Mens en Dier

CIA-document opgedoken over mensen met ‘speciale vermogens’ die in staat zijn tot ‘onmogelijke dingen’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de website van de CIA is een document te vinden dat gaat over de interesse die de Chinese overheid had in buitengewone functies van het menselijk lichaam.

Het gaat daarbij om parapsychologie (verzien, telepathie, telekinese, enzovoorts).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Amerikaanse overheid was ook geïnteresseerd in dit fenomeen, aangezien zij in 1978 het Stargate Project startte.

Dit is overigens niet het enige document in het archief van de CIA over buitengewone vermogens. Een ander document betreft het onderzoek naar het paranormale vermogen om door ruimtelijke barrières te breken.

Teleportatie

Het stuk gaat over bepaalde mensen die beschikken over speciale vermogens en die al lange tijd worden bestudeerd door wetenschappers en overheden.

Hoewel het document op de website van de CIA staat, is het alleen toegankelijk via het Internet Archive, een website met als doel ‘universele toegang te bieden tot alle menselijke kennis’.

Eén en ander is ook te lezen in een vrijgegeven rapport van de Amerikaanse luchtmacht over teleportatie.

Het rapport werd naar buiten gebracht door de Federatie van Amerikaanse Wetenschappers.

Centra

Uit de CIA-documenten blijkt onder meer:

Een gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift in China publiceerde in 1979 over ‘non-visuele patroonherkenning’, waarbij de buitengewone functies in een aantal gevallen werden bevestigd.

In 1980 werden 100 centra opgericht om kinderen te bestuderen die zouden beschikken over uitzonderlijke (mentale) vermogens.

In 1982 financierde de Chinese Academie van Wetenschappen een hoorzitting in Peking over parapsychische vermogens waar meer dan 4000 onderzoekers bij aanwezig waren.

Lopen door muren

Ook is er aandacht voor het onderzoek in de jaren tachtig rond Zhang Baosheng, een man die volgens een onderzoeker van de Heilongjiang University eens een zak van 50 kilo suiker door de muur van een loods had verplaatst.

Baosheng zou nog meer wonderen op zijn naam hebben staan, zoals lopen door muren. Zijn verklaring hiervoor in 1982: “Jullie waren niet in staat om mij tegen te houden.”

Hij beoefende het toen in China erg populaire chi gong, net als Yan Xin, die tijdens veelvuldig herhaalde wetenschappelijke testen steeds weer in staat bleek tot bijzondere handelingen.

Demonstratie

Hij verhoogde tijdens een demonstratie op een Amerikaanse universiteit, voor het oog van vele toeschouwers, de weerstand van zijn lichaam zodat hij een hoge elektrische spanning kon weerstaan.

Ook wist hij door het sturen van energie op afstand, onder door Chinese wetenschappers vastgestelde omstandigheden, de moleculaire structuur van een kunstmatig kristal te veranderen.

Daarnaast kon hij door het sturen van energie de radioactieve stof Americium-241 beïnvloeden.

Volgens verhalen heeft Yan Xin ‘duizenden’ mensen genezen van kanker, breuken, reuma, traumatische verlamming, hartklachten en diabetes.

Verdwijnen

Dit soort psychische vermogens werd tussen 1979 en 1981 ook vastgesteld bij een groepje kinderen. Bij 13 jongens en 26 meisjes werden speciale krachten vastgesteld.

Het gaat dan om door objecten, muren en mensen heen kijken, takken breken op afstand, lezen via oren en vingertoppen, telescopisch zicht en het vermogen om bloemen uit de tuin in een vaas te plaatsen.

Eén van de meisjes, Sun Liping, had schijnbaar het vermogen om een knop door aanraking van de steel in een minuut te laten uitgroeien tot een bloem.

Dit soort bijzondere psychische gaven zouden meestal bij het bereiken van de volwassenheid weer verdwijnen. En bij meisjes al snel als ze gaan menstrueren.

Een kleine groep mensen zou de chi-gerelateerde vermogens behouden.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
D. 04
D. 04
7 jaren geleden

Het menselijk lichaam kan onbegrijpelijke dingen, kijk alleen al eens zo naar het leven zelf van het lichaam. Daarnaast kan het lichaam ook veel meer buiten “ons zelfe” het ene lichaam is natuurlijk de andere niet,. Maar wat ik wel weet is dat veel mensen hun eigen (bijzonder) gave niet kennen of ontdekken.

Ojaah; weet iemand hier hoe het zit met de zo geheten “dynamo”? Als het trucage is, dan doet hij het soms wel goed en doet hij veel mensen versteld staan, waar men immens zo gek op is ! ?

Louise
Louise
7 jaren geleden

In het Oosten is men wel wat gewend op spiritueel gebied en wat misschien belangrijker is ze nemen deze mensen ook serieus,kijk eens hoe duizenden jaren geleden acupunctuur is ontdekt…..Chinezen doen al eeuwen aan natuurgeneeskunde of complementaire geneeskunde en staan dichter bij de natuur,…hebben ook veel wijzen bv. Confucius……Het is een filosofische en pragmatische cultuur……..Wat dacht nou de CIA,dat moeten wij ook kunnen ?? Soms zijn speciale mensen tot heel veel in staat,lichamelijk en geestelijk,in het Westen worden zulke mensen vaak of belachelijk gemaakt of men denkt aan trukjes……….Als we in het Westen niet zo blind waren, konden we nog veel van elkaar leren,Namaste……

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Yogi’s źijn het!

Erik
Erik
7 jaren geleden

Ik heb het vermogen om mensen heel snel uit een kamer te krijgen, dit gaat erg makkelijk na een bord chili con carne.
Maar dat vermogen hebben veel mensen 😉

Erg grappig verhaal waar ik heilig in geloof.
Jammer dat we zo weinig over dit soort dingen horen, maar altijd leuk om de wereld te kunnen zien als wonderlijk en bijzonder. Maakt het allemaal wat dragelijker.

Game on!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x