Buitenland

Ook Canada verzet zich uit alle macht tegen de WHO: ‘Dit is een enorme overwinning voor Canadezen!’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Een enorme overwinning voor Canadezen die belang hechten aan gezondheidssoevereiniteit. De 13 amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling van de WHO zijn niet aangenomen! Dat schreef het Canadese parlementslid Leslyn Lewis woensdag op social media.

Op haar website laat ze weten dat burgers van over de hele wereld heel hard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat de amendementen afgelopen week tijdens de World Health Assembly niet zijn aangenomen. Deze veranderingen zouden de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meer macht geven over het pandemiebeleid in de afzonderlijke lidstaten.

“We hebben NEE gezegd tegen een groep ongekozen bureaucraten die zich bemoeien met onze pandemierespons,” benadrukt Lewis.

Petitie

Het begon allemaal op 18 januari jongstleden, toen de amendementen werden voorgesteld door de regering Biden. Het parlementslid merkt op dat die amendementen waren gehuld in geheimzinnigheid.

Op 17 mei lanceerde Lewis de petitie Stop the Treaty. Een dag later vroeg ze premier Justin Trudeau in het parlement waarom Canada zou overwegen deze amendementen te ondertekenen. Op Facebook legde ze uit waarom ze zo zorgwekkend zijn.

Op 19 mei publiceerde CBC, dat jaarlijks 1,2 miljard dollar van de overheid krijgt, een artikel waarin ze werd bekritiseerd. Er kwamen ‘experts’ aan het woord die haar beschuldigden van misleiding, het aanwakkeren van angst en het verspreiden van complottheorieën.

Op 22 mei kwam Lewis tot de ontdekking dat die zogenaamde experts helemaal niet neutraal zijn, maar banden hebben met de Trudeau Foundation en zelfs de WHO.

Brief aan minister van Volksgezondheid

Op 23 mei stuurde het parlementslid een brief aan minister van Volksgezondheid Jean-Yves Duclos, tevens leider van de Canadese delegatie bij de World Health Assembly, waarin ze hem met klem verzocht om de amendementen niet te ondertekenen. Ook verwees ze naar haar petitie, die meer dan 22.000 keer was ondertekend.

Ook in andere landen begonnen mensen zich te verzetten. Op 24 mei bleek dat de amendementen die waren ingediend door Biden niet langer op tafel lagen en dat nieuwe amendementen waren ingediend bij de Working Group on Pandemic Response (WGPR). Dat is in strijd met de regels, aangezien amendementen tenminste vier maanden voor een World Health Assembly moeten worden ingediend.

Overwinning!

Op 27 mei werden de nieuwe amendementen gepubliceerd door de WHO en aangenomen door de World Health Assembly.

“Overwinning!” schrijft Lewis. Ze merkt op dat de nieuwe amendementen waarschijnlijk onwettig zijn en bovendien een heel stuk milder dan de oorspronkelijke amendementen. “Mede doordat wij alarm hebben geslagen, kon er geen consensus worden bereikt en heeft de WHA de oorspronkelijke amendementen laten vallen. Wij hebben gewonnen!”

Nu moeten we het aanstaande pandemieverdrag zeer nauwlettend in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de WHO niet opnieuw probeert meer macht naar zich toe te trekken, benadrukt Lewis.


4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Het verzet groeit, en nu doordrukken en de Landverraders oppakken.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 maanden geleden

Dr. Leslyn Lewis,
Denk om je welzijn en gezondheid!

BoterOpHetHoofd
BoterOpHetHoofd
2 maanden geleden

Ze draaien wel bij als er een pandemie uitbreekt; dan smeken ze er om het hardst om dat de WHO met maatregelen te komt.

wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Afwachten maar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x