze overal in de wereld te werk;

https://www.youtube.com/watch?v=KPIUFZl7f-U

justin
justin
6 jaren geleden

En of daar een einde aan moet komen wat denken ze wel niet moet een ander land eens proberen zich te bemoeien of proberen de Amerikaans zittende President eraf te gooien. Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat een land al zolang zoveel vrijbrief heeft gekregen van vele landen ,wat zit erachter. Het kan toch niet anders dan dat vele regeringen zo chantabel zijn als weet ik wat. Als je een beetje gezond verstand hebt dan ga je hier toch niet in mee,. je kan zomaar de volgende zijn. Madurodam kikkerlandje Nederand zal ‘zich wel als een bange wezel achter zijn ”grote” broer verstoppen en zoals gewoonlijk overal ja en amen op knikken, ppff .

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

`De As Van Het Kwaad` samen met Israël moeten blijven moorden! Gen Wesley Clark Reveals US Plan To Invade Iraq, Syria, Lebanon, Lybia, Somalia, Sudan, And Iran
https://www.youtube.com/watch?v=r8YtF76s-yM

General Wesley Clark explains ISIS/Al Qaida was created by U.S. Allies
https://www.youtube.com/watch?v=ojcoKnTGf4s

Havana
Havana
6 jaren geleden

Waarom heeft Brexit plaats gevonden ? Omdat er een oorlog in de maak is en omdat Europa weer gebruikt zal worden als een slagveld. Binnenkort kan het zijn dat wij de vluchtelingen zullen zijn.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x