CoronaMens en Dier

Arts spreekt zich uit als overtuigd tegenstander van ‘beruchte’ coronaprik: ‘Misdaden tegen de mensheid!’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Op 23 april waren er 43.898 sterfgevallen en 4.190.493 letselgevallen na coronavaccinatie gemeld bij EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen.

De duizelingwekkende cijfers waren voor arts Matthijs Schoemacher reden om in de pen te kruipen. Hij wijst erop dat het hier gaat om geregistreerde gevallen. “Hoeveel ongeregistreerde? Hoeveel met letsel, zonder het te weten?”

Big Farma als lachende derde

“Hoe was dat in 2009, met de Mexicaanse griep? Ook door de WHO uitgeroepen tot pandemie met A-status infectieziekten. Aantal doden in Nederland: 64. Toen bekend werd dat ‘narcolepsie’ een bijwerking was, werden de ingezette vaccins onmiddellijk uit de handel genomen en bleef de hele wereld met vele miljoenen vaccins zitten, met de Big Farma als lachende derde,” merkt Schoemacher op.

“Anno 2022. Ondanks het boven vermelde, moet iedereen op aarde worden ingeënt!” schrijft de arts in een Twitterdraadje. “Aangezien ik al 70 jaar van mijn leven bezig ben met de studie van de bouw en functie van het menselijk lichaam, er ook les in gaf als docent op de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, er boeken over schreef en artikelen publiceerde, ben ik een overtuigd tegenstander – samen met vele duizenden hoog aangeschreven wetenschappers op dit gebied, vele rechtsgeleerden en andere geneeskundigen – van de volledig misplaatste, gedwongen toediening van dit inmiddels beruchte vaccin.”

In strijd met de Grondwet

Toediening van dit ‘vaccin’ is volgens Schoemacher in strijd met de Grondwet, rechten van de mens, de rechtsstaat, de democratie, de onafhankelijkheid, de vrije wilsbeschikking en het recht op vrije lichamelijke integriteit. “Misdaden tegen de mensheid!” benadrukt de arts.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Toen ik dit stukje las over Matthijs Schoemacher, werd ik nieuwsgierig om er achter te komen, hoe OUD deze arts is, als je leest dat hij al ZEVENTIG jaar bezig is met de bouw en studie van het menselijk lichaam.

Hij is geboren in 1931 en is dus óf net 91 jaar of wordt dat, bij leven en welzijn, in de komende maanden.

Wow, deze arts behoort dan in ieder geval tot de categorie 90-jarigen, die ze tenminste nog perfect op een rijtje hebben. Hij zal hier dan zeker tot de groep bevoorrechten behoren.

Ik heb net een klein stukje over hem gelezen, waarin hij vertelt, dat de mens in het heden absoluut niet gelukkiger en gezonder is dan 100 jaar geleden.

Als reden noemt hij op, dat door stress mensen juist ten opzichte van 100 jaar geleden véél ongezonder zijn gaan leven: te veel eten, alcohol, roken en drugs.

Oók is hij een fervent tegenstander van de farmaceutische industrie, wat hem bepaald niet populair heeft gemaakt.

ALLES wat hij hier beweert wat betreft de huidige experimentele gentechinjecties met de duizelingwekkende cijfers wat betreft doden en gewonden… daarin heeft hij natuurlijk 100% gelijk.

WIJ, de wakkeren, die er bewust voor gekozen hebben om NIET mee te doen met dit duivelse spel, krijgen natuurlijk met de dag méér gelijk.

Vanochtend las ik een klein stukje op Telegram van Thierry Baudet, waarin hij vertelde, dat het aandeel van de farmaceut Moderna met een duizelingwekkende vaart aan het dalen is.

Dat noem ik nog eens GOED NIEUWS!

Wel opvallend ook, als je weet, dat een paar topstukken van Moderna kort geleden eruit gestapt zijn.

ZIJ waren natuurlijk al op de hoogte en hebben duidelijk het zinkende schip verlaten.

In DIT geval gaat het om Moderna. Ik hoop van harte dat haar concurrenten, zoals Pfizer en AstraZeneca zullen volgen.

H.J
H.J
2 maanden geleden

Inderdaad als een vakman het durft te zeggen, moet het op waarheid berusten.
Vallen na deze beschuldigingen, het Rutte Kartel, het RIVM, het OMT en de GGD’s onder deze categorie “Misdaden tegen de menselijkheid”. ?

Theo
Theo
2 maanden geleden

Waarom altijd mosterd na de maaltijd¿???
Het KWAAD is al geschied!!!

Exegese
Exegese
2 maanden geleden

Eindelijk iemand die echt aan de bel trekt. Benieuwd hoe dit ontvangen wordt !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x