Homepagina » Buitenland » Schutter van Las Vegas ‘handelde niet alleen’. Wat betekent dit voor het officiële verhaal?
Schutter van Las Vegas 'handelde niet alleen'. Wat betekent dit voor het officiële verhaal?

Schutter van Las Vegas ‘handelde niet alleen’. Wat betekent dit voor het officiële verhaal?

De sheriff van Clark County, Joseph Lombardo, heeft openlijk gezegd dat hij denkt dat Las Vegas-schutter Stephen Paddock niet alleen heeft gehandeld.

“Hij moet op een bepaald moment hulp hebben gehad,” citeerde de Daily Express hem. “Misschien was hij een supermens die dit allemaal zelf heeft uitgevogeld, maar ik kan dat moeilijk geloven.”

Veel onafhankelijke mediakanalen hebben er al op gewezen dat bepaalde dingen niet kloppen.

Meerdere schutters

Inmiddels hebben ook tientallen getuigen gezegd dat er sprake was van meerdere schutters en dat ze vanuit meerdere richtingen onder vuur werden genomen.

In de show van radiopresentator Michael Savage was een vrouw te gast die het bloedbad wist te overleven.

De vrouw vertelde dat een tweede schutter door de menigte liep en alle kanten op schoot, terwijl hij haar naderde. Je kunt het fragment hier terugluisteren.

Politieradio

“Er liep iemand door de menigte die op mensen schoot en hij kwam steeds dichterbij,” vertelde de vrouw. “Toen er niet meer gevuurd werd stond een agent op en ik hoorde wat er op de politieradio werd gezegd.”

“Er zijn schutters actief,” klonk het. “Vervolgens zei de agent die mij beschermde: Waar is hij? Zie jij hem? Is hij achter ons?”

“Mandalay Bay bevond zich rechts van ons en het meisje dat rechts naast me stond werd recht in haar maag geschoten,” herinnert ze zich.

Bocht

“Hoe kon die kogel een bocht naar links maken en haar in haar maag raken?” vroeg ze zich af.

Zo zijn er nog veel meer getuigenverklaringen die indruisen tegen het officiële verhaal van de FBI. Maar weinig mensen weten dat de FBI zelf terreuraanslagen plant en laat uitvoeren.

Onbeantwoord

Dit wordt uit de doeken gedaan in de documentaire (T)error van Lyric R. Cabral en David Felix Sutcliffe. Ook de New York Times schreef hier in 2012 over.

Ondertussen zijn nog veel vragen onbeantwoord.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Frans2 schreef:

  [ De vrouw vertelde dat een tweede schutter door de menigte liep ]
  In het radio fragment vertelt ze dat ze aan het geluid van de schoten en een verwonding van een vrouw nabij, concludeerde dat er ook een schutter op de grond moest rondlopen. Maar ze ontkende die schutter daadwerkelijk gezien te hebben.

  4 likes
 • Arwijn schreef:

  Het was a multi-ageda gecombineerd event waarbij vele verschillende partijen betrokken zijn geweest, waarschijnlijk niet allemaal in de weet van elkaar. Ik vermoed dat er een ISIS suicide buyout pact is met de patsy, maar de geheime dienst is ook zeker betrokken gezien omstandigheden zoals dat het hotel waar vandaan is geschoten wapens waren gestashed voor langer dan een week wat in Las Vegas praktisch onmogelijk is. Verder zijn er misschien ook crisis acteurs bijgeroepen om het erger te laten lijken dan het was om meer politieke/media druk te leggen vanuit verschillende hoeken. Het is een zeer hectische zaak.

  3 likes
 • droogtrommel schreef:

  Er zouden toch veel meer getuigen moeten zijn, die dan 2 of meer schutters hebben gezien, dan denk vooral aan de gewonden.

  2 likes
 • Lawrence schreef:

  Als er meerdere schutters waren, met zake dan nog onder de festivalgangers (“close-up” dus), dan zal de wetsdokter(s) dat zeker kunnen vaststellen. Ik hoop dat dit deel van het onderzoek niet gecorrupteerd raakt.

  1 likes
 • War on Error schreef:

  @droogtrommel,
  sterker nog; getuigen melden dat er zelfs ook machinegeweer vuur is gericht op de lobby van het Bellagio Resort Hotel, gelijktijdig.

  Al die hotel-casino’s zijn in handen van de maffia.

  Zijn Amerikanen nu zoveel meer gokverslaafd dan andere nationaliteiten?
  Vermoedelijk is het ‘bestaansrecht’ van deze enorme industrie vnl. te herleiden naar het witwassen van grote opbrengsten verkregen uit de wijdverbreide misdaad.
  Drugs-, Wapen-, Olie-handel, Afpersing, Omkopingen, etc.

  Zelfs de rammelende complot theorie die met 9/11 is verzonnen, wordt nu 16 jaar later nog altijd herhaald en nauwelijks of niet in twijfel getrokken.
  We zijn zo ver, inmiddels slikken we de meest onmogelijke complot-scenario’s. Het maakt werkelijk niet uit, wat voor onzin er verzonnen wordt.
  Met 9/11 is het tijdperk van de feitenvrije politiek gemeengoed geworden.(wordt algemeen geaccepteerd)

  1 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  michael flynn

  Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

  Er is iets gaande in de Verenigde ...

  >