Buitenland

Schutter van Las Vegas ‘handelde niet alleen’. Wat betekent dit voor het officiële verhaal?

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De sheriff van Clark County, Joseph Lombardo, heeft openlijk gezegd dat hij denkt dat Las Vegas-schutter Stephen Paddock niet alleen heeft gehandeld.

“Hij moet op een bepaald moment hulp hebben gehad,” citeerde de Daily Express hem. “Misschien was hij een supermens die dit allemaal zelf heeft uitgevogeld, maar ik kan dat moeilijk geloven.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Veel onafhankelijke mediakanalen hebben er al op gewezen dat bepaalde dingen niet kloppen.

Meerdere schutters

Inmiddels hebben ook tientallen getuigen gezegd dat er sprake was van meerdere schutters en dat ze vanuit meerdere richtingen onder vuur werden genomen.

In de show van radiopresentator Michael Savage was een vrouw te gast die het bloedbad wist te overleven.

De vrouw vertelde dat een tweede schutter door de menigte liep en alle kanten op schoot, terwijl hij haar naderde. Je kunt het fragment hier terugluisteren.

Politieradio

“Er liep iemand door de menigte die op mensen schoot en hij kwam steeds dichterbij,” vertelde de vrouw. “Toen er niet meer gevuurd werd stond een agent op en ik hoorde wat er op de politieradio werd gezegd.”

“Er zijn schutters actief,” klonk het. “Vervolgens zei de agent die mij beschermde: Waar is hij? Zie jij hem? Is hij achter ons?”

“Mandalay Bay bevond zich rechts van ons en het meisje dat rechts naast me stond werd recht in haar maag geschoten,” herinnert ze zich.

Bocht

“Hoe kon die kogel een bocht naar links maken en haar in haar maag raken?” vroeg ze zich af.

Zo zijn er nog veel meer getuigenverklaringen die indruisen tegen het officiële verhaal van de FBI. Maar weinig mensen weten dat de FBI zelf terreuraanslagen plant en laat uitvoeren.

Onbeantwoord

Dit wordt uit de doeken gedaan in de documentaire (T)error van Lyric R. Cabral en David Felix Sutcliffe. Ook de New York Times schreef hier in 2012 over.

Ondertussen zijn nog veel vragen onbeantwoord.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
droogtrommel
droogtrommel
6 jaren geleden

Er zouden toch veel meer getuigen moeten zijn, die dan 2 of meer schutters hebben gezien, dan denk vooral aan de gewonden.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Het was a multi-ageda gecombineerd event waarbij vele verschillende partijen betrokken zijn geweest, waarschijnlijk niet allemaal in de weet van elkaar. Ik vermoed dat er een ISIS suicide buyout pact is met de patsy, maar de geheime dienst is ook zeker betrokken gezien omstandigheden zoals dat het hotel waar vandaan is geschoten wapens waren gestashed voor langer dan een week wat in Las Vegas praktisch onmogelijk is. Verder zijn er misschien ook crisis acteurs bijgeroepen om het erger te laten lijken dan het was om meer politieke/media druk te leggen vanuit verschillende hoeken. Het is een zeer hectische zaak.

Lawrence
Lawrence
6 jaren geleden

Als er meerdere schutters waren, met zake dan nog onder de festivalgangers (“close-up” dus), dan zal de wetsdokter(s) dat zeker kunnen vaststellen. Ik hoop dat dit deel van het onderzoek niet gecorrupteerd raakt.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

@droogtrommel,
sterker nog; getuigen melden dat er zelfs ook machinegeweer vuur is gericht op de lobby van het Bellagio Resort Hotel, gelijktijdig.

Al die hotel-casino’s zijn in handen van de maffia.

Zijn Amerikanen nu zoveel meer gokverslaafd dan andere nationaliteiten?
Vermoedelijk is het ‘bestaansrecht’ van deze enorme industrie vnl. te herleiden naar het witwassen van grote opbrengsten verkregen uit de wijdverbreide misdaad.
Drugs-, Wapen-, Olie-handel, Afpersing, Omkopingen, etc.

Zelfs de rammelende complot theorie die met 9/11 is verzonnen, wordt nu 16 jaar later nog altijd herhaald en nauwelijks of niet in twijfel getrokken.
We zijn zo ver, inmiddels slikken we de meest onmogelijke complot-scenario’s. Het maakt werkelijk niet uit, wat voor onzin er verzonnen wordt.
Met 9/11 is het tijdperk van de feitenvrije politiek gemeengoed geworden.(wordt algemeen geaccepteerd)

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x