Archeologie

“Vergeet Egypte!”: Britse Daily Star publiceert stuk over mega-piramides in Europa

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De buitenlandse media raken maar niet uitgepraat over de Bosnische piramides in Visoko. Onlangs publiceerde de Britse Daily Star een stuk over deze ‘mega-piramides in Europa’.

De krant schrijft dat de Zonnepiramide, met 220 meter ‘de grootste piramide ter wereld’, tienduizenden jaren oud is. Dat maakt de piramide ouder dan de piramides in Egypte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Sommigen zeggen dat [ontdekker] Semir Osmanagic leugens verkoopt, maar de professor claimt dat de bouwwerken echt zijn,” aldus de Daily Star. “Hij wijst erop dat alles wat we hebben geleerd over de geschiedenis, onjuist is.”

Geneeskrachtige werking

Het zou gaan om een complex van vijf piramides – de piramide van de Zon, de Maan, de Aarde, de Draak en de Liefde – die via ondergrondse tunnels met elkaar verbonden zijn. Volgens Osmanagic betreft het hier het grootste piramidecomplex ter wereld. De krant besteedt ook aandacht aan ‘het energetische veld’ rond de piramides en hun ‘geneeskrachtige werking’.

“Het klopt dat sommige archeologen uit Egypte, Mexico, Duitsland en de Verenigde Staten ons voor schut zetten,” vertelde Osmanagic, die in 2008 zijn doctoraat in de geschiedenis kreeg aan de Universiteit van Sarajevo, aan de Daily Star. “Over 50 jaar zullen mensen onze wetenschappers belachelijk maken omdat ze de kennis missen.”

Status quo

“Dit zijn niet alleen de oudste piramides in Europa, maar ook de grootste op aarde,” zei hij. “Veel archeologen vinden dit moeilijk te verteren omdat de meeste mensen de status quo willen behouden.”

Ondanks de kritiek zegt dr. Osmanagich niet van plan te zijn om op te geven. “De Egyptische piramides worden al 200 jaar onderzocht door egyptologen, maar nog steeds blijven belangrijke vragen onbeantwoord.”

[Sarajevo Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Allemaal geinspireerd op de grote magnetische berg op de noordpool die de energie van de zon omhoog straalt op de reflector, die wij kennen als de zon.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
8 jaren geleden

Er zijn zoveel piramides op de aardbol. Weet U nog Oekraine, Rusland ging voor de Krim, zouden daar ook piramides staan? Misschien zijn het wel 7 piramides op een rij.

Meer weten over Ancient sacred knowledge
https://www.youtube.com/watch?v=jBxIRMfa1vs

Alles bestaat uit cijfers. Om deze cijfers uit te leggen aan de wat minder rekenkundige worden verhalen gebruikt, zoals in de bijbel. Daarom past de bijbel ook zo goed in de Zodiac.
Toen kwamen een stel rovers die misbruik gingen maken om de massa onder de duim te houden.

Hebreeuws en oud Grieks( dit is hebreeuws achterste voren) iedere letter is tevens een cijfer.
Zij die de bijbel uitlachen zijn niet altijd de slimsten.

Paul
Paul
8 jaren geleden

Zelfs in Duitsland liggen piramides, maar het is verboden onderzoek te doen.

ZEER INTERESSANTE SITE!!! (eigenlijk een eigen artikel waard)
http://www.megalith-pyramiden.de/

John Breukels
John Breukels
8 jaren geleden

Dat de piramides in Bosnië een geneeskrachtige werking hebben is een feit!
Ik kreeg 2 jaar geleden de diagnose lymfeklier kanker en zat al 44 kilo onder mijn gewicht.
In Bosnië, en door het drinken van het water uit het labyrint, de tunnels onder de piramide, was ik binnen 2 maanden 100% schoon en genezen. Mijn oncoloog wist niet wat ze zag.

Inmiddels ga ik nu zelf zo’n 4x per jaar terug naar deze plek.
Maar nog energierijker is Daorson in Herzegovina: Deze oude ‘Megalithic Town’ is de nog ouder dan het Machu Picchu van Peru. Kortom, Bosnië en Herzegovina zijn in 8 dagen tijd een ware inspiratie!

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x