Buitenland

Amerikanen redden IS-strijders in Syrië. Wist de CIA hier sporen van black ops uit?

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan berichten rond dat de Amerikaanse luchtmacht meer dan 20 IS-commandanten uit de Syrische stad Deir ez-Zor heeft geëvacueerd.

Volgens de gepensioneerde Amerikaanse luitenant-kolonel Karen Kwiatkowski is dit de standaardprocedure van de CIA voor geheime operaties om sporen uit te wissen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De geëvacueerde IS-commandanten zijn waarschijnlijk mensen die het Amerikaanse leger en de inlichtingengemeenschap willen beschermen, aldus Kwiatkowski in gesprek met Sputnik.

Niemand

“Het gaat daarbij vooral om mensen met bewijs dat gedurende onderhandelingen tegen de VS zou kunnen worden gebruikt,” zei de luitenant-kolonel.

Amerikanen redden IS-strijders in Syrië. Wist de CIA hier sporen van black ops uit?
Karen Kwiatkowski

“Het is logisch dat je die mensen uit de weg ruimt of weghaalt voordat de Syriërs hen kunnen ondervragen,” voegde ze toe.

Hoewel Trump de terroristen wilde uitroeien, heeft de CIA zijn eigen agenda en zij leggen aan niemand verantwoording af, zei ze.

In schril contrast

Kwiatkowski legde uit dat deze zogeheten black ops van de CIA niet goedgekeurd hoeven te worden door de president.

“Het interesseert ze weinig wat de president zegt tijdens een toespraak die hij houdt voor het Amerikaanse volk,” zei ze.

De analiste merkte op dat de evacuatie in schril contrast staat met de militaire campagne die Washington tegen IS voert.

“In de media hoor je vooral dat de Amerikanen IS-terroristen doden, niet dat de Amerikanen IS-terroristen redden,” zei ze.

Uitleg

Kwiatkowski voegde toe dat de neoconservatieven het Amerikaanse beleid al vele jaren domineren.

Ze denkt dat zij Trump op de één of andere manier hebben overtuigd om te kunnen blijven doen wat ze altijd al deden.

Russische experts hebben de Amerikaanse president om uitleg gevraagd.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Bedenk dat de CIA is opgericht met medewerking van SS kopstukken. Zelfde verhaal en ook nog even op tijd geëvacueerd…. De Amerikanen zijn een dom bastaard volk en geheel in de tang van de Rothschild Khazarian Mafia ! Nu wordt het land vernietigd door Geo Weather Warfare om de aandacht af te leiden van de ontwikkelingen betreffende de omschakeling van de Petro Dollar naar de Gold Standard. etc.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Ze zullen uiteindelijk hier komen om hun rechten (goede uitkeringen) te claimen op te eisen ………want ze hebben voor de VS en Israël gevochten! Gen Wesley Clark Reveals US Plan To Invade Iraq, Syria, Lebanon, Lybia, Somalia, Sudan, And Iran
https://www.youtube.com/watch?v=r8YtF76s-yM

General Wesley Clark explains ISIS/Al Qaida was created by U.S. Allies CIA and Mossad
https://www.youtube.com/watch?v=ojcoKnTGf4s

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Logisch. De president heeft niks te zeggen over de geheime dienst. Omgekeerd, de CIA houdt scherp in de gaten of de president wel ’tussen de lijntjes blijft lopen’.
De CIA is ‘het systeem’,
de president slechts een tijdelijke clown die z’n kunstjes moet doen.

Wie zien daar met enige regelmaat dat CIA-assets tegengestelde opdrachten uitvoeren aan wat het Pentagon aan het doen is.
De CIA kijkt verder dan het M.O.. Deze assets moeten bewaard blijven voor de terreurplannen in de EU.
(ze zijn al aardig bezig, u zal het niet ontgaan zijn – toch?)

Je komt nog niet met een bic aanstekertje aan boord van een vliegtuig. En dat tuig reist probleemloos de EU in, uit, in de rondte. Denk na dan.
Bij vol daglicht, recht in onze smoelen – en nog willen we het niet zien:
Dissecting Charlottesville and Barcelona
https://www.youtube.com/watch?v=_4bTBQb2Uxk

Van onze gecontroleerde media wordt je niks wijzer. Dit bv. moet je nb. vernemen uit Israël, van Breitbart (wees waakzaam voor eventuele spin! Breitbart is niet onomstreden)
http://www.breitbart.com/london/2017/05/04/dutch-police-allegedly-bribe-newspaper-to-bury-data-on-criminal-asylum-seekers/

Dit project, de Global-war-on-Terror is nodig om het Westen wat nog resteert van eigen cultuur, religie en vrijheden af te nemen – en zo klaar te stomen voor de dwangbuis van de ONEWORLD-regering. Onze universiteiten zijn al voor de vijand gevallen – safe havens voor de subversieve regenboog-radicalisten.
(Gister nog een tenenkrommende uitzendig van Human, NPO de gewillige zendercoördinator; de studenten zijn van kinds af genoeg volgestort met onzin om al te weten dat feitenvrije retoriek versterken wordt beloond, kritisch nadenken afgestraft)

De globalisten keren hun terreur-arm nu tegen het westen. ‘Paarse revolutie’, BLM, Antifa, Pegida, PVV-gekkies?, Femen, Regenboog-activisten, alsmede IS (desnoods onder een nieuwe naam).
Dit plan dateert al van voor de ‘Arabische Lente’:

“Daarnaast vormen het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, de Columbia Law School en diverse extremistische islamitische groeperingen zoals de Moslim Broederschap en de zeer invloedrijke Council on American-Islamic Relations (CAIR) een belangrijk onderdeel van dit plan, dat een domino effect wil veroorzaken.
Gehoopt wordt dat de regime verandering in Egypte zich zal verspreiden naar andere landen in het M.O., dan naar Europa en uiteindelijk ook de VS zal destabiliseren.
http://achtergrondinfo.blogspot.nl/2011/03/obama-gaf-leden-moslim-broederschap.html

Tot nu slaagt het plan perfect. We lopen blind achter de feiten aan.

Roy
Roy
6 jaren geleden

Maar waar is nou dat overduidelijke bewijs dat dit gebeurt, er wordt heel veel geroepen, maar niemand kan het aantonen.. Ik snap dat bepaalde mensen dit graag voor de waarheid aannemen, maar is daar niet wat meer voor nodig dan een mening van iemand? Dat vraag ik me dan af..

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x